TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
22.9.22 11:18

Holky, taky tak trpíte? Mám pocit, že se konce prvního trimestru nemůžu dožít? :poblion: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
22.9.22 11:38

@misulinka27

Ahoj, tak hcg kleslo 😞. ted čekat jestli to odejde menstruaci nebo revize. v pondělí v sedm jdu do nemocnice znovu na odběry a ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
22.9.22 11:47
@Elíseček píše:
Holky, taky tak trpíte? Mám pocit, že se konce prvního trimestru nemůžu dožít? :poblion: :,(

Ano je mi dost zle ráno a večer..přes den to jde ale taky to není na ejchuchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
22.9.22 11:47
@Miri137 píše:
Ahoj, tak hcg kleslo 😞. ted čekat jestli to odejde menstruaci nebo revize. v pondělí v sedm jdu do nemocnice znovu na odběry a ultrazvuk.

To mě moc mrzi. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
22.9.22 12:41
@Miri137 píše:
:,( to je mi líto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
22.9.22 13:19

Ahojky holky,
Moc me mrzí u Miri137 tvá situace!! Posílám ti hodně moc sil :* :* :* :*..

Holky, můžete mi poradit do si davat di pusy? Jakmile se ráno najím mám pak potřebu mít něco v puse… Není to ani chuť na sladké ale pořád bych potřebovala nějakou ňamku.. Koukala jsem v krámu po krekrách a tycinkách a na to mě upřímně chuť vůbec neláká a na sladké bombonky a jiné také :D :lol:.. Omlouvám se za můj výmysl :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
22.9.22 13:33

@Miri137 to mě moc mrzí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
22.9.22 13:39

@Anča93 tak to ti neporadím já nemám chuť vůbec na nic. Otevřu lednici nebo spíž a nic mě tam nezaujme. V krámě to samé. Teď mě napadá co třeba křížaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
22.9.22 13:45

@misulinka27 A jak to děláš v práci? Já mám pocit, že to už dlouho nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
22.9.22 14:29
@Elíseček píše:
@misulinka27 A jak to děláš v práci? Já mám pocit, že to už dlouho nevydržím.

Ja jsem od začátku doma. nedala bych to. Dělám v obchodě u pultu + sklad. nesmím teď ani nic těžkého zvedat a přetěžovat se a opravdu bych nedala 8 hodiny na nohách. Navíc směny ráno od pěti vše tam nachystat sama nebo večer do deseti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3292
22.9.22 16:07

@Miri137 Mrzí mě to… taky mam za sebou par potratů a mimoděložní. Tohle čekání jestli, klesne, sroupne, odejde samo. Objimám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3292
22.9.22 16:13

A já po první kontrole doma. Byla docela vtipná, jelikoz jsem byla původně objednaná na prevenci. Jelikož byla MS krátká a slaba a me začlo být brzy špatně-test byl jasná volba. Dr. mi udelal prevenci, vzal stery a ja mu rikam, jestli na ne mrkne kvuli tehotenstvi. A on ano ano. Vzdy dela i vnitrni UZ… ted na me kouka, smeje se a rika-jak jste to myslela s tim těhotenstvím. Vy jste těhotná. A ja… no ja vim. A on-vy jste me prisla vyzkouset, jestli to poznam. Ja myslel, ze se ptate jak to s vami vypada kdyby jste chtela otehotnet. Smal se celou dobu.
Ze ale vite, ze uz jste osmy tyden :lol:
Takze miminko si krásně hoví v bříšku, má 1,3cm, krasně mu bije srdíčko. Dle ms 7+6tt, dle UZ 7+4tt. Poradna za 5,5 tydne v 12+1tt, rovnou odbery a testy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
22.9.22 17:09

@Ging gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
22.9.22 19:37

@Anča93 ja si rano davam hned banan. Pomohlo mi to i v prvnim tehotenstvi, ma hodne horciku, B6 a vlastne mi jako kedinej nevadi a trochu zklidni zaludek. Vstavam brzo do prace a vzdy mam pocit, ze to ten den vubec nedam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
22.9.22 19:39

Vcera jsem byla na kontrole, tehotenstvi teda potvrzene - ale vypada o tyden mladsi, zatim bez pulzace. Pry uz videl naznak, ale nemuze zarucit. Dalsi kontrola za 14 dni a uvidi se.

Ale jeste nasel nejaky dalsi utvar dole v deloze a vypadalo to jako cysta, dutinka nebo neco podobneho. Je pry mozne, ze se mi i roztahla jizva po cisari nebo je to proste v tom miste :roll: Takze dalsi komplikace k reseni. Priste se uvidi, jestli me nekam posle na specialni dovysetreni…

Tak pocity po prvni kontrole dost smisene. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí