Poradna duly
Jana Čurdová
@Wenndy..88 ahoj, děkuji ![]()
Ne, prvního ducha na testu jsem měla 4 den po ket, 6 den mi ukázal Digi 1-2
Ahoj holky, já jsem po kontrole
Dnes 5+5 a na utz jen vejce, tak snad to bude dobrý, doktor teda říkal, že přesně tak to má být. Jdu znovu za dva týdny. Snad bude všechno v pořádku
Co vy holky co máte taky dnes kontroly?
Ahoj ženy,
Ja jdu zítra, 5+4. Mám hrozny strach.. s prvním jsem to vůbec neřešila, ani mě nenepadlo, že by něco mohlo byt špatně, neměla jsem tehdy zadne příznaky, teď mě všechno furt bolí😄 ale od te doby kvanta lidi v mem okolí potratilo, neobjevilo se srdíčko, přestalo tlouct, mimodelozni atd atd.. tohle těhotenství je sice nečekané, ale moc chtěné ![]()
Ahojky maminky,
Jsem po 1 kontrole! Stres velký ale pani sestřička úžasná a pan doktor ještě lepší! Úžasná atmosféra…
Jsme 7+1
.. Slyšela jsem i srdíčko a mám fotečku… Brečela jsem jak želva po roce snažení a ještě s problémem vůči prolaktinu jsem nevěřila!!
Všem děkuji za podporu!! Moc pusinek všem…
Ahoj holky, dneska jsem dle poslední MS 6+3 a už jsem byla na těhotenských testech - 5 zkumavek (kompletka - krevní obraz, cholesterol, syfilis, HIV,… ) Byla jste některá taky tak brzo na testech?
Na UTZ jsem byla v 5+1, gestační váček byl 11mm, žloutkový byl taky, možná prý i pidi embrijko. HCG jsem měla 10454, v pondělí 6+1 jsem šla na další HCG, sestřička řekla, že krásně roste, tak rovnou prý na krevní testy…
kontrolu mám až 26.9. - to bude 8+1
a jinak otěhotněla jsem neplánovaně
Měřila jsem bazální teplotu a riskli jsme sex 5 dní před ovulací - za mě nedoporučuji riskovat
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
Ja jdu zítra, 5+4. Mám hrozny strach.. s prvním jsem to vůbec neřešila, ani mě nenepadlo, že by něco mohlo byt špatně, neměla jsem tehdy zadne příznaky, teď mě všechno furt bolí😄 ale od te doby kvanta lidi v mem okolí potratilo, neobjevilo se srdíčko, přestalo tlouct, mimodelozni atd atd.. tohle těhotenství je sice nečekané, ale moc chtěné
Přesně. Já hlavně kdybych nečetla eMimino, tak jsem úplně v klidu. Ale tady mně přijde, že každé druhé těhotenství konci potratem ![]()
@ranni_ptace tyjo tandem, tak to obdivuju! Já spíš doufám, že sama nebude už chtít
ale zatim to teda moc nevypadá… dávám na spaní a ráno většinou.. a když spí po obědě doma v posteli, tak i po obědě…nepříjemný mi to zatím není, tak uvidíme. většina mých kamarádek kojila max do 20.tt.
Jinak nám všem držím palce…
to čekání na ten 13. týden je fakt nekonečný…než skončí to největší riziko něčeho špatně…
ale věřím, že to u všech dopadne dobře… ![]()
jinak moje gyn dělá krevní testy až v 11.tt (toho se obávám, protože od toho týdne jsem musela v min. tehu držet dietu kvuli teh cukrovce, takež se obávám, že přijde znova… )
@none21 píše:
Ahoj holky, dneska jsem dle poslední MS 6+3 a už jsem byla na těhotenských testech - 5 zkumavek (kompletka - krevní obraz, cholesterol, syfilis, HIV,… ) Byla jste některá taky tak brzo na testech?
Na UTZ jsem byla v 5+1, gestační váček byl 11mm, žloutkový byl taky, možná prý i pidi embrijko. HCG jsem měla 10454, v pondělí 6+1 jsem šla na další HCG, sestřička řekla, že krásně roste, tak rovnou prý na krevní testy…kontrolu mám až 26.9. - to bude 8+1a jinak otěhotněla jsem neplánovaně
Měřila jsem bazální teplotu a riskli jsme sex 5 dní před ovulací - za mě nedoporučuji riskovat
![]()
Ahoj gratuluji..u nás se na tyto krevní testy chodi až 10tt.
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
Ja jdu zítra, 5+4. Mám hrozny strach.. s prvním jsem to vůbec neřešila, ani mě nenepadlo, že by něco mohlo byt špatně, neměla jsem tehdy zadne příznaky, teď mě všechno furt bolí😄 ale od te doby kvanta lidi v mem okolí potratilo, neobjevilo se srdíčko, přestalo tlouct, mimodelozni atd atd.. tohle těhotenství je sice nečekané, ale moc chtěné
Ahoj já mám také strach co bude…je to taky věkem, dřív jsem si nepřipouštěla nic a nečetla samy diskuze na netu…vloni nám zemřelo miminko, bylo nemocné. Do poslední chvíle jsme to nevěděli..takže teď se budu stresovat každou kontrolou ![]()