TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
14.10.22 20:31

Ahoj všem děvčátka :kytka:
Už nějakou dobu to tady vše pročítám a rozhodla jsem se taky přispět svým příběhem. Jsem aktuálně 9+5tt a v pondělí jdu na kontrolu..otěhotněla jsem na 3 pokus po IVF, jednou bylo ZT v 6 týdnů a tak se pořád bojím..první kontrola byla 6+3 a bylo i bilo ♥️️a další v 8+1 a taky vše vpořádku ale strachu jsem se bohužel nezbavila ani trošku a vůbec si to nedokážu užívat :( pořád se bojím co by se mohlo po..kazit..všem nám držím moc palce ať všechno dobře dopadne♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.10.22 20:38

A jak pročítám vaše příběhy a co máte některé za sebou..jste hrozně statečné..to je kolikrát na jednoho člověka moc :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
14.10.22 20:54
@Esmmé píše:
A jak pročítám vaše příběhy a co máte některé za sebou..jste hrozně statečné..to je kolikrát na jednoho člověka moc :( :srdce:

Ahoj a vitej :kytka: musíme věřit že tentokrát to dopadne dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.10.22 20:59

@misulinka27 děkuju…vždycky si říkám jak blbý pocity a stavy mám snad jen já, ale není to tak..a přesně tak..musíme věřit..nic jiného stejně udělat nemůžeme.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
15.10.22 23:42

@ranni_ptace to mě moc mrzí 🙄drzim palce, ať jsi brzo fit, hlavně psychicky. A ať se brzy zadari! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
16.10.22 09:54
@Esmmé píše:
@misulinka27 děkuju…vždycky si říkám jak blbý pocity a stavy mám snad jen já, ale není to tak..a přesně tak..musíme věřit..nic jiného stejně udělat nemůžeme.. :srdce:

Já po naší minule zkušenosti mám hrozně stavy.. zatím nevím zda se mám těšit nebo radši ne. Už chci mit za sebou screening a plodovku a konečně vědět zda se můžu radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
16.10.22 09:55

Holky kdo založil tihle skupinku? Nechcete ji uzavřít na soukromou? Aby si to nemohl tady číst kde kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
16.10.22 12:01
@misulinka27 píše:
Holky kdo založil tihle skupinku? Nechcete ji uzavřít na soukromou? Aby si to nemohl tady číst kde kdo.

Ani ne. Proč. Minule když jsem byla v nějaké skupině a raky chtěli soukromou tak už jsem se tam nemohla dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
16.10.22 12:04
@Cekk píše:
Ani ne. Proč. Minule když jsem byla v nějaké skupině a raky chtěli soukromou tak už jsem se tam nemohla dostat.

To je blbost. Je to na vyžádání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.10.22 15:44

@misulinka27 Úplně to rozumím..mám to stejně..zítra jdu na kontrolu..Dr mi bude nabírat krev, ale už nevím na co, jsem u ni vždycky tak nervózní že zapomenu co mi vlastně říkala :nevim: každopádně moc držím palce ať je všechno ok♥️️Já si říkám že při tom nevydařeném jsem to tak nějak cítila že něco není dobře a teď se cítím jinak..někde uvnitř vím že to bude dobré, ale ten strach je někdy silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
16.10.22 16:50

@misulinka27 @Esmmé vím jak se cítíte holky. Snažili jsme se 6 let během těch 2×SP a 1×ZT s revizí. Ale když jsem přišla do jiného stavu s Emčou, tak nějak jsem od začátku byla úplně vyklidněná a cítila, že bude vše v pořádku 🍀. Teď to mám dost podobné, tak snad 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
16.10.22 17:42

@misulinka27 první příspěvek psala ranní ptáče, psala jsem jí sz už před nějakou dobou jestli nechce udělat soukromou skupinku.
Ale nenapsala mi na to.
Taky bych byla pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.10.22 18:01

Nedávno se loučila, protože potratila. Vážně po ní chcete aby zakládala nějakou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
16.10.22 18:13

@penalda já jsem jí psala ještě před tím. Myslím, že po ní nikdo nic nechce. Jen jsem @misulinka27 psala kdo si myslím, že skupinu zakládal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.10.22 18:21

Ahojky holky, jaký jste měly víkend?
Mám otázku roste vám bříško? A hlídate si váhu? Jsem 11+5 a šíleně tlousnu a bříško také solidní :? :D
Navíc to ještě tajím a nejsem si jistá zda to do příštího víkend ututlám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí