TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
12.9.22 16:16

skupinka na facebooku

Ahoj, :mavam: udělala jsem soukromou skupinku na facebooku, nechcete se přidat?
Těhotenství, pokec a kafíčko - termín porodu 2023
 https://www.facebook.com/…127514960805

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
12.9.22 18:02

@Hels ahojky, super nápad, poslala jsem žádost 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3292
12.9.22 18:41

@Cekk Jarni mimonka jsou uzasna. Starsiho mam v breznu.
A za me tedy taky 3. děťátko a u mě tedy naopak. 2 chlapečci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
12.9.22 19:20

@ranni_ptace taky ještě kojim..ale zatím to docela jde..ale čekám, kdy mi to bude nepříjemný a budu to chtít ukončit..kojim na usnutí a rano (a občas jednou v noci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.9.22 20:34

@Hels taky jsem se tam přidala :) ale neuvidí to přátele na fcb, že ne? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
13.9.22 05:25
@Hels píše:
Ahoj, :mavam: udělala jsem soukromou skupinku na facebooku, nechcete se přidat?
Těhotenství, pokec a kafíčko - termín porodu 2023
https://www.facebook.com/…127514960805

Ahoj. Já jsem už ve skupince květnová miminka 2023

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
13.9.22 08:24
@martankaa píše:
@ranni_ptace taky ještě kojim..ale zatím to docela jde..ale čekám, kdy mi to bude nepříjemný a budu to chtít ukončit..kojim na usnutí a rano (a občas jednou v noci).

Mě včera mudr říkal, že kojit už teď není dobré pro tělo. Ale mám 2,5letou. Že prý by mě tehotenstvi a kojení úplně zničilo. Tak nevím. Slyšela jsem to poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.9.22 08:34

nevolnosti

Holky, mně je furt tak zle, to je šílený. Cokoli sním, je mi po tom zle, ze všeho cítím jakýsi ocas, je mi z toho špatně od žaludku. Když nic nesním, zase je mi zle. Bože, kdy tohle skončí. Dneska jsem teprve 6+5. Mám pocit, že konce se už nedožiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
13.9.22 08:36

@Cekk já nechci bejt chytrá, ale znám holky co kojily tandem a v pohodě. Při kvalitní stravě to tělo nezničí. Některé děti přestanou během těhotenství chtít sami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
13.9.22 08:37
@Elíseček píše:
Holky, mně je furt tak zle, to je šílený. Cokoli sním, je mi po tom zle, ze všeho cítím jakýsi ocas, je mi z toho špatně od žaludku. Když nic nesním, zase je mi zle. Bože, kdy tohle skončí. Dneska jsem teprve 6+5. Mám pocit, že konce se už nedožiju.
:mrgreen: V klidu, až ti přestane být špatně, začne pálit žáha a až přestane žáha, budeš už chtít rodit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.9.22 08:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
13.9.22 09:04
@Elíseček píše:

Výdrž tak do 12 tt :lol: pak by to mělo být lepší. No a pak začnou bolet záda a kyčle, pak začne pálit žáha…takže si moc nevyberes…mně je taky zle..naštěstí nezvracim a pomáhá mi když se najím. Taky pomáha vychlazená cola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.9.22 09:10

@misulinka27 Vím, že pak pro změnu mi bude něco jiného :lol: :lol: :lol: ale fyzickou bolest zvládám líp :mrgreen: pro mě vždycky byly nejhorší tyhle žaludeční problémy :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
13.9.22 10:07
@Cekk píše:
Mě včera mudr říkal, že kojit už teď není dobré pro tělo. Ale mám 2,5letou. Že prý by mě tehotenstvi a kojení úplně zničilo. Tak nevím. Slyšela jsem to poprvé.

Mně to říkal Dr taky, že můžu kvůli tomu potratit. Dost mne vylekal, protože mám 14 měsíční a jen tak presnat kojit u ní asi neprojde. Pak jsem se dívala na net a prý se tohle v minulosti tvrdilo, ale žádné studie to neprokázaly. Akorát samozřejmě by maminka měla dost jest a pít, aby měla dost živin pro všechny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
13.9.22 10:17
@Nicole 1234 píše:
Mně to říkal Dr taky, že můžu kvůli tomu potratit. Dost mne vylekal, protože mám 14 měsíční a jen tak presnat kojit u ní asi neprojde. Pak jsem se dívala na net a prý se tohle v minulosti tvrdilo, ale žádné studie to neprokázaly. Akorát samozřejmě by maminka měla dost jest a pít, aby měla dost živin pro všechny :D

No ja zas taková matka Tereza nejsem..nekojila jsem vůbec ani jedno dítě. Měla jsem z toho psychiku v háji, laktacni psychóza tomu říkali. Vážně jsem přemýšlela jestli mám utopit napřed sebe nebo to vroucí miminko :zed: děsný, zaplať pánbůh jsme to přežili všichni na UM. :roll:Takže už vím že kojit nebudu ani teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí