TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
4.10.22 13:57

@Kyslíková tak to je krása, gratuluji… mne čeká první kontrola v 8+3 příští pátek, tak je na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 17:19

@Mrkma hihi,taky mě kontrola čeká v příštím týdnu 8+3:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
7.10.22 09:57

Čaute holky, tak máme další kontrolu za sebou, podle doktora 9+6 tt a fazolka už krásně mávala ručičkama, :srdce: krásně tlouklo.. už mi brali krev na screeening, ale ten mám až za tři týdny.. tak snad do té doby bude stále vše cajk.. jo a malé už má 3 cm :) přikládám fotku.. :andel:

• Citovat
  • Upravit
2185
7.10.22 10:10

@Katcza super, já byla včera a jsem na tom stejně :hug: malé tam trsalo :lol: na krev jdu příští týden a screening za 3 týdny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
7.10.22 10:16

@Elíseček já mám tež sc za ty tři týdny.. 31.10…no to zas budu umírat celou tu dobu, jestli stále žije a jestli budou testy v pohodě.. no hrozný, ale tak moje první.. co tvoje? taky první? :)

• Citovat
  • Upravit
2185
7.10.22 10:42

@Katcza taky první, ale těhotenství druhé, už máme za sebou jeden neúspěch. Já věřím, že teď už to zvládne, co jsem tak četla, tak v tomto týdnu už riziko ZT není tak vysoké, jako předešlé týdny, i moje doktorka už to vidí, že tohle těhu je to správné, spíš budu nervózní, aby bylo zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
7.10.22 10:59

@Elíseček můj doktor to vidí podobně, říkala jsem mu, že samozřejmě jsem si na netu početla tolik věcí o ZT, tak že prostě mám (asi přehnané) obavy.. a jak jinak.. mi říkal, že to nemám číst a hlavně to, že teď už to riziko opravdu dost klesá, že ty nejhorší týdny jsou 6-8, což už máme za sebou a je hodně optimistický.. takže jak říkaš.. teď začíná ten další strach a to, aby bylo s mimčem vše v pořádku. A já se opravdu strasně moc modlím aby bylo, protože kdyby se něco nepovedlo.. dost by mě to vzalo… jak jsem tu prvně zmiňovala.. mám chlapa vojáka a v lednu mi jede na půl roku na misi a představa, že bych se zase mohla nejdříve snažit až někdy ke konci léta příštího roku.. no je prostě hrozná :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
2185
7.10.22 11:06

@Katcza jasně, plně tě chápu. Teď už to všechno dobře dopadne, věřím tomu :hug: a na začátku května se nám narodí mimčo ve znamení býka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
7.10.22 11:19

@Elíseček já doufám, že to bude ten začátek května.. páč ikdyž je fakt strašně hodná a mám ji ráda, tak přítelova mamka je z toho mimi ještě víc hotová než já… a co je pointa.. ona má narozky v dubnu a pořád o tom mluví o tom jak to bude určitě dubňátko jako ona a tak.. a to já fakt nechci :D…ale tak nakonec to jsou prkotiny, hlavně ať se nám všem tady ve skupince úšpěšně povede to po čem nejvíc toužíme :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2185
7.10.22 11:27

@Katcza u nás to zatím nikdo neví, tak máme klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
7.10.22 11:56

@Katcza @Elíseček já si kvůli toho strachu po neúspěchu pořídila kontroverzni Angelsounds a uklidnuju se tím :oops: jinak by mi asi hráblo do doby, než ucítím pohyby :zed: teď už jen, aby byl screening 24.10. negativni a miminko zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
7.10.22 12:32

@proseccino já uvažuji, že si ho taky pořídím, ale četla jsem, že teď je na něj ještě brzy ni?

• Citovat
  • Upravit
181
7.10.22 13:21

Holky trpí tady někdo nevolnostmi? Já už nevím co mám dělat aby to přešlo. Probudim se a hned jak otevru oči tak mi je špatně. Trvá to třeba do 5 do odpoledne a pak to zase začne v 8 večer 😳 😳 v práci je to nejhorší 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
7.10.22 14:30

@Katcza já od 9+3 slyším krasne ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.22 14:44

@Amy93 já mám teda vždy odpoledne a večer žaludek dost na vodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí