TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5829
3.10.22 17:36

@Cekk Ja jdu zitra do Podoli na spwsl vysetreni - prave, protoze mam cystu, nebo nejaky utvar jeste dole v deloze, kde mam jizvu po cisari :roll: Tak jsem na to zvedava a mam nervy na pochodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
3.10.22 17:38

@Vysadous ja jsem na kontrole podle velikosti byla 6+0, mela jsem byt o tyden vic, ale ovuluji pozdeji. A srdicko jeste nebylo poznat, jen maly naznak. Jdu zitra, tak doufam, ze se vzchopilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.10.22 18:29

Tak já mám po kontrole. Podle doktora je vše tak jak má být, plod odpovídá a srdíčko ještě vidět nebylo. Objednaná jsem za 14 dní, to už toho prý uvidíme mnohem víc ☺️️ tak je předemnou zase čekání 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
3.10.22 18:44

Ahoj holky. Už vás několik týdnů sleduji, tak dnes taky přispěji. Dnes jsem podle MS 8+4tt. Pozítří jdu na první kontrolu, tak uvidíme. Doma mám kluka 3r a právě probíhá období vzdoru, takže šilenost. Asi před 2 dny se mi hodně zlepšily nevolnosti a i únava už je lepší. Pleť hrozná. S klukem jsem neměla jediný pupínek a teď fakt šílený. Pořád mám z tohodle těhotenství zvláštní pocit, je úplně jiné než to první. Ale nedokážu vysvětlit proč. Jinak jsme to zatím nikomu neřekli, ale za měsíc mi končí RD, tak to budu muset v práci říct co nejdřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.10.22 19:02

@Asijetotu mně končí RD dnes a tak jsme se s vedením domluvili, že nastoupim na neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
3.10.22 19:49

@Vysadous a jak si to prosim te resila s doktorkou? Ja bych uprimne taky radeji neschopenku nez neplacene volno, ale podle me mi ji doktorka jen tak nenapise.. trošku me zlobí nizky tlak, mivam trochu motani hlavy a o vikendu to se mnou venku skoro seklo, musela jsem si v lese sednout na zem :nevim: ale myslim, ze to jsou asi bezne priznaky a na neschopenku to nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
3.10.22 20:36

@Asijetotu já jsem taky na neschopence a prostě jsem doktorovi řekla, že dělám v práci kde jezdím do prostředí kde se necítím bezpečně (nakažení nemocema) a on mi hned nabídl neschopenku. Měla jsem jí i u syna ze stejného důvodu, plus tam jsem byla po potratech a ivf :)
Normálně bych jí řekla čeho se bojíš a proč bys jí ocenila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
3.10.22 20:41

@Asijetotu jinak já bych teda radši byla buď na pracáku nebo si protáhla rodičák o těch pár měsíců i když budeš skoro bez peněz, než na neschopence s vycházkama. Ochranná lhůta by ti měla vyjít, ta je 180 dnů, ale nevím jestli do porodu nebo nástupu ma mateřskou. Takže mateřskou bys měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
3.10.22 20:53

@luc86 promluvim si s ni a uvidim. Na krev se zase hadat nebudu, za to mi to nestoji a svou doktorku mam rada. Uvidime… @luc86 materskou mit budu. Zamestnana jsem na neurcito. V teto situaci je pro me lepsi neschopenka, vychazky me netrapi. pres leto by to bylo horsi, ale pres zimu to fakt neresim.. navic mame dum s velkou zahradou. každopádně bude zalezet na doktorce, jak vazne shleda duvody.. hlavne at je prtě v pořádku,.zbytek se vyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
3.10.22 21:39

@Asijetotu my právě dost cestujeme, takže ty vycházky nic moc…ale jak píšeš, zdraví miminka je nejdůležitější. Uvidíš co ti mudr řekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.10.22 22:05

@Asijetotu no já jsem řekla doktorovi, že mi to navrhl zaměstnavatel z důvodu, že moje pozice není vhodná pro těhotné a nemá možnost dát mě na jinou pozici (barmanka). On mi na to konto řekl, že to je jasný, že není problém a hned mi to vypsal. U prvního syna to proběhlo stejně a byla jsem na neschopence až do přechodu na mateřskou. Mě ty vycházky trochu štvou už kvůli staršímu synovi, ale nějak to překlepeme. Je pro nás teď lepší mít příjem alespoň z neschopenky než žádný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
3.10.22 22:27

@Vysadous tak to mas stejne jako jsem to mela ja. Po prvni kontrole bez srdicka a dalsi za 14 dni. Budu drzet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
4.10.22 11:52

Tak mam po kontrole. Dnes 8+1, mame :srdce: :dance: A uz se tam mrska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 12:42

@Kyslíková krásná práce, gratuluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.10.22 13:42

@Kyslíková To je skvělá zpráva, gratuluji :kytka: Mě první kontrola čeká až zítra v 7+6, jsem jak na trní, aby vše bylo v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí