Poradna duly
Jana Čurdová
@Miri137 píše:
Ahoj, mě je docela dobře, jen nemůžu spát, pořád se v noci budím. ale myslím že je to proto že musím čekat do 12 týdne na odbery chooriovych klků abych věděla jestli je mimi vporadku.
Já půjdu asi taky nebo na plodovku…takže nervy mám také..ale teď s tím nic neuděláme..musime doufat a věřit že to bude vporadku ![]()
@penalda gratuluju
já doufám že i u mě bude za týden všechno v pořádku
Já dnes 6+6 a první den je mi fakt fest 🤮
Kontrola v pátek, tak uvidíme jak dopadneme.
@Petulka21 píše:
Já dnes 6+6 a první den je mi fakt fest 🤮
Kontrola v pátek, tak uvidíme jak dopadneme.
Vítej v klubu, já měla nevolnost od čtvrtka celý vikend. Mezi tím co se mi uleví se snažím jist. Pomáhá mi černý čaj s medem.Ted mi začíná být zas na
Takže jdu si ho uvařit
@Cekk jo, ten jsem si taky udělala, ještě za odměnu lžičku medu do pusy 😁, taky už přestává účinkovat, tak jdu vařit další 🤢
S malou mi blivno nebývalo, spíš jsem jen neměla chuť k jídlu (což při mé váze není na škodu 😁)
Ahoj, pridam se k vam…dneska jsem odhadem 6+4 a prvni kontrolu mam ve stredu. Druhe dite - prirozene a to jsme se snazili 6 let pres IVF. Tak tomu zatim moc neverime. I kdyz rano je mi teda fest zle. Dneska jsem si ublinkla po ceste do prace.
A taky me dost taha bricho a jde mi to az do stehen. Obcas pomuze horcik, jindy to musim pretrpet
Tohle s klukem vubec neznam
Taky uz ti bylo pred 8 lety. Jediny, co porad pomaha je rano hned studenej banan ![]()
@Kyslíková tak to gratuluju dvojnásob
@nenala moc gratuluju ![]()
@Cekk @Petulka21 holky tak to vám nezávidím. Mě bolí v krku od včera a jsem totálně vyřízená natož ještě ![]()
Ahoj holky, tak já jsem dnes po kontrole u dr. Dle UZ jsem 7+0, dle MS 7+3, všechno vypadalo dobře, bylo tam i ![]()
Všem co máte dnes po kontrole mooc gratuluji
já jdu zítra, začínám být hooodne nervózní, tak doufám, že vše dopadne dobře a uvidím ![]()
@Petulka21 píše:
@Cekk jo, ten jsem si taky udělala, ještě za odměnu lžičku medu do pusy 😁, taky už přestává účinkovat, tak jdu vařit další 🤢
S malou mi blivno nebývalo, spíš jsem jen neměla chuť k jídlu (což při mé váze není na škodu 😁)
No já byla pri druhém jako koule. 23 kilo nahore
už mě bolelo snad i dýchat na konci. Otoky, mocovina v krvi.. A i fuška to udychavat ten porod. ToŠlo to dolů hrozně blbě. Asi až po 2 letech jsem byla na svém.
To už teď nechci. Takže se hlídám. Jak dopadnu nevím, ale poslední 4tydny to šlo o 8kilo.