Poradna duly
Jana Čurdová
@Cekk a @Wenndy..88 moc děkuji za názor
no jsem hrozný plašan…
A jak se všichni máte?
@Anča93 já jsem negativní, manžel pozitivní. V těhotenství mi hlídali protilátky, ale nepamatuju si jestli jsem dostala injekci. Určitě jsem jí ale měla po porodu, syn je pozitivní ![]()
Já dnes dostala glukometr a musím se 4× denně píchat prst a měřit.
![]()
@Cekk jo no to se tak prej ze začátku dělá jak chodíš do poradny.. mě to nejspíš čeká taky, mám už žádánku, akorát to mám ze startu tu lačnou ještě vyšší, takže nejdu ani na žádný další test, ale rovnou do dia..
@Cekk A jaké jsi měla problémy? Nebo ti už vyšly špatně krevní testy? Ta cukrovka mě děsí taky, jsem celiak, takže ještě omezit cukr do toho, to nechciiii ![]()
@none21 akorát jsem měla žízeň, nic víc. Ano vyšel mi špatně krevní test a pak i ogtt. @Katcza to asi jo, glukometr dávají hned při 1.navsteve.
@Cekk a co ti tam dál krom hlídání hodnot řekli? doporučili ti nějaký jídelníček nebo tak?
@Cekk píše:
Já dnes dostala glukometr a musím se 4× denně píchat prst a měřit.![]()
Dokud nemáš inzulín tak to je ještě prt. aspon budeš hlídana. Mně to taky asi zase čeká.
Vy už máte holky všechny průkazky? Můj Dr ji dává až po screeningu.ten mám 1.11. pak jdu 9.11 teprve na odběry na protilátky a 10.11. do poradny. A. Dá mi průkazku když bude vše ok. To je zase čekání.
@misulinka27 Me uz ji dala. A když jsem se objednávala na screening, tak rekli, at si ji vezmu s sebou.
@Martina2621 píše:
@misulinka27 Me uz ji dala. A když jsem se objednávala na screening, tak rekli, at si ji vezmu s sebou.
Já to mám jnak no..ale jde o prd. Možná lepší až budeme vědět že je vse Oki.
@misulinka27 já jdu příští týden na kontrolu a odběry, tam bych měla dostat průkazku, 12tt. A screening budu mít asi týden na to
@misulinka27 Já jsem dostala průkazku už v 9tt. To jsem ale za sebou měla už všechny krevní testy, mám si jí vzít na 1.screening (26.10.) Dokonce jsem v tom 9tt dostala už „těhotenský balíček“ takže mám doma kopu prospektů, dva dudlíky a savičku pro novorozeňata, vzorky plenek, kosmetiky atd ![]()
Celkem mě to překvapilo, ale je to zase hezké, že hned tak počítají s tím, že to bude vše dobré ![]()
Holky a trápí některé z vás čůrání? Že chodím často, jsem si zvykla, ale mně už začíná dělat problém rychlá chůze a chůze z kopce. Cítím, že nejsem daleko od toho a prostě si jednoho dne cvrknu do gatí.
(jsem 11+5)
@none21 píše:
@misulinka27 Já jsem dostala průkazku už v 9tt. To jsem ale za sebou měla už všechny krevní testy, mám si jí vzít na 1.screening (26.10.) Dokonce jsem v tom 9tt dostala už „těhotenský balíček“ takže mám doma kopu prospektů, dva dudlíky a savičku pro novorozeňata, vzorky plenek, kosmetiky atd
Celkem mě to překvapilo, ale je to zase hezké, že hned tak počítají s tím, že to bude vše dobré
No ne vždy to je ale dobrý.. a pak to člověka hodně mrzí když už má doma ty věci. Já mám nějaký vzorečky z loňska. Co jsme dostávali v porodnici.