Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem děvčátka ![]()
Už nějakou dobu to tady vše pročítám a rozhodla jsem se taky přispět svým příběhem. Jsem aktuálně 9+5tt a v pondělí jdu na kontrolu..otěhotněla jsem na 3 pokus po IVF, jednou bylo ZT v 6 týdnů a tak se pořád bojím..první kontrola byla 6+3 a bylo i bilo ♥️️a další v 8+1 a taky vše vpořádku ale strachu jsem se bohužel nezbavila ani trošku a vůbec si to nedokážu užívat
pořád se bojím co by se mohlo po..kazit..všem nám držím moc palce ať všechno dobře dopadne♥️️
A jak pročítám vaše příběhy a co máte některé za sebou..jste hrozně statečné..to je kolikrát na jednoho člověka moc
![]()
@Esmmé píše:
A jak pročítám vaše příběhy a co máte některé za sebou..jste hrozně statečné..to je kolikrát na jednoho člověka moc![]()
Ahoj a vitej
musíme věřit že tentokrát to dopadne dobře ![]()
@misulinka27 děkuju…vždycky si říkám jak blbý pocity a stavy mám snad jen já, ale není to tak..a přesně tak..musíme věřit..nic jiného stejně udělat nemůžeme.. ![]()
@ranni_ptace to mě moc mrzí 🙄drzim palce, ať jsi brzo fit, hlavně psychicky. A ať se brzy zadari! ![]()
@Esmmé píše:
@misulinka27 děkuju…vždycky si říkám jak blbý pocity a stavy mám snad jen já, ale není to tak..a přesně tak..musíme věřit..nic jiného stejně udělat nemůžeme..
Já po naší minule zkušenosti mám hrozně stavy.. zatím nevím zda se mám těšit nebo radši ne. Už chci mit za sebou screening a plodovku a konečně vědět zda se můžu radovat.
Holky kdo založil tihle skupinku? Nechcete ji uzavřít na soukromou? Aby si to nemohl tady číst kde kdo.
@misulinka27 píše:
Holky kdo založil tihle skupinku? Nechcete ji uzavřít na soukromou? Aby si to nemohl tady číst kde kdo.
Ani ne. Proč. Minule když jsem byla v nějaké skupině a raky chtěli soukromou tak už jsem se tam nemohla dostat.
@Cekk píše:
Ani ne. Proč. Minule když jsem byla v nějaké skupině a raky chtěli soukromou tak už jsem se tam nemohla dostat.
To je blbost. Je to na vyžádání.
@misulinka27 Úplně to rozumím..mám to stejně..zítra jdu na kontrolu..Dr mi bude nabírat krev, ale už nevím na co, jsem u ni vždycky tak nervózní že zapomenu co mi vlastně říkala
každopádně moc držím palce ať je všechno ok♥️️Já si říkám že při tom nevydařeném jsem to tak nějak cítila že něco není dobře a teď se cítím jinak..někde uvnitř vím že to bude dobré, ale ten strach je někdy silnější
@misulinka27 @Esmmé vím jak se cítíte holky. Snažili jsme se 6 let během těch 2×SP a 1×ZT s revizí. Ale když jsem přišla do jiného stavu s Emčou, tak nějak jsem od začátku byla úplně vyklidněná a cítila, že bude vše v pořádku 🍀. Teď to mám dost podobné, tak snad 🙏 🙏
@misulinka27 první příspěvek psala ranní ptáče, psala jsem jí sz už před nějakou dobou jestli nechce udělat soukromou skupinku.
Ale nenapsala mi na to.
Taky bych byla pro
Nedávno se loučila, protože potratila. Vážně po ní chcete aby zakládala nějakou skupinu?
@penalda já jsem jí psala ještě před tím. Myslím, že po ní nikdo nic nechce. Jen jsem @misulinka27 psala kdo si myslím, že skupinu zakládal
Ahojky holky, jaký jste měly víkend?
Mám otázku roste vám bříško? A hlídate si váhu? Jsem 11+5 a šíleně tlousnu a bříško také solidní
…
Navíc to ještě tajím a nejsem si jistá zda to do příštího víkend ututlám ![]()