Poradna duly
Jana Čurdová
@Katcza píše:
@misulinka27 a lékař ti k tomu nic neřekl?
Nic…jen že je větší a mám se obj na sreening abychom to neprosvihli..takže příští úterý jdu už na krev.. je možný že teď prostě rychleji roste a pak se to ustálí nebo nevim.
@misulinka27 píše:
Nic…jen že je větší a mám se obj na sreening abychom to neprosvihli..takže příští úterý jdu už na krev.. je možný že teď prostě rychleji roste a pak se to ustálí nebo nevim.
asi nejchytřejší budeš po tom screeningu ![]()
@misulinka27 píše:
Můžeš mi taky zvýšený cukr. Proto rozte. Nebo to blbě změřil. To se taky může stát raz dva ![]()
@Cekk píše:
Můžeš mi taky zvýšený cukr. Proto rozte. Nebo to blbě změřil. To se taky může stát raz dva
Ano to si myslím s tou cukrovkou…měla jsem ji i minule ale zjistila se až ve 28 TT..teď mi nikdo ještě odběry nedělal. Ale když se merim tak hodnoty mám v normě..tak uviidime.
@misulinka27 píše:
Ano to si myslím s tou cukrovkou…měla jsem ji i minule ale zjistila se až ve 28 TT..teď mi nikdo ještě odběry nedělal. Ale když se merim tak hodnoty mám v normě..tak uviidime.
Musela si taky dbát na stravu? Jedla si nizkosachridove jídla? Kolik si od zjisteni přibrala?
Promiň že se vyptavam, jen přemýšlím co to se mnou udělá.
@Cekk píše:
Musela si taky dbát na stravu? Jedla si nizkosachridove jídla? Kolik si od zjisteni přibrala?
Promiň že se vyptavam, jen přemýšlím co to se mnou udělá.
Musela jsem se jen hlídat a měřit 3× týdne na lačno a po obědě a po večeři.. musela jswm se vejít do 200g sacharidů za den..takže jsme si klidně mohla dát ráno kus pečiva ale pak přes den už ne…nebo ráno ne ale k obědu jsme si klidně dala brambory…mohla jsem i řízek třeba ale jít se pak projít…ovoce jsem mohla kus denně..sladkosti jako sušenky atd ne..ale občas jsem to nevydržela a něco zobla..ale já ty hodnoty měla pořád krásný v normě..zjistilo se to přitom testu ve 28 TT a měla jsem zvýšenou tu prostřední hodnotu o kousek…v poradně jsem vyfasla glukometr a instrukce..chodila na kontroly každý měsíc. kde mi i měřili dlouhodobý cukr a ten pomalu rostl ale až ke konci.. celkem jsem v tehu pribrala 12 kg
Tak přinášíme info z kontroly… srdíčko bije jak o závod a za 4 týdny na screening
![]()
@Katcza Me u syna 3× jednu zilu sestricka pichla, prej at nemam rozpichany obe. Ani to nebylo poznat, byla sikovna ![]()
@Amy93 píše:
Tak přinášíme info z kontroly… srdíčko bije jak o závod a za 4 týdny na screening![]()
Příspěvek upraven 14.10.22 v 10:33
@Kyslíková tak uvidíme, třeba ani žádný test nebude jak tady a na e-miminu tvrdila nějaká uživatelka, prej při lačné vyšší by se mělo jít rovnou do poradny bez testu
což mi ale příjde dost divní.. nicméně ještě se mi sestři neozvala co a jak tak vyčkávám..
ale teď mám dalšího strašáka
mám na boku takový divný červený flek a doufám, že to nebude borelioza.. podobný měl letos i přítel a tu borelku prodělal..
@Katcza To se dela, jakmile je lacna vysoka, tak uz se dalsi odbery nedelaj, protoze je to jasny ![]()
Ja zas mela nervy, ze mam pasovej opar. Byl to opar, ale ne pasak nastesti ![]()
@Kyslíková tak už jsem si vyzvedla žádánku, mám 5,6.. ale je tam psáno, že prosí o došetření
@Katcza Treba to byla jen nahoda a v poradne se to nepotvrdi. Ja bych umrela hlady, tak jsem na to zvedava pristi tyden…
Ahoj, já byla dnes na první kontrole 8+3, miminko odpovídá 8+1, za týden jdu pro průkazku a domluvíme termín screeningu..
@misulinka27 a lékař ti k tomu nic neřekl?