Poradna duly
Jana Čurdová
@luc86 jj, taky souhlasím s @Katcza . Taky si ráda nechám poradit
o té jízdě pozadu vím, i o těch vajíčkách z trojkombinací, že stojí za prd, takže zatím vede cybex ![]()
@Katcza nojo, to máš blbý no. Já mám manžela doma furt, někdy až moc
![]()
@Katcza píše:
@luc86 tak za mě klidně pruď, já si ráda nechám poradit
Nejlepší je jet do obchodu, kde jsou odborníci na autosedačky a to v obchodech kde prodávají kočárky většinou nejsou. Jsou schopní dát miminku sedící sedačku místo vajíčka, protože mají provize ![]()
Za mě jsou nej dva obchody a to autosedačky rc v mladé boleslavi a obchůdek matýsek, ti jsou z moravy někde.
Je dobrý tam dojet a vyzkoušet do auta, ne každá sedačka jde do každého auta. Přilpadně skupina autosedačky-bezpečí pro děti na facebooku, vedou jí právě tihle dva pánové a rádi poradí podle tipu auta, financí atd…
Za mě je nej besafe a pro miminko jí budeme mít určitě, syn měl vajíčko a pak i pokračovací. Věnují se jen autosedačkám, jsou to skandinávci (velmi dbají na bezpečnost dětí v autě a mají nejmenší úmrtnost dětí přinautonehodách) mají i několik patentů. Ale je víc opravdu kvalitních a hlavně bezpečných vajíček ![]()
@Katcza takže spíš se to nehodilo sestřičce v tom centru, než že by to bylo tak super datum pro měření, podle toho co čtu ![]()
Bohužel teď mají ve škole samé suply, jak jsou všichni marod, tak ho nepustí a nechce ještě říkat, proč potřebuje volno.. No nic no, 2. screening vychází na vánoční prázdniny, ten už mu vyjde ![]()
@luc86 já mám teď od Besafe i tehotensky pas do auta a je super… a jejich systém modular je taky nás favorit ![]()
@Katcza jedna z těch vyjímek je cybex, ale jen co se týče vajíčka ta jejich pultíková s airbagem je zlo
a pak joie, ti teď mají moc dobré sedačky. My od joie máme pokračovací otočnou pro syna u mě v autě a u manžela už protisměrnou, jako jediná má 5 dobý pás do 25kg…ale to budete řešit až ve 4 letech ![]()
@proseccino přesně modular měl syn a pás od nich mám taky ![]()
Miminko bude mít modular vajíčko a pak koupíme Izi turn, ty otočný jsou skvělý. Já jsem pro syna chtěla teď Stretch, ale už mi řekl že chce jezdit otočenej, tak mi to nevyšlo ![]()
@luc86 pokračovací budeme pak určitě zkoušet přímo v autě s dítětem… ale ta jejich vodovaha mi přijde geniální ![]()
A máte typ na nějaký ten klasický hluboký kočárek?
A proč by dvojkombinace nevydržela i přes zimu? Jakože jsou menší a děti z nich vyrostou rychle? ![]()
Tak já asi začnu nakupovat až ke konci tehu.. Ale hlavně mám spoustu věcí po synovi, naštěstí miminkovskou výbavu v neutrálních barvach, ptz jsme si nenechali říct pohlaví
teď už ho vědět chci ![]()
Kočárek máme Thule urban glide 2 a doporučuji všem, má sice pár chyb, ale jiný bych nechtěla.
Vajíčko Cybex, jen chci ještě dokoupit Isofix
A pleny, zásobu radši těch větších, vím že syn hrozně rychle rostl a ty maličký měl vždycky na pár týdnů. Stejně tak i oblečení, více kousků až od velikosti 62 ![]()
@proseccino ja to mam ohledne kocarku podobne. Ty kombinovany maji male korbicky a neter tam vydrzela do pateho mesice a pak uz musela do sportaku. Nechci davat pulrocni mimco do sportaku v prosinci. Mas nejaky typ na hluboky kocarek? Kamaradka mi doporucuje Inglesinu. Jeste jsem se nikde podivat nebyla, casu je dost ![]()
@none21 dvojkombinace na které jsem se divala já mají korby spíše menší a užší, takže pochybuju, ze by se tam půlroční dítě s fusakem vlezlo… a nesedici dítě do sportaku proste dávat nechci ![]()
@Katchulle Z těch, co se daji koupit jenom hluboké jsem se divala na Inglesinu a Bebecar, pak se mi docela líbí Roan Emma, ale ten se kupuje jako dvojkombinace (ale zase cena je víc než luxusní)… Takže koupit dvojkombinaci, použit hluboký a prodat
a pak si koupit poradny sportak ![]()
Jinak my se budeme cca v lednu stěhovat, takže nákup vybavicky bude pravděpodobně až do nového, ať to zbytecne nestehujeme… a nebo až budou hotové alespoň podlahy a omítky… což mě štve, nejradši bych nakupovala už po screeningu ![]()
@luc86 jo a prosím které to jsou teda ty výjimky, které jsou fajn?