TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1042
14.9.22 07:43

@Wenndy..88 ahoj, děkuji :hug:
Ne, prvního ducha na testu jsem měla 4 den po ket, 6 den mi ukázal Digi 1-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
14.9.22 08:25

Ahoj holky, já jsem po kontrole
Dnes 5+5 a na utz jen vejce, tak snad to bude dobrý, doktor teda říkal, že přesně tak to má být. Jdu znovu za dva týdny. Snad bude všechno v pořádku
Co vy holky co máte taky dnes kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.9.22 08:32

@luc86 Já až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
14.9.22 08:52

@luc86 to je skvělé. :dance:
@nenala gratuluju taky jsem byla na ket. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
14.9.22 09:13

@luc86 super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
14.9.22 09:14

@penalda děkuji :srdce: kolik jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 10:06

Ahoj ženy,
Ja jdu zítra, 5+4. Mám hrozny strach.. s prvním jsem to vůbec neřešila, ani mě nenepadlo, že by něco mohlo byt špatně, neměla jsem tehdy zadne příznaky, teď mě všechno furt bolí😄 ale od te doby kvanta lidi v mem okolí potratilo, neobjevilo se srdíčko, přestalo tlouct, mimodelozni atd atd.. tohle těhotenství je sice nečekané, ale moc chtěné :?

• Citovat
  • Upravit
460
14.9.22 10:48

Ahojky maminky,
Jsem po 1 kontrole! Stres velký ale pani sestřička úžasná a pan doktor ještě lepší! Úžasná atmosféra…
Jsme 7+1 :*.. Slyšela jsem i srdíčko a mám fotečku… Brečela jsem jak želva po roce snažení a ještě s problémem vůči prolaktinu jsem nevěřila!!

Všem děkuji za podporu!! Moc pusinek všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.9.22 12:19

krevní testy v 6+3

Ahoj holky, dneska jsem dle poslední MS 6+3 a už jsem byla na těhotenských testech - 5 zkumavek (kompletka - krevní obraz, cholesterol, syfilis, HIV,… ) Byla jste některá taky tak brzo na testech?
Na UTZ jsem byla v 5+1, gestační váček byl 11mm, žloutkový byl taky, možná prý i pidi embrijko. HCG jsem měla 10454, v pondělí 6+1 jsem šla na další HCG, sestřička řekla, že krásně roste, tak rovnou prý na krevní testy… 8o kontrolu mám až 26.9. - to bude 8+1

a jinak otěhotněla jsem neplánovaně :palec: Měřila jsem bazální teplotu a riskli jsme sex 5 dní před ovulací - za mě nedoporučuji riskovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.9.22 13:20
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
Ja jdu zítra, 5+4. Mám hrozny strach.. s prvním jsem to vůbec neřešila, ani mě nenepadlo, že by něco mohlo byt špatně, neměla jsem tehdy zadne příznaky, teď mě všechno furt bolí😄 ale od te doby kvanta lidi v mem okolí potratilo, neobjevilo se srdíčko, přestalo tlouct, mimodelozni atd atd.. tohle těhotenství je sice nečekané, ale moc chtěné :?

Přesně. Já hlavně kdybych nečetla eMimino, tak jsem úplně v klidu. Ale tady mně přijde, že každé druhé těhotenství konci potratem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.9.22 13:54

@ranni_ptace tyjo tandem, tak to obdivuju! Já spíš doufám, že sama nebude už chtít :D ale zatim to teda moc nevypadá… dávám na spaní a ráno většinou.. a když spí po obědě doma v posteli, tak i po obědě…nepříjemný mi to zatím není, tak uvidíme. většina mých kamarádek kojila max do 20.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.9.22 14:01

Jinak nám všem držím palce…
to čekání na ten 13. týden je fakt nekonečný…než skončí to největší riziko něčeho špatně…
ale věřím, že to u všech dopadne dobře… :)
jinak moje gyn dělá krevní testy až v 11.tt (toho se obávám, protože od toho týdne jsem musela v min. tehu držet dietu kvuli teh cukrovce, takež se obávám, že přijde znova… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
14.9.22 14:04
@none21 píše:
Ahoj holky, dneska jsem dle poslední MS 6+3 a už jsem byla na těhotenských testech - 5 zkumavek (kompletka - krevní obraz, cholesterol, syfilis, HIV,… ) Byla jste některá taky tak brzo na testech?
Na UTZ jsem byla v 5+1, gestační váček byl 11mm, žloutkový byl taky, možná prý i pidi embrijko. HCG jsem měla 10454, v pondělí 6+1 jsem šla na další HCG, sestřička řekla, že krásně roste, tak rovnou prý na krevní testy… 8o kontrolu mám až 26.9. - to bude 8+1a jinak otěhotněla jsem neplánovaně :palec: Měřila jsem bazální teplotu a riskli jsme sex 5 dní před ovulací - za mě nedoporučuji riskovat :lol: :lol:

Ahoj gratuluji..u nás se na tyto krevní testy chodi až 10tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
14.9.22 14:07
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
Ja jdu zítra, 5+4. Mám hrozny strach.. s prvním jsem to vůbec neřešila, ani mě nenepadlo, že by něco mohlo byt špatně, neměla jsem tehdy zadne příznaky, teď mě všechno furt bolí😄 ale od te doby kvanta lidi v mem okolí potratilo, neobjevilo se srdíčko, přestalo tlouct, mimodelozni atd atd.. tohle těhotenství je sice nečekané, ale moc chtěné :?

Ahoj já mám také strach co bude…je to taky věkem, dřív jsem si nepřipouštěla nic a nečetla samy diskuze na netu…vloni nám zemřelo miminko, bylo nemocné. Do poslední chvíle jsme to nevěděli..takže teď se budu stresovat každou kontrolou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
14.9.22 14:20

@nenala 6+3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie