Poradna duly
Jana Čurdová
@Katcza píše: Čaute holky, tak máme další kontrolu za sebou, podle doktora 9+6 tt a fazolka už krásně mávala ručičkama,krásně tlouklo.. už mi brali krev na screeening, ale ten mám až za tři týdny.. tak snad do té doby bude stále vše cajk.. jo a malé už má 3 cm
přikládám fotku..
Jde to už je krásná fotečka. Já jdu na kontrolu v úterý. už se tesim
@misulinka27 mě teda šíleně… občas se mi podaří to rozdychat občas ne… ale cely den je mi špatně a moc dobře se s tím fungovat teda nedá 🙈
Holky, me uz nevolnosti ustavaji. A taky prestava tahat bricho, to bylo strasny!
Mela jsem to tak i se synem. Kolem 9.-10.tt to preslo. Ale kdyz vstavam na ranni po 5h rano, tak se mi navaluje jeste slusne. Ale musim se hned najist, nesmim mit hlad, to je mi jinak fakt zle. Jsem zvedava jak dam odbery nalacno ![]()
@Kyslíková taky je mi poslední týden pomalinku lépe a lépe…
snad jsem to teď nezakrikla ![]()
My mame doma malou blizenkyni… a jasne, jsou to jen dohady, obecna charakteristika a tak trochu ezo
… ale je to teda mala raketka a vzteklina. Klidne bych ted brala malyho linejsiho byka
(berte to cely s nadsazkou)
Jinak nevolnosti mam nepravidelne, nekolikrat denne to neco spusti a rozdychavam. A presto mam vetsi hlad. Nebo nepoznam jestli me boli zaludek nevolnosti nebo hlady
Ahoj holky, rada se k vam pridam. Dnes bych mela byt 6+6tt a je to me treti tehu. Bohuzel obe predchozi zamlkla v 1. trimestru. Snazime se o dite uz skoro 5 let i s pomoci CARu, ale toto se nam povedlo naprosto necekane samo
Doktor na me ziral jak puk a prohlasil, ze uz sice videl kde co, ale ze se to povede u nas by si nemyslel. Mam malo vajicek, mizernou sliznici a pokrocily vek. Tak jen doufam, ze se tento maly zazrak udrzi a snazim se co nejmene bat. Byla jsem na utz 27.9. a to srdicko jeste nebylo. Na dalsi jdu 12.10., tak se tesim a bojim zaroven.
Ahoj děvčata, já jsem dneska 9+5
myslela jsem si, že mi nevolnosti ustupují, ale dneska to teda stálo za to
už se nemůžu dočkat 2.trimestru až se s chutí najím ![]()
No a jinak já mám angelsound taky doma, dneska jsem zkoušela a mimiska jsem hned našla
je to uklidňující, ale budu se snažit používat minimálně…
@Katchulle Tak vitej do klubu! My snaha 6 let, IVF, 6 transferu a nic. Loni jsme to uz vzdali s tim, ze budeme mit jedinacka (taky z IVF) a najednou bum samo. Doktor jen nevericne koukal hlavou a my s manzelem taky
Takze gratuluju! Pro nas teda obrovske prekvapeni.
@P.petru Ja mam doma malyho strelce a dost to znameni odpovida a manzel je byk, tak kdyz se k nemu prida dalsi
![]()
A hlad mam porad a taky mam pocit, ze porad jim
![]()
Ahoj holky. ![]()
Ja se k vám přidám.
Dnes jsem podle MS 8+5tt, podle UZV plod o týden menší.
TP vychází na 15.05.
Doma uz máme dvouletou holcicku. ![]()
@Martina2621 Ahoj, já zase podle MS termín 10.5. - podle utz dnes 8+5 termín na 15.5 (velikostně odpovídá dle předchozího utz)