Poradna duly
Jana Čurdová
@Martina2621 Kluci jsou poznat lip nez holcicky, u nas to bylo 12tt videt tenkrat taky dost jasne, tak treba se trefili ![]()
@Cekk já jsem stále -7kg, ale už to vypadá, ze se to zastavilo a budu pribirat ![]()
Ja teda na to jak fakt ŽERU, tak zatim jen kilo nahore…nechapu.
@Cekk já zase závidím všem, co se můžou normálně najít… od začátku září jsem neměla jedno jediné jídlo, po kterém bych nebrkala / nepálila mě žáha / nezvracela… takže bych klidně měla nějaké kilo navíc výměnou za jezení
teď opět sedím na gauči a přemýšlím, jestli to rozdýchám nebo poletím na wc, takové moje každovečerní dilema ![]()
@Cekk já mám zatím -3kg
A na screening jdu 13+4, jdu k mému mudr a dřív neměl místo
krev mi brali dnes ![]()
Tak já screening za sebou..jsem 12+2a vše v pořádku…jo a pravděpodobně holka (u nás bude druhá).
@martankaa moc gratuluji a přání jsi měla?
Holky mám za sebou kontorolu…
Pan doktor se vyjádřil že termín opravdu 28.4.2023 tak snad si mě tu necháte… No pohlaví neřekl jen že prcek má močovou trubici do kulata a to je známka kluka.. Máte někdo zkušenost? ![]()
@Cekk píše:
Holky, opět otázka, kolik máte nahoře?ja dnes byla v poradně a dostala jsem vynadano že moc kynu. Mám nahoře 3,5kila a jsem 13tt.
Jo mám cukrovku. Tak možná pro to.
4 kg…jestli mám opět cukrovku nevim a v poradně jsem ještě nebyla..jsem 12+3 asi.
@Anča93 mně to bylo asi jedno 🙂i když kluk by byl změna…
přítel chtěl spíš kluka no 🤔
Jinak to vypadá, že cukrovka zatím dobrý… Po odběrech žádný telefonát, tak si snad první půlku těhotenství uziju i s cukrem 😁
@proseccino ani nevíš jak já ti rozumím 😂 takový chutě co mám na různá jídla a nemůžu si je dat protože letí hned ven… jedine co tak nějak snesu je sladké… i když taky ne vždy, dala jsem si jahodove mléko a letělo ven, přitom den predtim jsem tím zapijela rajčata a zustalo tam kde má 🤷♀️ 😂 😂 😂
@martankaa tak šup šup na sladké
klidně přijď u nás toho je dost
..
@Amy93 tak to je mi líto ale upřímně ti hrozně závidím! Jím jak blázen
kila jsou pěkně nahoru
… Takže od zítra mě čeká slušné omezení
a to chci na víkend dělat svíčkovou
![]()