TP Květen 2023

• Fotoalbum (33)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
5.9.22 08:05
@Wenndy..88 píše:
Dobré ráno, já jsem taky spíš nespavec, ale snažím se ležet co nejdyl to jde :D ptz pak mám celý den na starost toho svýho raubira, který se nezastaví a k tomu ještě pejska… Takže celý den běháme po venku :D
No a jídlo do sebe nemůžu dostat, že všeho se mi navaluje :poblion:

Je to zajímavé jak je každé těhotenství jiné…jsem těhotná po 5. A opravdu pokaždé jsem to měla jinak… Naposledy celý tři měsíce kocovina. Nemohla jsem taky jíst a spala jsem pořád…a teď spát nemůžu vůbec ani přes den když jsem unavená tak prostě nezaberu a mám pořád hlad…ale tak neskutečný že mě bolí žaludek a musím si prostě něco dát aspoň malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.9.22 08:09
@Wenndy..88 píše:
Holky, jaký si vaříte čaje?? Koupila jsem si medunku, koprivu a heřmánek… Ale nevím, jestli je mužů popíjet denně :nevim:

Můžeš.. meduňka je dobrá na uklidnění a bolest hlavy, kopřiva se doporučuje při chudokrevnosti a tehu cukrovce a heřmánek je prý dobrý na ranní nevolnosti…ale asi bych to pila vše s mírou..jako se vším…nebo to nějak střídala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.9.22 08:10
@Wenndy..88 píše:
Holky, jaký si vaříte čaje?? Koupila jsem si medunku, koprivu a heřmánek… Ale nevím, jestli je mužů popíjet denně :nevim:

Já si včera zrovna meduňku taky dala a usnula po třech dnech konečně jak dudek…ale ve tři už jsme byla vzhuru :zed: kopřivu tu nepozřu a heřmánek taky moc nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.9.22 08:19
@martankaa píše:
@deni2912 jdu až 13.9. Chtěla mě objednat příští týden, ale my jsme na dovče :roll:

Já jdu 15. Tak si písnem😄 užijete si dovču😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.22 10:39

Ahoj holky :mavam: dneska jsem 5+1 a termín nevím protože mám ms mezi 30 a 40 dny. Podle početí je termín 7.5. Na první kontrolu jdu 19.. Je to naše vymodlené dítě po ivf. :dance: Jinak máme už 11. letého syna. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
5.9.22 10:41

Holky, máte nějaký tip co na nevolnosti?
Neobjevují se jen ráno, ale i přes den, doma to nějak vydýchám a ustojím, ale v práci je to takové náročnější..
Co vám pomáhalo? Nebo dr. něco na tyto nevolnosti předepisuje?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.22 10:50

@fadlenka01 Sníst pár piškotů než vůbec vstaneš z postele. Větrat, nepřejídat se ani nemít prázdný žaludek. Jinak prodávají zázvorové lízátko proti nevolnosti. A pak heřmánkový čaj. :think: Mě pálila žáha a nato se cucá renie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
5.9.22 10:53

@penalda Vítej a gratuluji! Držím palečky ať je vše v pořádku a drobeček roste, jak má :hug:

Ajaj, zázvor.. to já moc nemusím, ale pokud to pomůže, asi se přemůžu. Po ránu to tak zlé není, to spíš dopoledne, klidně odpoledne, žaludek na vodě, slzy v očích a přepadává mě to každou chvilku.. :zed: ale říká se, že ty nevolnosti jsou dobrým znamením.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.22 11:02

Taky gratuluju :dance: Žaludek na vodě je prý ok. ;) Mě zase bolí hlava. Si pak vyber. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
5.9.22 12:30

@deni2912 jj ;) díky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.9.22 13:19
@fadlenka01 píše:
Holky, máte nějaký tip co na nevolnosti?
Neobjevují se jen ráno, ale i přes den, doma to nějak vydýchám a ustojím, ale v práci je to takové náročnější..
Co vám pomáhalo? Nebo dr. něco na tyto nevolnosti předepisuje?
Děkuji :kytka:

Mně pomáhala minule studená cola usrkávat..jinak na to nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.9.22 13:20
@penalda píše:
Taky gratuluju :dance: Žaludek na vodě je prý ok. ;) Mě zase bolí hlava. Si pak vyber. :lol:

Na hlavu si kup hořčík…teď mi dr zrovna předepsal magnosolv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.22 13:21

@misulinka27 vyzkouším díky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
5.9.22 13:24

@misulinka27
Zkusím, děkuji :hug: a nějak to přečkat. Věřím, že se to pak ustálí a bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
5.9.22 15:54

Ahojky holky,
@Wenndy.. 88 dobrá otázka…
Také by mě zajímalo co člověk může pít :?.
Jinak já mám holky dneska první den občas na :poblion: :poblion: :D :lol:.. Ráno to bylo přísný a během dne několikrát :lol:
Konečně nějaký příznak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital