Poradna duly
Jana Čurdová
@jaanul.e já už si z prvního těhotenství vůbec nepamatuju kdy bylo srdíčko, takže jsem teď taková v nervu
tys mě teochu uklidnila
zároveň vím, že ještě srdíčko nemusí bít, ale co si budem, chtěla bych mít jistotu ať je čekání na další kontrolu snesitelnější ☺️️
@Vysadous hele ja z prvnich 2 taky pamatuju velky kulovy, to on by te dr pozval driv si myslim kdyby neco, me napsal rovnou az za mesic a jdu pro prukazku rovnou 21.10.
@jaanul.e to ja si pamatuju, že mi průkazku udělal hned jak bylo vidět i slyšet srdíčko
to je ale asi tak jediný co si pamatuju
no uvidíme ☺️️ naplánovala jsem si teď na dopoledne dost věcí aby mi to uteklo, než tam půjdu
![]()
Ahojky maminky
,
Tam v pátek na kontrole což jsem byla 9+3
.. Krásně už tam házel ručičkama a nožičkama, opravdu jsem z toho brečela
… Jak je to úžasný a krásný…
Vše v pořádku jen mi pan dotor řekl že jsme větší než jsme týden… Máte s tím někdo zkušenost?
Jinak holky mé první těhu, nemám vůbec s ničím zkušenost
… Ale pleť mám krásnou jestli jsem za tu dobu měla jednu hlavu na mé hlavě je to hodně
a to je co říct!! Vždy jsem na to hrozně trpěla před MS… A bříško? Přijde mi také větší
a je to mé první budu jak balvan
..
Ať máte krásný den ![]()
@Anča93 Ahojky
v první řadě moc gratuluji
co se týče většího miminka, může jít jen o to, že jsi otěhotněla dřív. Doktoři to primárně počítají podle poslední MS, ale každá žena má jiné cykly a mohla být klidně ovulace dřív než jak je to v tabulkách
. V tom bych neviděla problém
lepší o týden napřed než o týden později a ani to nemusí značit problém
ja tedy v prvním těhu i teď mam pleť katastrofální
ale za to se mi zlepšuje kvalita vlasů. Hold jsme každá jiná ![]()
Hlavně klid, všechno je jednou poprvé. Za chvíli si na to zvykneš, přijdeš na kloub všem možným termínům, pochopíš co tvoje tělo chce a co naopak ne atd
ja byla v prvním těhotenství taky nejdřív vykulená, ale trvalo to jen pár týdnů a přišlo mi najednou všechno úplně normální a automatický ![]()
@Vysadous ahoj, já byla v prvním těhotenství v 6+0 a srdíčko už bilo, ale může to být i brzy, takže pokud nebude bit, tak se nic neděje a uvidí se na další kontrole… ale snad bude srdíčko vidět a spadne ti kámen ze srdce…
@Anča93 syn byl podle utz o týden větší, což byla blbost, je z ivf…kvůli tomu mi upravili termín porodu o týden a pak mě stresovali, že přenáším, že má už určitě přes 4kg…nakonec se narodil den po správném termínu podle ms s ivf (o 6 dnů později podle utz)
Měl 3480g a měl jen velkou hlavu ![]()
Takže buď v klidu ![]()
Jo holky a moje pleť to je katastrofa…
nikdy jsem na pleti nic neměla a teď mám plný čelo pupínků a vlasy taky strašný, vypadala mi snad půlka vlasů a mám je suchý příšerně
@luc86 moc děkuji za uklidnění
…
Jinak s tou pletí je to nějaké znamení vůči pohlaví? Opravdu jsem za celou dibu měla 2 úhry jinak nic… A teda je mi pár dni divné hlad a blbě zároveň
…
@luc86 me se zase vlasy brutalne ted masti, umeju hlavu a vydrzi 1 den
![]()
@Anča93 píše:
@luc86 moc děkuji za uklidnění![]()
…
Jinak s tou pletí je to nějaké znamení vůči pohlaví? Opravdu jsem za celou dibu měla 2 úhry jinak nic… A teda je mi pár dni divné hlad a blbě zároveň…
No říká se, že ošklivou pleť má žena když čeká holku, ale já teda nevím. Fakt je, že se synem jsem to neměla
To mám furt, strašnej hlad, ale jídlo nemůžu ani vidět
@jaanul.e píše:
@luc86 me se zase vlasy brutalne ted masti, umeju hlavu a vydrzi 1 den![]()
![]()
Tak to mě naštěstí vydrží stejně, ale mám kouty úplně…snad to doroste
Já u prvního měla celé těhu pěknou pleť a máme kluka
. Všichni říkali, že mi to sluší to mateřství. Přijde mi to dost podobný i teď. Já doufám, že se dostanu k MUDr koncem týdne nebo příští týden. Jsem docela nervózní, aby to bylo v pořádku. Přece jen, když jednou zažije člověk SP pak pořád to má před sebou.
@Markitka.94 já už teda používám doppler. Poprvé jsem srdíčko slyšela v sobotu. Mám za sebou před synem sp v 7tt a zt ve 14tt, takže tvojí obavu přesně chápu a mám jí taky pořád
Ahoj, já dnes zacla 8+1tt a až dnes potvrzené srdíčko(bylo to napínavé)mimi odpovídá 7+3
.
mám tam prý i nějakou cystu. Prý se to vstřebá. Kontrola až za mesic
, že mi prý dá už průkaz.
@Anča93 píše:
@luc86 moc děkuji za uklidnění![]()
…
Jinak s tou pletí je to nějaké znamení vůči pohlaví? Opravdu jsem za celou dibu měla 2 úhry jinak nic… A teda je mi pár dni divné hlad a blbě zároveň…
Já byla těhotná 2×. Mám holky a vždy jsem měla krásnou pleť I vlasy. Teď po třetí mám uhry a strašný vlasy. Masti se a konce suché. Taky mám poprvé nevolnosti. Ale necítím tu smrtelnou únavu. Každe tehotenstvi je jiné. V noci mám nespavost a vstávám ve 4 hodiny a už nemůžu zabrat.