Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, taky tak trpíte? Mám pocit, že se konce prvního trimestru nemůžu dožít?
![]()
Ahoj, tak hcg kleslo 😞. ted čekat jestli to odejde menstruaci nebo revize. v pondělí v sedm jdu do nemocnice znovu na odběry a ultrazvuk.
@Elíseček píše:
Holky, taky tak trpíte? Mám pocit, že se konce prvního trimestru nemůžu dožít?![]()
Ano je mi dost zle ráno a večer..přes den to jde ale taky to není na ejchuchu
@Miri137 píše:
Ahoj, tak hcg kleslo 😞. ted čekat jestli to odejde menstruaci nebo revize. v pondělí v sedm jdu do nemocnice znovu na odběry a ultrazvuk.
To mě moc mrzi. Drž se ![]()
@Miri137 píše:
Ahojky holky,
Moc me mrzí u Miri137 tvá situace!! Posílám ti hodně moc sil
..
Holky, můžete mi poradit do si davat di pusy? Jakmile se ráno najím mám pak potřebu mít něco v puse… Není to ani chuť na sladké ale pořád bych potřebovala nějakou ňamku.. Koukala jsem v krámu po krekrách a tycinkách a na to mě upřímně chuť vůbec neláká a na sladké bombonky a jiné také
.. Omlouvám se za můj výmysl
![]()
@Anča93 tak to ti neporadím já nemám chuť vůbec na nic. Otevřu lednici nebo spíž a nic mě tam nezaujme. V krámě to samé. Teď mě napadá co třeba křížaly?
@misulinka27 A jak to děláš v práci? Já mám pocit, že to už dlouho nevydržím.
@Elíseček píše:
@misulinka27 A jak to děláš v práci? Já mám pocit, že to už dlouho nevydržím.
Ja jsem od začátku doma. nedala bych to. Dělám v obchodě u pultu + sklad. nesmím teď ani nic těžkého zvedat a přetěžovat se a opravdu bych nedala 8 hodiny na nohách. Navíc směny ráno od pěti vše tam nachystat sama nebo večer do deseti…
@Miri137 Mrzí mě to… taky mam za sebou par potratů a mimoděložní. Tohle čekání jestli, klesne, sroupne, odejde samo. Objimám.
A já po první kontrole doma. Byla docela vtipná, jelikoz jsem byla původně objednaná na prevenci. Jelikož byla MS krátká a slaba a me začlo být brzy špatně-test byl jasná volba. Dr. mi udelal prevenci, vzal stery a ja mu rikam, jestli na ne mrkne kvuli tehotenstvi. A on ano ano. Vzdy dela i vnitrni UZ… ted na me kouka, smeje se a rika-jak jste to myslela s tim těhotenstvím. Vy jste těhotná. A ja… no ja vim. A on-vy jste me prisla vyzkouset, jestli to poznam. Ja myslel, ze se ptate jak to s vami vypada kdyby jste chtela otehotnet. Smal se celou dobu.
Ze ale vite, ze uz jste osmy tyden ![]()
Takze miminko si krásně hoví v bříšku, má 1,3cm, krasně mu bije srdíčko. Dle ms 7+6tt, dle UZ 7+4tt. Poradna za 5,5 tydne v 12+1tt, rovnou odbery a testy. ![]()
@Anča93 ja si rano davam hned banan. Pomohlo mi to i v prvnim tehotenstvi, ma hodne horciku, B6 a vlastne mi jako kedinej nevadi a trochu zklidni zaludek. Vstavam brzo do prace a vzdy mam pocit, ze to ten den vubec nedam ![]()
Vcera jsem byla na kontrole, tehotenstvi teda potvrzene - ale vypada o tyden mladsi, zatim bez pulzace. Pry uz videl naznak, ale nemuze zarucit. Dalsi kontrola za 14 dni a uvidi se.
Ale jeste nasel nejaky dalsi utvar dole v deloze a vypadalo to jako cysta, dutinka nebo neco podobneho. Je pry mozne, ze se mi i roztahla jizva po cisari nebo je to proste v tom miste
Takze dalsi komplikace k reseni. Priste se uvidi, jestli me nekam posle na specialni dovysetreni…
Tak pocity po prvni kontrole dost smisene. ![]()