Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děkuju, musím se s tím poprat. popravde jsem myslela že to příjmu trochu líp, nějak mě to semlelo.uz mám doma dvouletou holčičku, na kterou jsme čekali 4 roky.mam za sebou potrat ve 4 měsíci kvůli genetické vade,4 umělé oplodnění, dilataci děložního hrdla, konizaci čípku, zamlkle těhotenství, pak přestalo bít srdíčko, celkem 4 revize a pak Sofinka zdravá 😊. teď jsme chtěli ještě jedno mimi. pocitala jsem že se to nemusí hned podařit ale tak nějak jsem věřila do poslední chvíle.
Teď to chce čas, a pak se uvidí…
@Miri137 mrzí mě to 😥
Já dnes po kontrole, nabrána i krev, za 14 dní kontrola, kvůli stanovení přesnějšího termínu (kvůli screeningu) nyní odpovídá 6+4 (podle ms by mělo být 7+3) vše v pořádku 🙏
Jen mne je teda celé dny na 🤢 a s tou naší 14🌙 cácorkou si ani na chvilku neodfrknu
@Miri137 to je mi moc líto ☹️️
Já mám dnes taky po první kontrole, podle MS jsem 8+0, ale miminko 6+3, srdíčko krásně tlouklo, krev mi vzali. Těsně před otěhotněním jsem měla COVID, takže mi asi posunul ovulaci a proto je tam teď rozdíl ve velikosti miminka. Ale hlavně že vše vypadá v pořádku 🙏 na screening jsem objednaná podle uktrazvuku, takže až 8.11. (dle MS budu 14+3), kontrola na gynde 1.11., tak snad mi neřekne, že to miminko dohnalo a vyrostlo, to už by mi byl v 15.tt ten screening k prdu 😁
Čaute,
se k vám taky přidám jestli můžu. Pravděpodobně čekám první miminko a tady na emiminu už pár týdnů čtu diskuze jak divá a když jsem objevila tu s názvem TP květen 2023 tak jsem si říkala, že přidám svoji troškou do mlejna.
Termín bych měla mít 3.5. tak snad vše dopadne jak má, sice se snažíme teprve cca půl roku, ale už jednou to nevyšlo - biochem… a trošku se mi i krátí časy na nějaké zkoušení, je mi čerstvě 32, což sice není tak moc, ale dvacet už to taky není a do toho mám chlapa vojáka co mi za chvíli mizí na půl roku na misi takže skutečně se modlím aby vše vyšlo.. snad mi rozumíte
![]()
@Katcza ahoj vítám tě to budeš asi první.
Já mám TP 7.5.. Už si byla u Dr.?
ahooj
no dokonce podruhé.. první návštěva před dvěma týdny, to vycházelo na nějakých 6+2 a co jsem si z návštěvy odnesla bylo - gestační váček a uvidíme se za dva týdny.. tak už jsem jela google a samozřejmě jsem měla strachy, aby se to dobře vyvíjelo, aby to nebylo ZT atd.. sice toho může stát ještě hodně, ale dnes už mi doktor dal průkazku, dle ms jsem prej 7+6tt, velikost plodu je 15mm a prý je vše v pořádku, na utz byl žloutkový váček a mimi a už šlo i krásně vidět srdíčko…
a myslím, že mám super doktora, on by mně prej vidět ani nemusel, ale pro můj klid můžu přijít na utz za další dva týdny a pak za tři už screening.. ![]()
a co ty? už jsi byla?
Tak holky dneska kontrola, vse ok a uz byla akce i u srdicka, takze na dalsi za mesic.
Tak že já blbá jsem šla na krev ![]()
Ve středu 84600 a dnes 94900, takže stres že jo…
No a pak jsem našla, že od hodnoty 6000 se zvyšuje jednou tolik za 4 dny, takže snad dobrý
v úterý utz a to to rozlouskne
Ahoj, tak já mám konečně taky po první kontrole, podle MS jsem měla byt 8+1, miminko odpovídá 7+5
když jsem slyšela a viděla srdíčko, rozbrečela jsem se úlevou
termín porodu vychází na 7.5.2023 ![]()
Na další kontrolu jdu 14.10., na screening 24.10., tak snad bude vše i dál v pořádku, zůstávám doma na nemocenské…
Ahoj děvčata, moc všem gratuluji k
dneska se to teda rozjelo ![]()
@Miri137 teda, máš už toho za sebou neskutečně moc, si statečná
a moc ti přeji, aby se brzo zadařilo ![]()
@Katcza Já jsem byla v pondělí 7+1. ![]()
Holky gratuluju ke kontrolám ![]()
Ahoj holky, otehotnela jsem rovnou po SP a termin porodu mi dle klalkulacek vychazi na 31.5. nebo 1.6. Snad to tentokrat vyjde a na konci kvetna budeme mit zdravy rvouci uzlicek. Nanestesti budu muset oznamit tehotenstvi v praci uz ted, sotva drzim v ruce pozitivni test. Neltere pracovni ukoly nejsou vhodne pro tehotne. To budou v praci nadseni, zacala jsem tam pracovat teprve pred tremi tydny. Takze to budou vedet v praci driv nez moje rodina ![]()
@Pukrle gratuluji
u mě to taky věděli b práci dřív asi o 2 týdny než rodina, aby za mě stihli najít náhradu… mas ještě zkušebku?
@Pukrle píše:
Ahoj holky, otehotnela jsem rovnou po SP a termin porodu mi dle klalkulacek vychazi na 31.5. nebo 1.6. Snad to tentokrat vyjde a na konci kvetna budeme mit zdravy rvouci uzlicek. Nanestesti budu muset oznamit tehotenstvi v praci uz ted, sotva drzim v ruce pozitivni test. Neltere pracovni ukoly nejsou vhodne pro tehotne. To budou v praci nadseni, zacala jsem tam pracovat teprve pred tremi tydny. Takze to budou vedet v praci driv nez moje rodina :@Pukrle píše:
Ahoj holky, otehotnela jsem rovnou po SP a termin porodu mi dle klalkulacek vychazi na 31.5. nebo 1.6. Snad to tentokrat vyjde a na konci kvetna budeme mit zdravy rvouci uzlicek. Nanestesti budu muset oznamit tehotenstvi v praci uz ted, sotva drzim v ruce pozitivni test. Neltere pracovni ukoly nejsou vhodne pro tehotne. To budou v praci nadseni, zacala jsem tam pracovat teprve pred tremi tydny. Takze to budou vedet v praci driv nez moje rodinaGrafuluji
taky jsem to musela oznámit dřív v práci než rodině…teď to ví jen nejjbližsi a ostatním to řeknu co nejdéle to půjde.
Zdravím, tak i my podle ovulace máme termín 23. Kvetna. Snažily jsme se rok a půl. Za tři týdny jdeme na potvrzení srdeční akce, tak jsem z toho docela na prášky, aby bylo vše Ok. Je naše první. 😊