TP Květen 2023

• Fotoalbum (33)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
9.9.22 11:53

Ahoj
Pridavam se k vam, ve středu jsem byla na kontrole a podle uz 5+6 tt, podle ms 6+3, ale vim ze ovulace byla posunuta a bylo 1.9 mm embryjko.
Od čtvrtka mi zaclo být špatne, ale nezvracim. Už před tou kontrolou jsem mela takovy cuckovity vytok, ale dle dr vše v poradku. Vcera opět takové bílé cucky/nitky. Jednorázově večer. Nevíte co to může být? Je to bílé, tak jestli to nemate některá taky.
Dejuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
9.9.22 12:05

Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám. Termín podle poslední MS 5.5.2023 :srdce: mám za sebou jednu revizi v ZT v dubnu letošního roku a teď se nám zase povedlo, tak doufáme, že už to bude jen a jen dobré :srdce: na první kontrolu jdu až v 8+3 26.9. Abych měla co nejméně stresu z prohlídky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.9.22 12:07
@Ladyhm píše:
Ahoj
Pridavam se k vam, ve středu jsem byla na kontrole a podle uz 5+6 tt, podle ms 6+3, ale vim ze ovulace byla posunuta a bylo 1.9 mm embryjko.
Od čtvrtka mi zaclo být špatne, ale nezvracim. Už před tou kontrolou jsem mela takovy cuckovity vytok, ale dle dr vše v poradku. Vcera opět takové bílé cucky/nitky. Jednorázově večer. Nevíte co to může být? Je to bílé, tak jestli to nemate některá taky.
Dejuji  :oops:

Výtok je normální..nesmí svědit, smrdět, štípat a pálit, být hnědý nebo zelený…minule tehu jsem měla výtok celé těhotenství bilo žlutý…někdy víc a někdy miň.

Příspěvek upraven 09.09.22 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.9.22 12:18

@Elíseček jee taky jdu 26.9. na kontrolu, tak snad to bude šťastný den :hug: ja bych mela byt uz v 8+4tt tou dobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
9.9.22 13:01

@Ladyhm jé super, jdeme ve stejný den a jsi jen o den dopředu :mrgreen: já jsem objednaná na 12:00 a manžel jde se mnou, jako psychická opora, kdyby náhodou se chtělo opakovat ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.9.22 14:44

Holky mi je celý den :poblion: nemám na nic ani náladu a pořád bych jen ležela. Jak je vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
9.9.22 16:38
@misulinka27 píše:
Holky mi je celý den :poblion: nemám na nic ani náladu a pořád bych jen ležela. Jak je vám?

Já jsem lenivá jako prase…ráno jsem dodělala a odevzdala dort, teď jedeme na zítřejší akci s nadací. Potřebovala bych trochu odpočinku. Minulý víkend jsem byla na food festivalu s mýma výrobkama, takže celý týden před jsem byla v jednom kole. V týdnu jsem teď dělala větší objednávku zákusků a jsem úplně ko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.9.22 17:04
@luc86 píše:
Já jsem lenivá jako prase…ráno jsem dodělala a odevzdala dort, teď jedeme na zítřejší akci s nadací. Potřebovala bych trochu odpočinku. Minulý víkend jsem byla na food festivalu s mýma výrobkama, takže celý týden před jsem byla v jednom kole. V týdnu jsem teď dělala větší objednávku zákusků a jsem úplně ko :mrgreen:

Jee ty jsi takhle sikovna :palec: to klobouk dolů..já jsem ráda že zvládnu udělat sobě oběd a dětem večeři :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
9.9.22 17:08

@misulinka27 no já musím synovi vařit do školky, má několik potravinových alergií… takže furt stojím u plotny nebo peču :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.9.22 19:11
@luc86 píše:
@misulinka27 no já musím synovi vařit do školky, má několik potravinových alergií… takže furt stojím u plotny nebo peču :zed:

Tak to nezávidím. To musí být náročné. Já jsme ráda že už konečně chodí do školy a vymýšlím jen svačinky a večeře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
9.9.22 21:25

@misulinka27 ahojky ja 13. V úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
10.9.22 05:58
@Mimoňka 85 píše:
@misulinka27 ahojky ja 13. V úterý

Já také :palec: jaký budeš týden..? Já teprve 4+6 jsem na začátku a kvůli neschopence mě pozval tak brzy. Snad už něco uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
10.9.22 09:47

@misulinka27 já jdu taky v úterý a budu 6+5tt…doufám, že už bude :srdce:… Ale nevím, asi brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
10.9.22 10:15
@martankaa píše:
@misulinka27 já jdu taky v úterý a budu 6+5tt…doufám, že už bude :srdce:… Ale nevím, asi brzo…

Je to už asi bude…já minule tehu měla srdíčko už 5+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
10.9.22 18:12

@martankaa já minule měla v 6+1, tak snad bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí