Poradna duly
Jana Čurdová
@Anča93 ahoj, já umírám, vůbec nevím, jak to do konce toho trimestru vydržím. Je mi furt tak blbě a dneska se necítím vůbec na to, abych ještě jeden celý den makala
Já mám nějakou virozu, kašlu, rýmu a je mi na
Takže nic moc. Přemýšlím jestli si můžu vzít aspoň Paralen.
Jinak, zhubla jsem tak 2,5 kila. Nevím proč. Nezvracim, stravuji se zdravěji 6× denně..i v noci ![]()
Holky, tak jsem byla u té doktorky, narovinu jsem ji řekla, že mě opustily všechny těhotenské příznaky a test mám již slabý jak na začátku. Udělala mi ultrazvuk a oproti minulému týdnu narostl gestační váček ze 7mm na 9mm a objevil se žloutkový váček, ale je prý plný tekutiny a má nepravidelný tvar… víceméně mi potvrdila, že je to začátek konce
ale ať ještě utrogestan a clexan užívám a v pondělí mám dojít na verdikt. Pokud bych začala krvácet, tak vše vysadit hned a v pondělí chodit nemusím… ještě mi řekla, že ten tvar žloutkového váčku opravdu není standartní
už si nedávám žádné naděje…. ![]()
@Lenishka to mě mrzí
a je fakt zajímavý, že si to tak poznala… Tak jestli to má opravdu skončit, tak by bylo fajn aby to odešlo samo… ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? dnes zpoždění 2 dny, a těhotenský test pozitivní 😊. Doma máme dvouletou Sofi 🙂.
@Miri137 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? dnes zpoždění 2 dny, a těhotenský test pozitivní 😊. Doma máme dvouletou Sofi 🙂.
Ahoj, gratuluju a vítej! Kdy máš TP? 😊
Ahoj holky, ve čtvrtek 4+1 jsem byla na krvi HCG 160
v pondělí půjdu znovu, věřím že bude vše ok
Dnešní testy ![]()
Ahoj 26.5.🙂v pondělí budu teprve volat dr.na kontrolu 😊. Doufám že potvrdí tehu.