Poradna duly
Jana Čurdová
@P.petru Já mám doma malou váhu, já jsem taky váha a přítel je vodnář, takže já naopak trochu doufám, že nám býček trošku rozvíří vody ![]()
@Katcza píše:
@proseccino já uvažuji, že si ho taky pořídím, ale četla jsem, že teď je na něj ještě brzy ni?
Já slyším od 8+0 mám doppler který ukazuje tep, takže si to nepletu se mým tepem.
Ale těhotná jsem po čtvrté ( porod jeden) tak možná i to hraje roli
@Kyslíková píše:
@P.petru Ja mam doma malyho strelce a dost to znameni odpovida a manzel je byk, tak kdyz se k nemu prida dalsi![]()
![]()
![]()
A hlad mam porad a taky mam pocit, ze porad jim
![]()
To je vtipný, syn je po dvou potratech z ivf po 4 letech snažení, teď jsme se snažili od jeho cca roku, takže 3 roky a když už jsem to nečekala je to
a syn je taky střelec
@Cekk já jsem zatím -6kg
jsem zvědavá jak rychle to půjde nahoru, až začnu normálně jist…
@Cekk Já jsem zatím na své váze (chápej stále + 12 kg od prvního těhu
), ale je to tedy tím, že mě už 4 týdny trápí nevolnosti, a když zrovna ne, tak se cpu
![]()
@Cekk Ja zatim na svem. Vysadila jsem nejake leky, tak jsem mozna i malinko splaskla ![]()
Mě přijde že otekam a zadržuji vodu. Prsa mám obrovský. Stehna a zadek taky narostl. Jsem z toho spatna
Nepřijde mi že bych jedla. Mám k snídani kus tmavého pečiva se šunkou a ovoce, oběd normální. Maso brambory. Odpol jogurt s ovocem. Večer sýr sunka nebo maso se zeleninou.
3 kila v 1.trimestru je moc. Četla jsem, že se nabírat nemá. ![]()
@Cekk Pokud víš, že se záměrně nepřejídáš, tak se tím netrap, tělo ví, proč si ty zásoby tvoří
Já to přesně takhle měla předtím s dcerou, stehna a zadek mi šly jako první, a to jsem předtím byla hodně vysportovaná, o to větší to byl šok. Nejdůležitější teď je, abys byla psychicky v pohodě
To, že třeba teď nabíráš víc neznamená, že tak budeš nabírat celé těhotenství ![]()
@Cekk píše:
Mě přijde že otekam a zadržuji vodu. Prsa mám obrovský. Stehna a zadek taky narostl. Jsem z toho spatnaNepřijde mi že bych jedla. Mám k snídani kus tmavého pečiva se šunkou a ovoce, oběd normální. Maso brambory. Odpol jogurt s ovocem. Večer sýr sunka nebo maso se zeleninou.
3 kila v 1.trimestru je moc. Četla jsem, že se nabírat nemá.
V prvním trimestru je pribrani v normě 4 kg..takže ještě máme čas..a neznamená že teď nabiras rychle že se to nespomaly. Můžeš zadržovat vodu a taky se ti zvětšují prsa.
Ja mela nahore 1,5kg a ted uz je to zase fuc
Se synem jsem pribrala 20kg, tak jsem zvedava, jestli to trumfnu ![]()
@Cekk já asi 2kg a to mám ještě více než měsíc 1.trimestru před sebou… někdo přibírá už ze začátku, někdo až déle, já předchozí těhotenství vždy v prvním trimestru byla mínus, tak jsem z toho také lehce nesva, ale říkám si, že tělo ví, proč to dělá…
Já zatím přibrala cca kilo, max dvě… Jsem teda teď dost unavena..už aby byl toho prvního trimestru konec…odpočítávám už dny…