TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2945
28.9.22 20:54

U nás to ví jedna moje kamarádka, tý jsem psala hned po testu jestli blbě nevidím, moje sestřenice, tchýně a jedni kamarádi kteří u nás byli na víkend a hned to poznali a naše šamanka.
Ale jinak nikdo, našim to řeknem asi až po screeningu a zbytek nevím :nevim:
Přece jen máme taky špatné zkušnosti a pak jsou zbytečně smutní
Ani syn to ještě neví a to každý den mluví o tom kdy už bude mít sourozence, teď udělal pro miminko z krabice postýlku a dal si jí do pokojíčku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
28.9.22 21:01

U nás to ví tři mě kamarádky které bydlí daleko takže vím že to nikde nerozkriknou. Ví to má nejbližší rodina a děti..v práci jsem to musela taky říct kvůli neschopence ale jinak to zatím říkat nebudeme. Chtěla bych až to prostě bude vidět hodně tak to řekněme když se budou ptát a nebo prostě až budeme mít výsledky z plodovky. Po naší zkušenosti nechceme nikomu z kamarádů a znamych nic hlásit předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.22 11:16

Holky tak máme kovid doma všichni.. Takže kontrola u mudry v nedohlednu. Doufám, že to všechno dopadne. Chlap měl zítra jet na služební cestu a místo toho jede do pr… Já ho mám poprvé a asi ze všech nejvíc. Nemáte zkušenosti co brát na kašel v těhu? Abych se neudusila a zároveň neblila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
1.10.22 12:27
@Markitka.94 píše:
Holky tak máme kovid doma všichni.. Takže kontrola u mudry v nedohlednu. Doufám, že to všechno dopadne. Chlap měl zítra jet na služební cestu a místo toho jede do pr… Já ho mám poprvé a asi ze všech nejvíc. Nemáte zkušenosti co brát na kašel v těhu? Abych se neudusila a zároveň neblila. :nevim:

Je tak to máte veselo…ať ti je brzy dobře..radši se porad v lékárně nebo s Dr co si můžeš na to dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
1.10.22 21:38
@Markitka.94 píše:
Holky tak máme kovid doma všichni.. Takže kontrola u mudry v nedohlednu. Doufám, že to všechno dopadne. Chlap měl zítra jet na služební cestu a místo toho jede do pr… Já ho mám poprvé a asi ze všech nejvíc. Nemáte zkušenosti co brát na kašel v těhu? Abych se neudusila a zároveň neblila. :nevim:

Co za léky se pořaď s lékařem. Ale já jsem měla hnusnej covid a pomohlo mi dechové cvičení - několikrát za den u otevřenýho okna fakt zhluboka dýchat, bude to bolet, ale je to účinný.
A neležet, musíš hodně chodit
Ať je brzo lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.10.22 21:50

Těhotenské bříško

Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte někdo za sebou už otázku, zda-li nejste těhotná? Mě se to teď v posledních dvou dnech stalo dvakrát a to jsem teprve 7+2tt a mínus 1 kilo kvůli nevolnostem. Je to mé druhé těhu (třetí i s jedním neúspěšným), ale trochu se děsím, abych pak nebyla jak velryba, pokud je to vidět už teď. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
2.10.22 07:01

@Markitka.94 To je mi lito! Obavam se, ze muzes maximalne STOPKAŠEL a paralen :? U nas ted covid taky celkem radi, tak se toho desim. Hlavne horecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
2.10.22 07:03

@DenyDenery zatim se nikdo nezeptal, ale dost se dovim, prijde mi, ze musi hrozne videt jak jsem nafouknuta. Jsem hubena, tak ten pupik celkem bije do oci a zazim nic. Ale jsem zvedava kam jako to bricho poroste. Vypadam jak v 6.mesici s prvnim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.10.22 07:54

Moje je to 3ti tehotenstvi a taky mam pupek jak v 5tym :D :D ale jinak zadny priznak nemam akorat oblicej jak v puberte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.10.22 10:41
@DenyDenery píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte někdo za sebou už otázku, zda-li nejste těhotná? Mě se to teď v posledních dvou dnech stalo dvakrát a to jsem teprve 7+2tt a mínus 1 kilo kvůli nevolnostem. Je to mé druhé těhu (třetí i s jedním neúspěšným), ale trochu se děsím, abych pak nebyla jak velryba, pokud je to vidět už teď. :oops: :lol:

Moje to je 5. Tehu a břicho mám jak v pátým..naštěstí jsem doma a ven už jen v kabátu..takže snad to ještě utajim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.22 13:29

@Kyslíková
No horečku nemáme právě, malý měl 2 dny kolem 38 jenom naštěstí.
@DenyDenery
Mě se ptala sousedka 2 týdny zpátky a sotva jsem měla pozitivní test :D zarytě jsem říkala že ne. Ale já teda nejsem úplně hubená a břicho mi trochu zůstalo i po porodu. Ale teď co jsme nemocná, tak skoro nejím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
3.10.22 08:44
@Markitka.94 píše:
@Kyslíková
No horečku nemáme právě, malý měl 2 dny kolem 38 jenom naštěstí.
@DenyDenery
Mě se ptala sousedka 2 týdny zpátky a sotva jsem měla pozitivní test :D zarytě jsem říkala že ne. Ale já teda nejsem úplně hubená a břicho mi trochu zůstalo i po porodu. Ale teď co jsme nemocná, tak skoro nejím.

Tydlety zvědavý sousedky jsou nejlepší… Mně se už jedná ptala jaktoze nechodím do práce :lol: zvědavky..co jim je potom :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
3.10.22 08:46
@jaanul.e píše:
Moje je to 3ti tehotenstvi a taky mam pupek jak v 5tym :D :D ale jinak zadny priznak nemam akorat oblicej jak v puberte :lol:
@jaanul.e píše:
Moje je to 3ti tehotenstvi a taky mam pupek jak v 5tym :D :D ale jinak zadny priznak nemam akorat oblicej jak v puberte :lol:

Tak to bude holčička :lol: já zase nemám ani jeden pupínek..IKdyž já na to moc netrpěla nikdy.jen vždy při ms a v tehu vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.10.22 09:27

Ahoj holky :) tak se k vám konečně taky přidávám :) Vím o těhotenství už nějakou chvíli, ale zatím jsem to tu jen z povzdálí sledovala. Dnes jsem 6+2 a odpoledne mě čeká první kontrola. Tak nervíky pracujou :lol: byla jste některá na kontrole v podobném týdnu jako já? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.10.22 09:47

@Vysadous ahoj, ja byla 6+1 a uz bilo srdicko, ale me teda vychazi vetsi nez podle ms, tak dej vedet jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí