TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
6.9.22 11:40
@penalda píše:
@misulinka27 to je dobře, že ti to napsal. ;) Já jsem taky doma na PN od transferu.

Jsem šťastná že nemusím řešit práci teď. Řešit jestli to tam zvládnu. Stresovat se s tím.. bála bych se taky jestli si nemůžu ublížit..zvedam těžké věci…i kdyby to nedopadlo a musela bych se tam vrátit, tak teď můžu být v klidu a těšit se na Mimi až se nám ukáže. A konečně si taky odpocnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
6.9.22 12:22

@penalda máme taky kočičku a přišla mi také víc tulivá a pořád chce ať se k ní ohýbam :jazyk:.. Ze začátku se stranila a teď lepší :srdce: :srdce:
Jinak holky mám tu kolegyni na to zaučení tam vůbec nestíhám nic :( ani zda mi je blbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
6.9.22 12:53

@misulinka27 to máme podobné dělám ve skladu. A myslím, že nezůstat doma tak ani neotěhotním. Měla bych pořád strach. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
6.9.22 13:06

@Anča93 tak to by si jí měla poděkovat :mrgreen: Asi mu smrdím těma hormonama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
6.9.22 15:10
@penalda píše:
@misulinka27 to máme podobné dělám ve skladu. A myslím, že nezůstat doma tak ani neotěhotním. Měla bych pořád strach. ;)

Já taky dělám ve skladu a taky obsluha..mám toho dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.9.22 15:56
@penalda píše:
@ranni_ptace tak to tě lituju Já jdu 19. a zdá se mi to nekonečné. Jak máš staré děti? A řekli jste jim to? Já čekám do té kontroly.

Mám chlapečka v červenci 2020 😊 a vysvětlovat budeme až budu mít břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
6.9.22 16:07

@penalda no ale ohýbat se s tím břichem jak po fazolích je sranda :lol: :D.. A ona celkově velký mazlík ale musí sama chtít :palec: :P
Holky buďte rádi že jste doma.. Tahat věci je nebezpečné a ještě ta hlava pak o tom přemýšlí to vám za to nestojí 8) můžete mi dopsat můj spánek :lol: :D docela by se mi tohl hodilo… Už se těším na příští týden budu mít větší klid teď chystáme vše na sobotní oslavu a v práci to zaúčtování 8o no jsem zvědavá zda nepadne během týdne.. Ale věřím si že to zvládnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3292
6.9.22 18:06

@ranni_ptace Ja jsem na tom s unavou podobne a to jsem dric ktery nemusi spat a ted.. usla bych i za volantem. Objednavala jsem se vcera a jdu 22.9.2022

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
6.9.22 18:15

@ranni_ptace tak to je ještě prťousek :srdce:
@Anča93 tak zítra si dám šlofíka i za tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.9.22 18:19
@penalda píše:
@ranni_ptace tak to je ještě prťousek :srdce:
@Anča93 tak zítra si dám šlofíka i za tebe :lol:

Je, ještě pořád nemluví 😂 🤦🏼‍♀️ ale děti miluje, takže se druhýho nebojím 💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
6.9.22 18:22

@ranni_ptace neboj za chvilku budeš chtít aby chvilku držel pusu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
6.9.22 18:56

@misulinka27 ahoj, a o nemocenskou sis řekla, nebo ti ji nabídla doktorka sama? Já si o ni chci říct, v práci to bude samy bacil a odbihat od deti na záchod… nic moc :roll: ale nevím prave, jak bude doktor reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
6.9.22 20:37
@proseccino píše:
@misulinka27 ahoj, a o nemocenskou sis řekla, nebo ti ji nabídla doktorka sama? Já si o ni chci říct, v práci to bude samy bacil a odbihat od deti na záchod… nic moc :roll: ale nevím prave, jak bude doktor reagovat…
Řekla protože to tam nezvladam. Ale já mám náročnou práci fyzicky a jsem 10 měs. po císaři. Takže mi hnedka řekl že není problém. Ale jestli ti není fakt dobre tak, že bys to nezvládala tak by ti ji mel taky dát. Záleží kde pracuješ a třeba až přestanou nevolnosti tak se na pár měsíců vrátíš…já určitě budu doma celou dobu. Musela bych v práci podepsat papír na moji zodpovědnost a za to mi to fakt nestojí kdybych ublížila miminku. A navíc stát 8 hodin na nohách a zvedat těžký věci stejně nemůžu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
6.9.22 21:46

@misulinka27 zase jestli je problém v práci, ze něco nesmis (zvedat bremena atd), mel by ti zaměstnavatel najít jinou pozici, vhodnou pro těhotnou, Případně kdyby nic neměl, nechat tě doma za 100% platu :think:

Zeptám se ho a uvidím, co mi řekne, teoreticky v práci byt muzu, prakticky 90% ucitelek v MŠ na nemocenskou odchází, aspoň ty, co mám v okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
6.9.22 22:12

Ahoj holky, přidám se s dovolením k vám
TP mi vychází na 12.5 a je to naše zázračný překvapení.
Máme už syna 3,5 z ivf, před synem jsem měla 2× potrat (7tt a 14tt) a pak jsme na syna 5 let čekali než to vyšlo. No a druhý jsme ani nedoufali. Začala jsem rozjíždět svoje podnikání, měla jsem jít podepsat smlouvu na prostor a jen pro jistotu jsem si den před tím udělala test a tam // :mrgreen:
Jinak jsem dnes 4+4 a nic mi není. U syna jsem trpěla na migrény, tak uvidím jaký to bude teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí