TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
19.10.22 13:02

@misulinka27 byla jsem si pro průkazku včera abych jí měla sebou na první screening ( teď v pátek)…
@none21 také jsem dostala vzorky ( těhotenský deníček, dezinfekci na přání, a prožitku)… Tak ty jsj toho dostala víc :srdce:..
A čůráním? Lítám pořád! :oops: naštěstí v noci je to dobrý :P ale přes den šílené… Navíc odjíždím 50 kiláků do práce a to je sranda.. Ráno to jde ale odpoledne v autobuse brečím, že se počůrám :D.. Minulý týden jsemnse těšila že vystoupím a skočím do kukuřice a jak naschvál jí ten den posekali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
19.10.22 13:57

@Katcza trojkombinaci taky nedoporučuji…
Vajíčko určitě zvlášť…
Po zkušenostech bych teď koupila houpací korbu klidně starší a kvalitní nový sporťák…
Já teda mám dvojkomb..tak tu dojezdim a pak lehonky sporťák počítám už na zimu dam, který zvládne ale i dost terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
19.10.22 14:37
@Anča93 píše:
@misulinka27 byla jsem si pro průkazku včera abych jí měla sebou na první screening ( teď v pátek)…
@none21 také jsem dostala vzorky ( těhotenský deníček, dezinfekci na přání, a prožitku)… Tak ty jsj toho dostala víc :srdce:..
A čůráním? Lítám pořád! :oops: naštěstí v noci je to dobrý :P ale přes den šílené… Navíc odjíždím 50 kiláků do práce a to je sranda.. Ráno to jde ale odpoledne v autobuse brečím, že se počůrám :D.. Minulý týden jsemnse těšila že vystoupím a skočím do kukuřice a jak naschvál jí ten den posekali :lol:

Na screening prukazka být nemusí..stejně do ní nic nepisou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
19.10.22 14:38
@Anča93 píše:
A čůráním? Lítám pořád! :oops: naštěstí v noci je to dobrý :P ale přes den šílené… Navíc odjíždím 50 kiláků do práce a to je sranda.. Ráno to jde ale odpoledne v autobuse brečím, že se počůrám :D.. Minulý týden jsemnse těšila že vystoupím a skočím do kukuřice a jak naschvál jí ten den posekali :lol:

Tak to je dobrý :lol: já taky lítám pořád na WC..jsem jak prutokac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.10.22 15:32

Zdravím holky tak já skončila doma na neschopence kvůli nadměrnému zvracení 🙈 tak doufám ze vám je lépe než mě 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.10.22 06:46

@Amy93 to je mi líto hlavně ať je ti líp, šetři se a odpočívej ;)..
To jako tam nic nenapíšou 8o to snad ne.. Včera jsem si dala razítko od zubaře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.10.22 07:35
@Anča93 píše:
@Amy93 to je mi líto hlavně ať je ti líp, šetři se a odpočívej ;)..
To jako tam nic nenapíšou 8o to snad ne.. Včera jsem si dala razítko od zubaře :dance:

Do průkazky zapisuje tvůj gynekolog. Ze screeningu dostaneš zprávu s výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.10.22 07:37
@Amy93 píše:
Zdravím holky tak já skončila doma na neschopence kvůli nadměrnému zvracení 🙈 tak doufám ze vám je lépe než mě 😂

Mně je zle pořád celý den..nejhorší večer teď. A zvracela jsem po vitamínech teď 2× naposledy. takze jsem si musela obj jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
20.10.22 08:53

@misulinka27 to já už v sobě neudržela ani tekutiny ani jídlo 🙈 to zvracení strašně vysiluje 🙈já jak jsem teď doma tak už mi je lip jelikož ty nejhorší nevolnosti mužu jít Zaspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.10.22 11:01
@Amy93 píše:
@misulinka27 to já už v sobě neudržela ani tekutiny ani jídlo 🙈 to zvracení strašně vysiluje 🙈já jak jsem teď doma tak už mi je lip jelikož ty nejhorší nevolnosti mužu jít Zaspat

To tě lituju.. :( hodně odpočívej. Ať nabares silu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.10.22 17:14

Doppler

Ahojky holky, doporučíte některá jaký koupit angelsound? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.10.22 17:21

@Kyslíková ahojky tak co ti dneska rekl? Ja jdu zitra tak to taky proberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
21.10.22 08:06

@Vysadous já mám ten nejlevnější za 889,– z dítě v pupku.. není tam sice nahrávací kabel, ale já jsem spoko, doručení do druhého dne od objednání a funguje v pohodě, srdíčko slyším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
549
21.10.22 08:51

Ahoj holky, čas od času sem něco napíši, ale spíše jen pročítám…zaujalo mne téma kočárky a výbavička, já mám syna kterému je 10 let, tenkrát, když jsem ho měla, tak jsme byli velmi chudí, takže kočárek z bazaru za 1000,– tuším že stál a to na něj ještě přispěli děda s babičkou :D…byl to dorjan s hlubokou korbou a dvojkombinace. Neměl ani brzdu, ani zatačecí kola. Když si po tolika letech chci vybavit plusy, mínusy, tak je to jak kdysi dávno, předávno, v daleké galaxii :lol:
Ale co je výhodou, že můj syn má narozeniny v půlce května a stejně tak mi i vychází termín ted…takže mohu alespon vyštrachat v paměti, co bylo a do kdy potřeba v daných ročních obdobích. Například sporťák na sezení jsem skládala synovi už v jeho půlroce, tudíž kolem listopadu…vydržel mi spoťák celou zimu a jakmile bylo po sněhu na jaře, kopupila jsem lehké golfky, jelikož byly mnohem lépe manipulovatelné a lehoučké.
Co bych nyní od kočárku vyžadovala, je: opět dvojkombinace, velká kola, brzda, otáčení směru miminka po i proti směru (měla jsem to i tenkrát a bylo to super kvůli ostrému slunci, nebo nepříjemnému větru apod., dále bych chtěla, aby u hlavičky měl možnost mít výhled, když napřž. ležel na bříšku tak za jízdy koukal rád kolem sebe, bývá tam síťka nebo průhledný igelit. Dále bych si přála, aby měl držák na pití u rukojeti, ani ne tak pro miminko ale pro maminku :) líbí se mi i pultíky, třeba na mobil atd…no a jelikož sice už tak chudí nejsme ale přeci jen si vyskakovat tolik nemůžeme, bude kočárek opět bazarový ale už budu trochu koukat i na to, jak se mi líbí :)
Co se týče výbavy, mám už jen pytlík zapraných mini dupaček a bodyček po synovi, hotové exempláře do muzea :D jinak budu muset pořizovat komplet vše…kolem mě už sousedky a kamárádky horem dolem nabízí své výbavičky ale já vím, že ještě je čas, že to nechci uspěchat…alespon po prvním screningu, který mám za 12 dní…a až alespon budu vědět pohlaví…
Co se týče plen, vůbec to zatím nebudu hrotit, ty první nejmenší velikosti, těch jsem kdysi neměla velkou spotřebu, jelikož to brzy vyrostlo na další velikost a má zkušenost je, že plno lidí okolo vás vám při možné příležitosti balík plen koup, když jdou k vám na návštěvu…když se jich koupí moc dopředu, je riziko, že tu velikost ani nestihnete všechnu sdělat…a pak když už byl prcek větší, kolem roku a dál tak měl hodně dlouho stejnou velikkost, tam už to příbuzenstvo nehrotilo, pleny přestaly kupovat a v tomto období jsem jich musela koupit nejvíc sama :)
ještě k angel sound…odposlouchávat srdíčko každý den se nedoporučuje, kvuli zdraví miminka, ale je to jinak dobrá věc. Ještě, když jsem chodila do Chomutovské poradny před těmi 11ti lety, tak mi tam má gynekoložka nabídla za minimální poplatek pronajmout toto zařízení, po porodu jsem je vrátila. Bylo to super v tom, že když se vám třeba nezdálo v pozdější těhotenství, že se miminko dlouho nehýbe, kontrola, jestli třeba jenom nespinká, nemusela jste plašit s pohotovostí a poslechnout si srdíčko doma…navím jak je to s půjčováním u nás v Karl. Varech tak to teprve budu zjišťovat…ale určitě bych jej pro klid duše měla ráda doma :)
jo a co jsem ještě neměla před těmi lety a na co se nesmírně těším, jsou rukávníky na kočárek…ty zmrzlé ruce v rukavicích si vybavuji dotedka :D
tolik za mě pamětnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.10.22 14:08

Ahojky holky,
Tak první screening za náma… Prcek velký dnes 13 týden a termín porodu 28.4.2023… Vše úplně v pořádku!!
Necháte si mě tu? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital