Poradna duly
Jana Čurdová
@proseccino píše:
@misulinka27 zase jestli je problém v práci, ze něco nesmis (zvedat bremena atd), mel by ti zaměstnavatel najít jinou pozici, vhodnou pro těhotnou, Případně kdyby nic neměl, nechat tě doma za 100% platuZeptám se ho a uvidím, co mi řekne, teoreticky v práci byt muzu, prakticky 90% ucitelek v MŠ na nemocenskou odchází, aspoň ty, co mám v okolí…
To já vím..ale on by mě dál max za kasu a to taky nechci. mám problémy se zadama už 5 let a nevydzim dlouho sedět a je mi fakt blbě. To bych ani nevydržela. Navíc jsou tak vycurany, že bych musela stejně podepsat papír na svoji zodpovědnost a za to mi to fakt nestojí. Mně nevadí že budu doma..mám ty práce dost..jsme ráda že si odpocnu a zabavim se jinak. Vycházky mám odpoledne do sedmi takže paráda.
@luc86 píše:
Ahoj holky, přidám se s dovolením k vám
TP mi vychází na 12.5 a je to naše zázračný překvapení.
Máme už syna 3,5 z ivf, před synem jsem měla 2× potrat (7tt a 14tt) a pak jsme na syna 5 let čekali než to vyšlo. No a druhý jsme ani nedoufali. Začala jsem rozjíždět svoje podnikání, měla jsem jít podepsat smlouvu na prostor a jen pro jistotu jsem si den před tím udělala test a tam //
Jinak jsem dnes 4+4 a nic mi není. U syna jsem trpěla na migrény, tak uvidím jaký to bude teď
Gratuluji
to je osud ![]()
Ahoj holky, jak jste na tom s testováním? Zkouším cca ob dva dny a stále není stejně silná jak kontrolní. První je ze dne, kdy měla dorazit menstruace a poslední z dneška
vždy testováno ráno ![]()
@Lenishka píše:
Ahoj holky, jak jste na tom s testováním? Zkouším cca ob dva dny a stále není stejně silná jak kontrolní. První je ze dne, kdy měla dorazit menstruace a poslední z dneškavždy testováno ráno
Krásný čárky…nemá smysl dál testovat.. ms nedorazila, čárka pěkná…nikdy nebude úplně jako kontrolní to není ovulační test.. taky záleží na značce testu a kolik má barviva.
Dobré ráno holky ![]()
Jak se vám daří? Já od čtyř hodin nespala, křeče v břiše, následně průjem a pocit na zvracení…
chvilkami mi projede bříškem taková křeč, až mě to zamrazí. K tomu i lehce zvýšená teplota.
až jsem zůstala doma a vzala si sickday..
Nevím, jestli hysterčit a zkusit se dostat k dr. zda by mi něco nenapsal nebo počkat do zítřka, kdy mám mít první kontrolu?
mate zkušenosti?
@fadlenka01 aje, tak to tě lituji. Mě jen občas pobolívá v pravém pobříšku a mám pocit, že jsem furt nafouklá, takže moc nejím
…a v kolik tam zítra máš jít? Pokud to půjde, tak bych zkusila vydržet, je to už přece jen “pár” hodin do zítřka.. Já tam mám být ráno na 9hod., ale popravdě z toho mám opravdu strach
![]()
@Lenishka ahoj, ta to měla takhle, ty dva plastové jsou po 1 dni (28.8. a 29.8.), teď už netestuju, byla jsem minule pondělí na krvi, to bylo HCG 156, toto pondělí bylo 4200, takže už to nechávám byt a čekám do kontroly 23.9. ![]()
@Lenishka já mám dnes poprvé takhle…ale jinak jsem taky měla druhou slabší ![]()
@luc86 tak to je nádherný překvapení ![]()
Testovala jsem naposledy 2.9. když jsem volala do Car. ![]()
Ahoj holky. Kdy máte první kontrolu? Já už senemůžu dočkat. Až bude konečně něco vidět. ![]()
@misulinka27 píše:
Ahoj holky. Kdy máte první kontrolu? Já už senemůžu dočkat. Až bude konečně něco vidět.
Až 23.9., ale pořád se uklidňuju tím, že už budu 8+0 a srdíčko tam nebudeme hledat 🙏
@ranni_ptace píše:
Až 23.9., ale pořád se uklidňuju tím, že už budu 8+0 a srdíčko tam nebudeme hledat 🙏
Tak to už určitě…já měla minule těhotenství srdíčko vidět už 5+6… Teď jsem byla na kontrole brzo kvůli neschopence a nic neviděl…jen zvětšenou sliznici…a další kontrolu mám v úterý. To by už mohl být vidět váček. to budu 4+6
@misulinka27 já taky 23.9. jako @ranni_ptace (už jenom 2 týdny, letí to
), budu taky 8+0
vidět by mělo byt vše… jdu až po termínu kdy minule těhotenství skončilo, at se nestresuju, ze ještě není srdíčko atd…