Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
udělala jsem soukromou skupinku na facebooku, nechcete se přidat?
Těhotenství, pokec a kafíčko - termín porodu 2023
https://www.facebook.com/…127514960805
@Cekk Jarni mimonka jsou uzasna. Starsiho mam v breznu.
A za me tedy taky 3. děťátko a u mě tedy naopak. 2 chlapečci.
@ranni_ptace taky ještě kojim..ale zatím to docela jde..ale čekám, kdy mi to bude nepříjemný a budu to chtít ukončit..kojim na usnutí a rano (a občas jednou v noci).
@Hels taky jsem se tam přidala
ale neuvidí to přátele na fcb, že ne?
![]()
@Hels píše:
Ahoj,udělala jsem soukromou skupinku na facebooku, nechcete se přidat?
Těhotenství, pokec a kafíčko - termín porodu 2023
https://www.facebook.com/…127514960805
Ahoj. Já jsem už ve skupince květnová miminka 2023
@martankaa píše:
@ranni_ptace taky ještě kojim..ale zatím to docela jde..ale čekám, kdy mi to bude nepříjemný a budu to chtít ukončit..kojim na usnutí a rano (a občas jednou v noci).
Mě včera mudr říkal, že kojit už teď není dobré pro tělo. Ale mám 2,5letou. Že prý by mě tehotenstvi a kojení úplně zničilo. Tak nevím. Slyšela jsem to poprvé.
Holky, mně je furt tak zle, to je šílený. Cokoli sním, je mi po tom zle, ze všeho cítím jakýsi ocas, je mi z toho špatně od žaludku. Když nic nesním, zase je mi zle. Bože, kdy tohle skončí. Dneska jsem teprve 6+5. Mám pocit, že konce se už nedožiju.
@Cekk já nechci bejt chytrá, ale znám holky co kojily tandem a v pohodě. Při kvalitní stravě to tělo nezničí. Některé děti přestanou během těhotenství chtít sami ![]()
@Elíseček píše:
Holky, mně je furt tak zle, to je šílený. Cokoli sním, je mi po tom zle, ze všeho cítím jakýsi ocas, je mi z toho špatně od žaludku. Když nic nesním, zase je mi zle. Bože, kdy tohle skončí. Dneska jsem teprve 6+5. Mám pocit, že konce se už nedožiju.
@Elíseček píše:
Výdrž tak do 12 tt
pak by to mělo být lepší. No a pak začnou bolet záda a kyčle, pak začne pálit žáha…takže si moc nevyberes…mně je taky zle..naštěstí nezvracim a pomáhá mi když se najím. Taky pomáha vychlazená cola.
@misulinka27 Vím, že pak pro změnu mi bude něco jiného
ale fyzickou bolest zvládám líp
pro mě vždycky byly nejhorší tyhle žaludeční problémy
![]()
@Cekk píše:
Mě včera mudr říkal, že kojit už teď není dobré pro tělo. Ale mám 2,5letou. Že prý by mě tehotenstvi a kojení úplně zničilo. Tak nevím. Slyšela jsem to poprvé.
Mně to říkal Dr taky, že můžu kvůli tomu potratit. Dost mne vylekal, protože mám 14 měsíční a jen tak presnat kojit u ní asi neprojde. Pak jsem se dívala na net a prý se tohle v minulosti tvrdilo, ale žádné studie to neprokázaly. Akorát samozřejmě by maminka měla dost jest a pít, aby měla dost živin pro všechny ![]()
@Nicole 1234 píše:
Mně to říkal Dr taky, že můžu kvůli tomu potratit. Dost mne vylekal, protože mám 14 měsíční a jen tak presnat kojit u ní asi neprojde. Pak jsem se dívala na net a prý se tohle v minulosti tvrdilo, ale žádné studie to neprokázaly. Akorát samozřejmě by maminka měla dost jest a pít, aby měla dost živin pro všechny
No ja zas taková matka Tereza nejsem..nekojila jsem vůbec ani jedno dítě. Měla jsem z toho psychiku v háji, laktacni psychóza tomu říkali. Vážně jsem přemýšlela jestli mám utopit napřed sebe nebo to vroucí miminko
děsný, zaplať pánbůh jsme to přežili všichni na UM.
Takže už vím že kojit nebudu ani teď.