TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5829
27.9.22 18:19

@misulinka27 To je krasny :srdce: Muj doktor se pousmival, kdyz jsem mu rikala o zvraceni, ze tedy asi tehotenstvi prospiva :potlesk: Ted uz mi zle moc neni, spis to bricho!!! Porad me tahne a jsem nafouknuta jak balon :? S prvnim si to takhle hrozny nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.9.22 18:28

@penalda to máš pravdu, bude naloženo, ale snad to zvládneme nějak elegantně 🙂
@Amy93 já až 14., moje dr. Má dovolenou a tohle byl nejbližší možný termín…

Mám radost z vašich kontrol, ať se prckum dobře daří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.9.22 19:07

Ja jsem ze skoly, 3.trida ted marodim pac to tam kasle jeden pres druheho a uz jsem to nezvladla a odpadla taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.22 19:49

Holky, tak na mě něco leze taky a manžel to není :D tak uvidíme. Doufám že mi to přejde, teď jsem nějak 7.tt tak to nějak musím přežít s čajem. Jinak u mě jen zatím motání hlavy a prdíky. Jinak se moc těhotná necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.9.22 09:46

Holky, kdy se to chystate rict rodine a jinym blizkym? :) Ja u prvni cekala na prvni screening, ale ted to asi rekneme uz po prvni kontrole. Jednak kvuli tem nevolnostem, abych to nemusela uplne skryvat a taky to vyslo zrovna tak, ze se v rijnu chystame s rodinou na hory, s kamaradkou jsem mela jit na bezeckej zavod. Celkove citim, ze ted to vsichni vlastne ocekavaji a je pro me tezky to okecavat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
28.9.22 10:07

@P.petru my to řekli sestrám hned po testu. Byla oslava a musela bych hledat výmluvy proč nepít. Mojí mámě a babičce před týdnem. Manželovým rodičům to chceme říct až po screeningu. S nimi se moc nestýkáme a ani neví, že jsme se snažili. Bereme to spíš podle příležitosti než že bychom to plánovali. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.9.22 12:33

Ahoj, u syna byl zrovna začátek covidu, tak to vyšlo, že jsme se se všema viděli až jsem měla po screeningu, tak to bylo jednoduchý :D no a teď už to ví skoro všichni, už před první kontrolou to věděla tchyně a moje celá rodina. Manžel byl pracovně mimo ČR, tak jsem bydlela pár týdnů u našich. A jelikož mi bylo zle a nepila jsem, bylo to všem jasný :D tak doufám, že se nic nepo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
28.9.22 13:19

My zatim nerikame nic, chtela bych to vydrzet po screeningu. U nas je to hodne nejasne. Mam za sebou spoustu transferu, asi 5× potratu. Ted se stal zazrak, ale mize se to podelat behem chvilky. Mamka by pak zas byla akorat nestastna.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 13:33

Ahojda, my bychom chtěli taky vydržet do prvního screeningu, podělat se to může samozřejmě kdykoliv, ale.. u nás taky trochu šok s tímto těhotenstvím, první mimčo máme z IVF a u druhého jsme si řekli, že to začneme řešit začátkem příštího roku a ono toto… nechápu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
28.9.22 14:05

My to už blízkým řekli a i pár kamarádům…u prvního jsem čekala až na screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
28.9.22 14:23
@moniquecz píše:
@Cekk v srpnu mi bylo 41. V plánu bylo stihnout to ve 40 ti ale dvě zamlklá těhotenství to posunula. Ale nějak mi to nepřijde. Cítím se stejně jak při posledním těhotenství před 10 lety. Ale únava si myslím ještě dorazí a ještě budu skučet. Zatím chci pracovat. Tak snad mi bude dobře co nejdéle. Vsem přeju na konci hlavně zdravá miminka.

Drzim pesti! Byvam v tehotenskych skupinach nejstarsi (mame male deti), ale ctu, ze tentokrat to tak neni… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
28.9.22 14:30

S oznamovanim cekam vzy alespon na prvni screening a pokud to jde, tak oznamuju az po druhem. Pozitivni screening u prvniho syna, ktery se mimochodem narodil zcela zdravy, byl neprijemny zazitek a jsem rada, ze jsem nikomu nemusela nic vysvetlovat. Navic mam za sebou 5 SP, takze zadna predcasna euforie a v ramci toho vytrubovani do sveta se nekona. Asi bych to mela jinak, kdyby byla vsechnate hotenstvi ukazkova a koncia bsechna miminkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
28.9.22 16:51

My už to nejbližší rodině řekli, do našich sociálních kruhů to plánujeme vypustit až na Vánoce fotkou z vánočního focení 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
28.9.22 17:20

My to řekli rodičům, mým i manželovým. Moje máma to hned volala babičce a radši nechci vědět komu ještě 🤦
Tchánovci to nikomu neřeknou, toho se nebojím. Nemám v plánu to nějak extra oznamovat, spíš když se někdo zeptá proč nepiju nebo tak… Ale uvidíme s čím přijde muž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
28.9.22 18:47

U nás to vi nejbližší rodina a kamarádi :) minule těhotenství jsme jim neoznamovali a stejne jsme jim o potratu řekli, takže jsme se teď rozhodli to s nimi sdílet od začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí