TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
11.9.22 03:53

@misulinka27 ja prave nevim presne, nenapsala jsem si periodu…ale podle toho, co si myslim tak 7+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
11.9.22 08:12
@Mimoňka 85 píše:
@misulinka27 ja prave nevim presne, nenapsala jsem si periodu…ale podle toho, co si myslim tak 7+0

Tak to by už mělo být vidět :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
11.9.22 20:33

Ahojky, ráda bych se k Vám také přidala, termín dle MS 10.5.2023. Na kontrolu jdu 23.9. to bych měla být 8tt.
Doma máme 13🌙 cácorku, tak to bude pěkný fičák, ale věřím, že to zvládneme 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.9.22 08:12

Dobré ráno děvčátka :hug: jak se cítíte při pondělním ránu? :) mě příjde, že už mi tak nepnou prsa, jako když se jich dotknu, tak bolí, ale už to není tak hrozné. Snad to není špatné znamení :think: …a všem, co je čekají kontroly, držím palce :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.9.22 08:26
@Lenishka píše:
Dobré ráno děvčátka :hug: jak se cítíte při pondělním ránu? :) mě příjde, že už mi tak nepnou prsa, jako když se jich dotknu, tak bolí, ale už to není tak hrozné. Snad to není špatné znamení :think: …a všem, co je čekají kontroly, držím palce :palec: :andel:

Dobré ráno, já se pořád ťuk ťuk držím bez nevolností (dnes 6+3), jediný co, tak mi je hrozně nepříjemný kojit staršího syna, ale s tím jsem tak nějak počítala 🙏 a první kontrola už za 11 dní 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
12.9.22 10:11

Dobré ráno, dneska celkem dobrý :palec: ale včera celý dopoledne to bylo strašný :poblion: jinak prsa bolí na dotek jako čert, hlavně bradavky @Lenishka ale neboj není to žádný špatný znamení, ta bolest se ti zase vrátí.. Aspoň u mě se to pořád střídá.
No a jinak unavená jsem hrozně, tohle těhotenství mi dává docela zabrat 8) kontrola 20.9 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.22 10:28

@Petulka21 ahoj, taky jdu na kontrolu 23.9. Akorat termin mi vychazi 18.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
12.9.22 10:29

Hezké dopoledne holky,
tak poprvé zjišťuju, že mám citlivější prsa.. nikdy dřív se mi to nestalo, ani před MS, tak je to pro mě hrozná novinka a mám tendence je furt osahávat :mrgreen: :mrgreen:
Jinak teda únava je šílená… taky máte pocit, že odpolední šlofík je nutnost? Ono teda ne vždy to jde, ale mám pocit, že jsem schopná to teď zalomit kdekoli.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.9.22 10:29

Dobré ráno mě bylo zle v pátek ráno, ale nakonec jsem to ustála. Prsa už nejsou tak hrozný jako na začátku. No spíš bych řekla, že jsem si zvykla. :lol: A spát chodím v 9 a někdy mám co dělat abych vydržela. Když si lehnu po obědě tak i v 11. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
12.9.22 14:34

Tak mne třeba prsa neboli vůbec…někdy cítím pnutí ale nic víc… Soufl mi je dost po ránu nez se najím…a jinak taková celodenní kocovina. Unavená jsem pořád šílene. A jinak mám pořád na něco chuť.. klidně bych spraskla čokoládu a na to brambůrky :oops: :lol: na kontrolu jdu zítra..snad uz něco uvidi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
12.9.22 14:42

@misulinka27 tak držím palce a dej vědět, jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
12.9.22 15:13

Ahojky maminky…
Opět vítám nové maminky a gratuluji…
Holky u mě sem tam bolest břicha a nevolnost a šílená únava :zed:
Kontrola ve středu :srdce:… Jsem nedočkavá a pěkně nervózní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
12.9.22 15:29

Ahoj, hlásím se k vám :kytka: dnes kontrola u MUDr. Potvrzení tehotenstvi 5tt. Termín 15.5
Jarní miminko :palec: :dance:
Už je to me 3 tehu.
Mám ještě 2,5letou a 12letou. Chtěli bychom chlapce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
12.9.22 15:31

Jinak priznaky nemám zatím žádné. Jsem jen unavená ale to jsem už pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
12.9.22 15:42

Já příznaky žádné, jen se mi vrátila nespavost jako při prvním těhotenství. Vzbudím se třeba ve 2 ráno a pak 2-3hodiny nemůžu zabrat 🤦 @jaanul.e no já s sebou budu muset nejspíš vzít malou, tak to bude zajímavé 😅 nemám hlídání - nějak mi to nedošlo když jsem se objednávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí