TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
2.11.22 06:56
@Amy93 píše:
Zdravím holky, koukám ze už má hodně z vás po screeningu 😊 mě to teprve čeká příští týden ve čtvrtek. Chtěla jsem se zeptat jak jste na tom s bříškem? Mě přijde ze ho mám obrovský 🙈

Jsem jak v 5. Měsíci..nahoře 4 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.11.22 07:01

Holky na plodovku jdu proto protože vloni nám zemřel chlapeček po porodu. I přes negativní screening a negativní krevní genetické testy měl vážnou genetickou vadu. Nefungovaly mu orgány. Bojoval ale bohužel mu lékaři nemohli pomoct. Doktoři tam takový případ ještě neviděli a sami mi teď říkal Dr že pravděpodobnost aby se to opakovalo je téměř nulova…byla to úplná náhoda. Oba dva jsme zdraví.. ale pro nás klid a klidné těhotenství abychom se mohli už naplno těšit chci jít na plodovku a mít větší jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
2.11.22 07:09

@misulinka27 Tak budu držet pěsti. Věřím, ze to byla opravdu nahoda a ted bude vse v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.11.22 11:13
@Martina2621 píše:
@misulinka27 Tak budu držet pěsti. Věřím, ze to byla opravdu nahoda a ted bude vse v pořádku. :hug:

Dekujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
3.11.22 21:47

Ahoj holky mohu se k vám přidat? čtu tady diskuse kazdy den, jen jsem nějak furt asi čekala na nějaký čas, kdy bude mimi jistější. Ale stejně dokud není miminko narozené tak asi jistota není… Já žádnou negativní zkušenosti co se týká miminka naštěstí nemám, doma mám šesti letého syna z předchozího vztahu. A teď po půl roce se nám zadařilo s novým partnerem, jsem teď podle ms 11+4 a příští týden mě čeká ve čtvrtek screening, docela se těším i když nevím čím to ale u prvního jsem to vše nějak víc prožívala brzo nakupovala věci a vše a teď nějak zatím ta euforie nepřišla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.11.22 21:53

Ahojky, tak já mám dneska po screeningu, všechno v pořádku a na 95% je to holčička :srdce: bylo to krásný, jak si tam poskakovala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.11.22 21:56

@rosen163 myslim, že to přijde po screeningu ;) já už dneska začala vymýšlet jména :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
3.11.22 22:31

Taky se hlasim po screeningu, vse ok. Jen mi merila tlak asi 7× nez to bylo trosku normalni. I z krve mi vysly vyssi hodnoty pro preeklampsii, ale nakonec mam ve zprave napsano, ze je to ok. Tak nevim. Ale zkusim se vic hlidat. Pohlavi nevime, mrskal se tam, ze to vsechno trvalo hrozne dlouho nez se dalo neco zmerit a pohlavi neukazal ani trosku. Ja mam doma kluka, kterymu porad vychazela velka hlava a ted jsou rozmery hlavicky o tyden mensi, tak si myslim holku - uz se mi o tom i zdalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
4.11.22 06:26

@Kyslíková a jaké hodnoty ti vyšly? já mám riziko na preeklampsii 1:64, na růstovou restrikci 1:132 a na porod před 34. týdnem 1:101.. tak doufám, že bude všechno v pořádku, mám nasazený stacyl a zatím to asi nijak neřeší..

• Citovat
  • Upravit
745
4.11.22 22:53

Screening

Ahojky, tak my dnes byli na screeningu - manžel byl taky (u první nebyl) vypadá to dobře - ještě mam jít na nějaké doplňující odběry za 3 týdny (měli by výsledek zpřesnit na něco kolem 90%) jinak nam dr. rikal, že nechápe proč pojišťovna neproplaci NIP test - když ten je 100%. Na 80% to vidí na holčičku, tak nejspíš budeme mít 2 cácorky 👧 👧

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.11.22 15:12
@Petulka21 píše:
Ahojky, tak my dnes byli na screeningu - manžel byl taky (u první nebyl) vypadá to dobře - ještě mam jít na nějaké doplňující odběry za 3 týdny (měli by výsledek zpřesnit na něco kolem 90%) jinak nam dr. rikal, že nechápe proč pojišťovna neproplaci NIP test - když ten je 100%. Na 80% to vidí na holčičku, tak nejspíš budeme mít 2 cácorky 👧 👧

Gratuluji..a žádný test není na 100% a jestli myslíš NIPT test z krve…tak na něm jsem byla vloni. Měla jsem ho od pojišťovny zaplacený a vyšel NEGATIVNE… bohužel miminko nám zemřelo po porodu na vzácnou genetickou vadu. Teď se chystám na plodovku ta je více přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
6.11.22 07:09

@Wenndy..88 @Petulka21 Gratuluji. :hug: 2 holčičky.

@Wenndy..88 A jaká jména si vymyslela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.11.22 07:34

@Martina2621 no tak jména mám v hlavě pořád nějaký, ale vím že se to bude ještě hodně měnit :D u syna jsem ještě v 9 měsíci pořád váhala :D ale momentálně u mě vede Thea (Theodora) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
7.11.22 11:12

Ahoj holky, mám dotaz na ty z vás, co pracují. Jak to zvládáte v práci? Jak se tam cítíte? Já v práci každý den trpím. Necítím se tu prostě dobře. Kolegyně se baví jen spolu, na mě promluví jen kvůli práci, jinak nic, celý den tu sedím potichu a nějak mě to deprimuje. Do doby než jsem otěhotněla to bylo v pohodě. Ale jak vědí, že půjdu na mateřskou a ony tam zůstanou sami, tak jsou asi uražené… Obě jsou starší, každá po jednom dítěti, které si udělali ani neví jak. My se snažili 16 cyklů, do toho jedno ZT, vědí to, ale stejně se chovají, jako bych tu nebyla a ještě mi nakládají práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.11.22 11:30

@Elíseček to je mi líto ale nenech si od nich kazit dny a náladu… Prckovi by u tebe pak nebylo dobře ;) jen ať závidí mají na co :P :lol: ikdyž doma to s prdl… budeme mít těžké ale nemusí do práce :dance:.. Užívej si každý den a nenech si ho kazit! Věř mi taky jsem se tak nastavila a je to bezva.. Máš zlatíčko v sobě :P :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí