Poradna duly
Jana Čurdová
@misulinka27 ja prave nevim presne, nenapsala jsem si periodu…ale podle toho, co si myslim tak 7+0
@Mimoňka 85 píše:
@misulinka27 ja prave nevim presne, nenapsala jsem si periodu…ale podle toho, co si myslim tak 7+0
Tak to by už mělo být vidět
![]()
Ahojky, ráda bych se k Vám také přidala, termín dle MS 10.5.2023. Na kontrolu jdu 23.9. to bych měla být 8tt.
Doma máme 13🌙 cácorku, tak to bude pěkný fičák, ale věřím, že to zvládneme 🙏
Dobré ráno děvčátka
jak se cítíte při pondělním ránu?
mě příjde, že už mi tak nepnou prsa, jako když se jich dotknu, tak bolí, ale už to není tak hrozné. Snad to není špatné znamení
…a všem, co je čekají kontroly, držím palce
![]()
@Lenishka píše:
Dobré ráno děvčátkajak se cítíte při pondělním ránu?
mě příjde, že už mi tak nepnou prsa, jako když se jich dotknu, tak bolí, ale už to není tak hrozné. Snad to není špatné znamení
…a všem, co je čekají kontroly, držím palce
![]()
Dobré ráno, já se pořád ťuk ťuk držím bez nevolností (dnes 6+3), jediný co, tak mi je hrozně nepříjemný kojit staršího syna, ale s tím jsem tak nějak počítala 🙏 a první kontrola už za 11 dní 😁
Dobré ráno, dneska celkem dobrý
ale včera celý dopoledne to bylo strašný
jinak prsa bolí na dotek jako čert, hlavně bradavky @Lenishka ale neboj není to žádný špatný znamení, ta bolest se ti zase vrátí.. Aspoň u mě se to pořád střídá.
No a jinak unavená jsem hrozně, tohle těhotenství mi dává docela zabrat
kontrola 20.9 ![]()
@Petulka21 ahoj, taky jdu na kontrolu 23.9. Akorat termin mi vychazi 18.5.
Hezké dopoledne holky,
tak poprvé zjišťuju, že mám citlivější prsa.. nikdy dřív se mi to nestalo, ani před MS, tak je to pro mě hrozná novinka a mám tendence je furt osahávat
![]()
Jinak teda únava je šílená… taky máte pocit, že odpolední šlofík je nutnost? Ono teda ne vždy to jde, ale mám pocit, že jsem schopná to teď zalomit kdekoli.. ![]()
Dobré ráno mě bylo zle v pátek ráno, ale nakonec jsem to ustála. Prsa už nejsou tak hrozný jako na začátku. No spíš bych řekla, že jsem si zvykla.
A spát chodím v 9 a někdy mám co dělat abych vydržela. Když si lehnu po obědě tak i v 11. ![]()
Tak mne třeba prsa neboli vůbec…někdy cítím pnutí ale nic víc… Soufl mi je dost po ránu nez se najím…a jinak taková celodenní kocovina. Unavená jsem pořád šílene. A jinak mám pořád na něco chuť.. klidně bych spraskla čokoládu a na to brambůrky
na kontrolu jdu zítra..snad uz něco uvidi ![]()
Ahojky maminky…
Opět vítám nové maminky a gratuluji…
Holky u mě sem tam bolest břicha a nevolnost a šílená únava
…
Kontrola ve středu
… Jsem nedočkavá a pěkně nervózní ![]()
Ahoj, hlásím se k vám
dnes kontrola u MUDr. Potvrzení tehotenstvi 5tt. Termín 15.5
Jarní miminko
![]()
Už je to me 3 tehu.
Mám ještě 2,5letou a 12letou. Chtěli bychom chlapce.
Jinak priznaky nemám zatím žádné. Jsem jen unavená ale to jsem už pár let.
Já příznaky žádné, jen se mi vrátila nespavost jako při prvním těhotenství. Vzbudím se třeba ve 2 ráno a pak 2-3hodiny nemůžu zabrat 🤦 @jaanul.e no já s sebou budu muset nejspíš vzít malou, tak to bude zajímavé 😅 nemám hlídání - nějak mi to nedošlo když jsem se objednávala