Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, malá mi včera že školky donesla 7.nemoc. Je to riziko v 1.trimestru. kdybych to chytla tak píšou že můžu potratit nebo hrozí poškození plodu. Je mi úplně špatně
malá má vysete puchýře a afty. A já se strašně bojím že to taky chytim.
@Cekk tak to je vážně blbá situace. A manžel by se oni postarat nemohl? ![]()
@penalda píše:
@Cekk tak to je vážně blbá situace. A manžel by se oni postarat nemohl?
Ten je na sluzebce
@Cekk píše:
Holky, malá mi včera že školky donesla 7.nemoc. Je to riziko v 1.trimestru. kdybych to chytla tak píšou že můžu potratit nebo hrozí poškození plodu. Je mi úplně špatně![]()
malá má vysete puchýře a afty. A já se strašně bojím že to taky chytim.
Je to blbý, ale snad to nechytneš ![]()
@Cekk jsme na tom úplně stejně jen mě tu marodí přítel
Jsem z toho úplně na palici
… Vitamínů máme doma, že bych mohla dělat lékárnici a nic nejí
![]()
@Anča93 píše:
@Cekk jsme na tom úplně stejně jen mě tu marodí přítelJsem z toho úplně na palici
… Vitamínů máme doma, že bych mohla dělat lékárnici a nic nejí
![]()
Taky má 7.nemoc?
@Cekk nevím zda tě dobře chápu
.
Od ledna měl 2 nachlazení, to jsem nechytla, pak ji dal mononukleozu a poté hned kovid a teď opět nachlazení
.. Takže mazec…
Holky řešila některáz vás nějakou knížku o těhotenství? Kdysi měla mamča krásnou knihu ale nemůžu si vzpomenout na název
…
@Anča93 píše:
@Cekk nevím zda tě dobře chápu![]()
.
Od ledna měl 2 nachlazení, to jsem nechytla, pak ji dal mononukleozu a poté hned kovid a teď opět nachlazení.. Takže mazec…Holky řešila některáz vás nějakou knížku o těhotenství? Kdysi měla mamča krásnou knihu ale nemůžu si vzpomenout na název
![]()
…
Já nic se synem nečetla, byla jsem na předporodním kurzu a to bylo všechno ![]()
Teď čtu výchovné knihy ![]()
@luc86 no to je taky věc ten kurz
vůbec se mě to nechce podstupovat
…
@Anča93 neboj, já na žádném nebyla q úplně bez problémů jsem porodila
jediný co, tak jsem sledovala na Instagramu „mojeporodniasistentka“, takže jsem byla aspoň trošku v obraze
@Nicole 1234 děkuji za názor!! Jsem ze všeho úplně vyplašená… Přítel se mě dnes ptal na porodnici
no jako když jsem četla recenze tak snad budu rodit na Marzu
…jak jsem se dočetla tak se vybere porodnice a pak se tam chodí na kurz
… To mě holky podržte
co jsem si to vymyslela
…
Ještě otázka někdo zkušenost s nějakým fotoalbum?
@Anča93 píše:
@Cekk nevím zda tě dobře chápu![]()
.
Od ledna měl 2 nachlazení, to jsem nechytla, pak ji dal mononukleozu a poté hned kovid a teď opět nachlazení.. Takže mazec…Holky řešila některáz vás nějakou knížku o těhotenství? Kdysi měla mamča krásnou knihu ale nemůžu si vzpomenout na název
![]()
…
7.nemoc je virové onemocnění.
@Anča93 Já jsem si vybrala porodnici, kde rodilo několik známých včetně mojí mamky. Recenze na netu jsem raději nečetla, protože to bych taky rodila radši doma
moje porodnice třeba nabízí i prohlídku porodních sálů, ale já se koukala jen na fotkách a pak to viděla až „na ostro“ ![]()
@Cekk děkuji zase vím něco nového!!
chudinko moc vás lituji!! Chudinka musí trpět
a ty to samé že strach!!
Budu na tebe myslet
ať to zvládneš a nic nechytneš!!!
![]()
@Nicole 1234 no vůbec recenze nečti!!
uděláš dobře!! Úplně jsem se zhrozila co mě jako čeká a ten přístup
… Musim se pak pradit ještě s gynekologem, dnes mi říká jsem tě odrodil tak ještě pomůžu s miminkem ale už asi nechodí na sál.. Snad mi pořadí.. Nelíbí se mi tedy u nás ani jedna porodnice
…