Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, docela to jde. Vcera to bylo horší. Vetsi problém mam ze spanim. v noci se casto budím a vkuse vic nez hodinu nespim a rano jsem jak zombi😞
Ahojky, mně je blbe jen když mám prázdný žaludek…a vnímám to spíš k večeru. a mám nechutenství, jako v minulém těhu. takze průběh zatím téměř stejný. Jsem ale ráda, že něco cítím, aspoň člověk ví, že se tam něco děje..
S 2letou přes den nějak nemám čas myslet, že mi je blbe 😁 😁
Teď jsem 7+3tt
@Cekk ahojky, ji zle mi je. Prostě jak kocovina
když mám prázdný žaludek, tak je to horší. Nejlíp mi je na čerstvým vzduchu, chodím hodně na houby ![]()
No já mám úplně krece a obrací mě to docela slušně. Taková rybí pomazánka
jen ohled na ni a jsem jasná ![]()
My jsme včera byli na oslavě, bylo tam spousta úžasnýho jídla a já nejedla nic ![]()
Se synem jsem měla strašný chutě na saláty, teď nemám na nic ![]()
@martankaa píše:
@Cekk já myslím, že může být absolutně vše![]()
Už jim vosouchy, zalévám kefirem
Takže pohodička
![]()
Dobré ráno, holky ![]()
Tak jsem byla na krvi, výsledky budou v 14:30
Test před krví ![]()
@Miri137 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? dnes zpoždění 2 dny, a těhotenský test pozitivní 😊. Doma máme dvouletou Sofi 🙂.
Ahoj
![]()
Mně je zle hodně po ránu…ale nezvracim naštěstí…najím se a je to lepší…přes den musím pořád něco jíst…večer mi je zase hůř..často mi bolí hlava a nemám na nic naladu
min. Týden jsem měla 4 dny špinění až takový výtok dohněda..no a už to přeslo…vyčetla jsem, že to může být ze začátku ještě v rámci zahnizďování. Ale vylekalo mi to…nikdy jsem to neměla.
Ahoj, taky se k vám přidám, zítra budu v 7. týdnu a dnes jsem volala na gynekologii ale objednal mě až na 6. rijna, nevím jak přežiju následujících několik dní. To čekání je hrozný. 😀 🙈 Už mate první prohlídku za sebou? 🙂
Ahoj dnes jsem se objednávala a dali mi termín až 10.10.🙈, musíme vydržet 😂 taky se nemůžu dočkat 🙂
Ahoj, mě je docela dobře, jen nemůžu spát, pořád se v noci budím. ale myslím že je to proto že musím čekat do 12 týdne na odbery chooriovych klků abych věděla jestli je mimi vporadku.