Poradna duly
Jana Čurdová
@Kyslíková tak to je krása, gratuluji… mne čeká první kontrola v 8+3 příští pátek, tak je na to zvědavá
Čaute holky, tak máme další kontrolu za sebou, podle doktora 9+6 tt a fazolka už krásně mávala ručičkama,
krásně tlouklo.. už mi brali krev na screeening, ale ten mám až za tři týdny.. tak snad do té doby bude stále vše cajk.. jo a malé už má 3 cm
přikládám fotku.. ![]()
@Katcza super, já byla včera a jsem na tom stejně
malé tam trsalo
na krev jdu příští týden a screening za 3 týdny ![]()
@Elíseček já mám tež sc za ty tři týdny.. 31.10…no to zas budu umírat celou tu dobu, jestli stále žije a jestli budou testy v pohodě.. no hrozný, ale tak moje první.. co tvoje? taky první? ![]()
@Katcza taky první, ale těhotenství druhé, už máme za sebou jeden neúspěch. Já věřím, že teď už to zvládne, co jsem tak četla, tak v tomto týdnu už riziko ZT není tak vysoké, jako předešlé týdny, i moje doktorka už to vidí, že tohle těhu je to správné, spíš budu nervózní, aby bylo zdravé ![]()
@Elíseček můj doktor to vidí podobně, říkala jsem mu, že samozřejmě jsem si na netu početla tolik věcí o ZT, tak že prostě mám (asi přehnané) obavy.. a jak jinak.. mi říkal, že to nemám číst a hlavně to, že teď už to riziko opravdu dost klesá, že ty nejhorší týdny jsou 6-8, což už máme za sebou a je hodně optimistický.. takže jak říkaš.. teď začíná ten další strach a to, aby bylo s mimčem vše v pořádku. A já se opravdu strasně moc modlím aby bylo, protože kdyby se něco nepovedlo.. dost by mě to vzalo… jak jsem tu prvně zmiňovala.. mám chlapa vojáka a v lednu mi jede na půl roku na misi a představa, že bych se zase mohla nejdříve snažit až někdy ke konci léta příštího roku.. no je prostě hrozná
![]()
@Katcza jasně, plně tě chápu. Teď už to všechno dobře dopadne, věřím tomu
a na začátku května se nám narodí mimčo ve znamení býka ![]()
@Elíseček já doufám, že to bude ten začátek května.. páč ikdyž je fakt strašně hodná a mám ji ráda, tak přítelova mamka je z toho mimi ještě víc hotová než já… a co je pointa.. ona má narozky v dubnu a pořád o tom mluví o tom jak to bude určitě dubňátko jako ona a tak.. a to já fakt nechci
…ale tak nakonec to jsou prkotiny, hlavně ať se nám všem tady ve skupince úšpěšně povede to po čem nejvíc toužíme
![]()
@Katcza @Elíseček já si kvůli toho strachu po neúspěchu pořídila kontroverzni Angelsounds a uklidnuju se tím
jinak by mi asi hráblo do doby, než ucítím pohyby
teď už jen, aby byl screening 24.10. negativni a miminko zdravé ![]()
@proseccino já uvažuji, že si ho taky pořídím, ale četla jsem, že teď je na něj ještě brzy ni?
Holky trpí tady někdo nevolnostmi? Já už nevím co mám dělat aby to přešlo. Probudim se a hned jak otevru oči tak mi je špatně. Trvá to třeba do 5 do odpoledne a pak to zase začne v 8 večer 😳 😳 v práci je to nejhorší 🙈
@Amy93 já mám teda vždy odpoledne a večer žaludek dost na vodě…