Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, rikala jsem si jestli se pridam nebo ne, ale jdu na to. V okoli nemam temer zadny mamky ![]()
Pokud bude vse v poradku, termin 15.5., na kontrole jsem jeste ale nebyla. Kazdy den je mi pomerne spatne. Nezvracim, ale cely den nevolno a natahovani, unava.
Jedno dite uz mame a radi bysme aby nebyla jedinacek. Povedlo se hodne rychle, tak jsem vlastne v soku a trochu se bojim jak to pak vsechno zvladnu.
Vsem v drzim palce ![]()
@P.petru ahoj 👋 u nás to taky bude mazec - malé v květnu bude 22 měsíců a termín bych měla mít podle kontroly taky někdy kolem 15.5. ale uvidíme jaký termín určí na 1.screeningu
Ahoj holky tak to mám stejný termín, také 15/5.
Tak to jsem zvědavá která dřív. ![]()
Dobré ráno dámy tak konečně jsem to tu vše přečetla a tak se také přidávám. Dneska jsem 8+1 termín 7.5. mám za sebou dvě ZT v listopadu min rok a květnu tento rok. Teď už ale máme krásně busici srdíčko tak snad bude vše v pořádku. Jsem nejstarší matka na světě bude to mě čtvrté děťátko mám kluky 18,15,9 a přítel vdovec tři děti 20,16,13. Takže naše sedmé dítě do domu
moc se tesime i ti nejstarší chtějí být hodně s námi a podnikáme pořád vše společně tak už budeme mega tlupa. Na kontrole jsem byla brzy. V 6+1 to už vypadalo že srdíčko je ale nebyl vidět tlukot. Na 7+4 už paráda srdce a plod 10,07 mm odhadlo me to 7+3. Tak snad vše paráda
@moniquecz u nas je to tak ze mam 2 deti holka 7,kluk 3 a pritel ma take 2 deti kluka 8 a holku 6, takze obou treti dite, ale celkove 5ty, budeme mit veselo 🙂ja byla v 6+1 ale dle uz vetsi a srdicko bilo, mam ovu hned po ms proto bylo vetsi 🙂
Dobré ráno, dnes jsem měla kontrolu u svého gynekologa. Prcek se má čile k světu už byly vidět ručičky a nožičky.
A příští týden dostanu těhu průkaz.
@jaanul.e veliká rodina je prostě sen. Snad bude vše v pořádku. 17.10. jdu pro průkazku a na gennet. A 26.10. gennet ultrazvuk a konzultace… Musím kvůli věku
tak snad bude Mimi zdravé ![]()
Ahoj holky, já se k vám tedy taky přidám, furt jsem váhala, neboť jsem furt mírně v šoku:). Zatím jsem na kontrole nebyla, ta mě čeká až 12.10.Doma máme už jednu princeznu, která bude v květnu slavit čerstvě dva roky a vůbec si nedovedu představit, jak to budu zvládat:).Sourozence jsme pro ní chtěli, ale dost překvapení, že to přišlo takto brzo…
@moniquecz píše:
Dobré ráno dámy tak konečně jsem to tu vše přečetla a tak se také přidávám. Dneska jsem 8+1 termín 7.5. mám za sebou dvě ZT v listopadu min rok a květnu tento rok. Teď už ale máme krásně busici srdíčko tak snad bude vše v pořádku. Jsem nejstarší matka na světě bude to mě čtvrté děťátko mám kluky 18,15,9 a přítel vdovec tři děti 20,16,13. Takže naše sedmé dítě do domu![]()
![]()
moc se tesime i ti nejstarší chtějí být hodně s námi a podnikáme pořád vše společně tak už budeme mega tlupa. Na kontrole jsem byla brzy. V 6+1 to už vypadalo že srdíčko je ale nebyl vidět tlukot. Na 7+4 už paráda srdce a plod 10,07 mm odhadlo me to 7+3. Tak snad vše paráda
Jako stará matka si přijdu i já. Je mi 34. Moje mamina rodila ve 40+. V dnešní době je to v klidu. Aspoň víš do čeho jdes ![]()
@Cekk v srpnu mi bylo 41. V plánu bylo stihnout to ve 40 ti ale dvě zamlklá těhotenství to posunula. Ale nějak mi to nepřijde. Cítím se stejně jak při posledním těhotenství před 10 lety. Ale únava si myslím ještě dorazí a ještě budu skučet. Zatím chci pracovat. Tak snad mi bude dobře co nejdéle. Vsem přeju na konci hlavně zdravá miminka.
@P.petru @Petulka21 ahoj holky, jsem ráda, že nejsem jediná, která z toho má trochu stresík, jak se to bude zvládat ![]()
@ssmmiilleess1 taky jsem zvědavá jak to budu zvládat, máme prcka 9m, takže rozdíl bude cca 17m
@Markitka.94 @ssmmiilleess1 my budeme mit rozdil bez par dni 3 roky. Poprve byly zacatky tezke, pro me velky sok jak totalne se mi zmenil zivot… I kdyz clovek s tim pocita, realita me tezce sejmula
tak ted mam taky obavy, ale zaroven vim, ze delame maximalne spravne
Ahojky holky, mně začalo být tento týden špatně. jsem 8+4tt…a rozdíl děti budeme mít přesně 2,5roku…tak uvidíme!