TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
14.9.22 19:35

Holky, jsem 6tt a přešly mě všechny těhotenské příznaky. Nejsem unavená, nebolí mě už ani pobříšek a i prsa už úplně odeznívají :think: máte to tak taky některá? Nevím, zda začít plašit :? asi zítra zkusím těhotenský test :think: na kotrolu jdu až za 6 dní a jsem z toho fakt taková zmatená :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.9.22 20:12

@Lenishka
Teď mě teda bolí všechno furt, ale s prvním mi nebylo vůbec nic 🤷🏼‍♀️ Ja myslím, ze to nic neznačí😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
14.9.22 20:36

@Lenishka Nemusí to vůbec nic znamenat a ani ten test ti to neukáže. Neboj, určitě bude vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
14.9.22 21:12

Holky tak už mám za sebou první utz. Pomáhala jsem muži smontovat sedačku a zvedla s ním asi 20kg díl a pak mě začal bolet podbřišek po 2 hodinách jsme vyrazili raději na pohotovost. Naštěstí je vše v pořádku odpovídá 6+2 a tluče :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.9.22 21:59

@Cekk věřím, že to nechytnes. Okolo mě se to teď 7 nemocí hemžilo, ale vždycky to měly jen děti, že by to chytl i dospělí jsem neslyšela. Ale chápu tvůj strach, každopádně teď už s tím neuděláš nic. Kdyby si to měla chytnout, tak už to máš stejně v sobě.
Každopádně teď už syna nebudu tahat na žádný kroužky, aby se mi taky náhodou nenakazil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.9.22 22:00

@penalda velká gratulace k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.9.22 22:09

@luc86 máš nějaký tip na výchovnou knihu?
Třeba jak se chovat, když deka naschvály a ještě se tomu směje? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.9.22 22:10

@Cekk držím palce, snad to nechytnes…a kdyby jo…je to furt jen riziko, nemusí se vůbec nic stát! Moje měla 7.nemoc v červenci, tak to máme za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
14.9.22 22:13

Tak já budu rodit tam kde syna. Do týhle porodnice jsem
jezdila pracovně před mateřskou, líbí se mi jejich přístup. Měli jsme se synem okamžitě položení na břicho, plný bonding, dotepání pupečníku. Nikdo ho neodnesl ode mě pryč ani na minutu. Přístup skvělý, syn šel s rukou u hlavy a měl tam skříplý pupečník a asistentka byla skvělá a dali jsme to bez ohrožení syna přirozeně.
Dělají tam i kurzy, ale není podmínkou na něj jít. My jsme měli s manželem kurz doma o víkendu, manžel by mezi ostatní asi nešel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
14.9.22 22:14

@martankaa zrovna čtu výchovu bez poražených…ta je podle mě dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.9.22 07:01
@Nicole 1234 píše:
@Lenishka Nemusí to vůbec nic znamenat a ani ten test ti to neukáže. Neboj, určitě bude vše ok ;)

Tak jsem to zkusila a test mi jen potvrdil moje domnění. Ze začátku ta testovací čárka ani nelezla, přitom před pár dny byla vidět ještě před kontrolní :palec: …zítra ráno zajdu k doktorce, ať mi dá verdikt… píchám si i ty injekce, tak jestli už to opravdu odchází, tak ať tomu trochu pomůžu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.9.22 07:28

@luc86 to jsi krásně napsala o té porodnici :potlesk: :potlesk: můžu se zeptat která to byla? Doufám že nějaká blízko… @pelanda gratuluji k :srdce: :srdce:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
15.9.22 10:10

Ahoj holky tak já v úterý po té kontrole začala špinit…vecer po utření asi 3× jasně červená krev. No šla jsem spát…říkala jsem si že asi po tom vyšetření mohla prasknout cévka nebo něco…včera jsem radsi ležela celý den a špinění jen 2× za den lehce…tak Jsem byla ráda…no a dneska ráno zase špinění a dost a úplně dohněda..tak mě to vylekalo a volala jsem radši k mému Dr. Ten mi hnedka vzal na kontrolu a nic nenašel. Prý miminko je na stejném míste. Možná už prý vidí i srdeční akci ale je hodně brzy tak prý nebudeme předbíhat. Žádný hematon tam nemám jen cystu a ta je pořád stejná…prý někdo špiní z nejasného důvodu. Dal mi radši utrogestan a mám víc odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.9.22 11:17

@misulinka27 hlavně, že je malý v pořádku :srdce: Já jednou špinila po cytologii a těhu jsem nebyla. Doktor byl nejspíš sadista. :cert: Teď máme všechno více prokrvené tak se to asi bude stávat častěji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.9.22 11:20

@Lenishka uvidíš co ti zítra řekne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie