TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
911
14.9.22 14:36

Holky, malá mi včera že školky donesla 7.nemoc. Je to riziko v 1.trimestru. kdybych to chytla tak píšou že můžu potratit nebo hrozí poškození plodu. Je mi úplně špatně :( :,( malá má vysete puchýře a afty. A já se strašně bojím že to taky chytim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
14.9.22 14:44

@Cekk tak to je vážně blbá situace. A manžel by se oni postarat nemohl? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
14.9.22 14:50
@penalda píše:
@Cekk tak to je vážně blbá situace. A manžel by se oni postarat nemohl? :(

Ten je na sluzebce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
14.9.22 15:00
@Cekk píše:
Holky, malá mi včera že školky donesla 7.nemoc. Je to riziko v 1.trimestru. kdybych to chytla tak píšou že můžu potratit nebo hrozí poškození plodu. Je mi úplně špatně :( :,( malá má vysete puchýře a afty. A já se strašně bojím že to taky chytim.

Je to blbý, ale snad to nechytneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.9.22 15:16

@Cekk jsme na tom úplně stejně jen mě tu marodí přítel :? Jsem z toho úplně na palici :zed:… Vitamínů máme doma, že bych mohla dělat lékárnici a nic nejí :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
14.9.22 16:50
@Anča93 píše:
@Cekk jsme na tom úplně stejně jen mě tu marodí přítel :? Jsem z toho úplně na palici :zed:… Vitamínů máme doma, že bych mohla dělat lékárnici a nic nejí :? :,(

Taky má 7.nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.9.22 17:21

@Cekk nevím zda tě dobře chápu :oops: :lol:.
Od ledna měl 2 nachlazení, to jsem nechytla, pak ji dal mononukleozu a poté hned kovid a teď opět nachlazení :zed:.. Takže mazec…

Holky řešila některáz vás nějakou knížku o těhotenství? Kdysi měla mamča krásnou knihu ale nemůžu si vzpomenout na název :pocitac: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
14.9.22 17:31
@Anča93 píše:
Od ledna měl 2 nachlazení, to jsem nechytla, pak ji dal mononukleozu a poté hned kovid a teď opět nachlazení :zed:.. Takže mazec…Holky řešila některáz vás nějakou knížku o těhotenství? Kdysi měla mamča krásnou knihu ale nemůžu si vzpomenout na název :pocitac: :,(

Já nic se synem nečetla, byla jsem na předporodním kurzu a to bylo všechno 8)
Teď čtu výchovné knihy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.9.22 17:42

@luc86 no to je taky věc ten kurz :oops: vůbec se mě to nechce podstupovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.9.22 17:47

@Anča93 neboj, já na žádném nebyla q úplně bez problémů jsem porodila ;) jediný co, tak jsem sledovala na Instagramu „mojeporodniasistentka“, takže jsem byla aspoň trošku v obraze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.9.22 18:13

@Nicole 1234 děkuji za názor!! Jsem ze všeho úplně vyplašená… Přítel se mě dnes ptal na porodnici 8o no jako když jsem četla recenze tak snad budu rodit na Marzu :D :lol: :P…jak jsem se dočetla tak se vybere porodnice a pak se tam chodí na kurz :zed:… To mě holky podržte :lol: co jsem si to vymyslela :D :lol:

Ještě otázka někdo zkušenost s nějakým fotoalbum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
14.9.22 18:18
@Anča93 píše:
Od ledna měl 2 nachlazení, to jsem nechytla, pak ji dal mononukleozu a poté hned kovid a teď opět nachlazení :zed:.. Takže mazec…Holky řešila některáz vás nějakou knížku o těhotenství? Kdysi měla mamča krásnou knihu ale nemůžu si vzpomenout na název :pocitac: :,(

7.nemoc je virové onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.9.22 18:52

@Anča93 Já jsem si vybrala porodnici, kde rodilo několik známých včetně mojí mamky. Recenze na netu jsem raději nečetla, protože to bych taky rodila radši doma :D moje porodnice třeba nabízí i prohlídku porodních sálů, ale já se koukala jen na fotkách a pak to viděla až „na ostro“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.9.22 18:53

@Cekk děkuji zase vím něco nového!! :* chudinko moc vás lituji!! Chudinka musí trpět :,( a ty to samé že strach!!
Budu na tebe myslet :* :srdce: ať to zvládneš a nic nechytneš!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.9.22 18:57

@Nicole 1234 no vůbec recenze nečti!! :pankac: :pankac: uděláš dobře!! Úplně jsem se zhrozila co mě jako čeká a ten přístup :( :,(… Musim se pak pradit ještě s gynekologem, dnes mi říká jsem tě odrodil tak ještě pomůžu s miminkem ale už asi nechodí na sál.. Snad mi pořadí.. Nelíbí se mi tedy u nás ani jedna porodnice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí