TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
8.10.22 13:52

@P.petru Já mám doma malou váhu, já jsem taky váha a přítel je vodnář, takže já naopak trochu doufám, že nám býček trošku rozvíří vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
8.10.22 14:27
@Katcza píše:
@proseccino já uvažuji, že si ho taky pořídím, ale četla jsem, že teď je na něj ještě brzy ni?

Já slyším od 8+0 mám doppler který ukazuje tep, takže si to nepletu se mým tepem.
Ale těhotná jsem po čtvrté ( porod jeden) tak možná i to hraje roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
8.10.22 14:32
@Kyslíková píše:
@P.petru Ja mam doma malyho strelce a dost to znameni odpovida a manzel je byk, tak kdyz se k nemu prida dalsi 8o 8o 8o :lol:A hlad mam porad a taky mam pocit, ze porad jim :roll: :lol:

To je vtipný, syn je po dvou potratech z ivf po 4 letech snažení, teď jsme se snažili od jeho cca roku, takže 3 roky a když už jsem to nečekala je to :mrgreen: a syn je taky střelec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
8.10.22 18:37

Tak kolik už jste nabrali? Já už 3kila 8o :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
9.10.22 07:35

@Cekk já jsem zatím -6kg :mrgreen: jsem zvědavá jak rychle to půjde nahoru, až začnu normálně jist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.10.22 07:46

@Cekk Já jsem zatím na své váze (chápej stále + 12 kg od prvního těhu :roll: ), ale je to tedy tím, že mě už 4 týdny trápí nevolnosti, a když zrovna ne, tak se cpu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.10.22 07:55

@Cekk Ja zatim na svem. Vysadila jsem nejake leky, tak jsem mozna i malinko splaskla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
9.10.22 08:32

@Cekk Ja také zatím na své původní váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
9.10.22 08:37

Mě přijde že otekam a zadržuji vodu. Prsa mám obrovský. Stehna a zadek taky narostl. Jsem z toho spatna :? Nepřijde mi že bych jedla. Mám k snídani kus tmavého pečiva se šunkou a ovoce, oběd normální. Maso brambory. Odpol jogurt s ovocem. Večer sýr sunka nebo maso se zeleninou.
3 kila v 1.trimestru je moc. Četla jsem, že se nabírat nemá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.10.22 08:43

@Cekk Pokud víš, že se záměrně nepřejídáš, tak se tím netrap, tělo ví, proč si ty zásoby tvoří :) Já to přesně takhle měla předtím s dcerou, stehna a zadek mi šly jako první, a to jsem předtím byla hodně vysportovaná, o to větší to byl šok. Nejdůležitější teď je, abys byla psychicky v pohodě :kytka: To, že třeba teď nabíráš víc neznamená, že tak budeš nabírat celé těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.10.22 10:31
@Cekk píše:
Tak kolik už jste nabrali? Já už 3kila 8o :roll: :roll:

Já taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.10.22 10:37
@Cekk píše:
Mě přijde že otekam a zadržuji vodu. Prsa mám obrovský. Stehna a zadek taky narostl. Jsem z toho spatna :? Nepřijde mi že bych jedla. Mám k snídani kus tmavého pečiva se šunkou a ovoce, oběd normální. Maso brambory. Odpol jogurt s ovocem. Večer sýr sunka nebo maso se zeleninou.
3 kila v 1.trimestru je moc. Četla jsem, že se nabírat nemá. :zed:

V prvním trimestru je pribrani v normě 4 kg..takže ještě máme čas..a neznamená že teď nabiras rychle že se to nespomaly. Můžeš zadržovat vodu a taky se ti zvětšují prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
9.10.22 13:42

Ja mela nahore 1,5kg a ted uz je to zase fuc 8o Se synem jsem pribrala 20kg, tak jsem zvedava, jestli to trumfnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.10.22 17:34

@Cekk já asi 2kg a to mám ještě více než měsíc 1.trimestru před sebou… někdo přibírá už ze začátku, někdo až déle, já předchozí těhotenství vždy v prvním trimestru byla mínus, tak jsem z toho také lehce nesva, ale říkám si, že tělo ví, proč to dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
9.10.22 18:34

Já zatím přibrala cca kilo, max dvě… Jsem teda teď dost unavena..už aby byl toho prvního trimestru konec…odpočítávám už dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí