Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já se přidávám ke klučičí partě
Ráno během prvních pár sekund dr. řekla : a už asi vím pohlaví
, na ultrazvuku odpoledne by ho ale už neviděla, chvíli neposeděl ![]()
@Anča93 já závidím tobě ze můžeš jist co chceš 😂 svickovou bych si tak dala, ale když už něco sním tak se snažím aby to bylo lehčí pro žaludek 😂 já zatím jdu s kilama dolu teda 🙈
Já teda tlaskam všechno možný
teď jsem dojedla špagety s tatarkou a sýrem
![]()
@ssmmiilleess1 Dva roky zpátky jsem rodila u Apolináře a tam taky chtěli registrace už od 14tt
…tentokrát zvažuji Příbram, máte někdo zkušenost? ![]()
@misulinka27 tak to koukám jaké máš chutě
já teda neblinkala ani jednou, ale že bych měla nějakou extra chuť na něco to se říct nedá
naopak vůbec nevím co vařit pro partnera bo prostě na nic nemám chuť ![]()
@Katcza píše:
@misulinka27 tak to koukám jaké máš chutějá teda neblinkala ani jednou, ale že bych měla nějakou extra chuť na něco to se říct nedá
naopak vůbec nevím co vařit pro partnera bo prostě na nic nemám chuť
Nemám žádné extra chutě. Tohle jim normálně když nemám k tomu maso nebo nemoc jiného. Spíš mám pořád hlad a musím jíst pravidelně. Ale snad se to už zmírní. nebo budu jak koule
![]()
@misulinka27 jako já bych ten hlad taky měla.. ale tím, že mi nic není po chuti.. tak se zatím nijak necpu.. snad se to zlepší bo nevím jak budu schopná dodržovat dietu a pravidelně jíst ![]()
Ke mně už naštěstí chutě přicházejí…jsem 13.tt… a včera mi poprvé bylo jakž takž večer 🙂
@Katcza píše:
@misulinka27 jako já bych ten hlad taky měla.. ale tím, že mi nic není po chuti.. tak se zatím nijak necpu.. snad se to zlepší bo nevím jak budu schopná dodržovat dietu a pravidelně jíst
Já jíst musím pravidelně…IKdyž mi bylo zle..když bych se nenajedla bylo by mi jeste hůř.. sladkým se necpu, nic tucnyho..tak snad nebudu přibirat rychle.min. tehu jsme přibrala 12kg. Tak uvidíme.
Taky jsem ve 13tt a konečně se můžu normálně a s chutí najíst
občas se mi ještě zle udělá, ale ten pocit mít chuť na jídlo je super
takže všechny co ještě trpíte nevolností opravdu lituji a doufám, že vás to brzo přejde ![]()
@Wenndy..88 píše:
Taky jsem ve 13tt a konečně se můžu normálně a s chutí najístobčas se mi ještě zle udělá, ale ten pocit mít chuť na jídlo je super
takže všechny co ještě trpíte nevolností opravdu lituji a doufám, že vás to brzo přejde
Mně už je tak týden taky konečně lépe…jen k večeru to je ještě horší..ale už to pomalu ustupuje..sláva.
@DenyDenery jj, v Praze chtějí právě asi všude registraci od 14tt…člověk se ještě ani nerozkoukal a už chtějí, aby věděl, kde bude rodit ![]()
@DenyDenery Ahoj, ja rodila v Pribrami a uz to znovu neplanuju. Je to mensi nemocnice a s nekterymi problemy se tam nesetkavaji casto - bohuzel a pak dlouho trva reseni pokud vubec. Ale pokud mas bezproblemove tehotenstvi, tak je tam vyborne sestinedeli a lehce dostanes o nadstandard. Ja tam tenkrat sla, protoze jsem vedela, ze budu mit cisare a maji pokoje pro “cisarovny” rovnou na sestinedeli. Nemusis byt na JIP a vozi ti sestry miminko casteji, protoze je jen naproti pres chodbu. Ale zpetne jsem zjistila, ze mi tam spatne zasili jizvu (taky ac to byla sekce planovana jsem ztratila hrozne moc krve) a pak me postihl postpunkcni syndrom, ale s tim se casto nesetkavaji, tak me nechali 4 dny v bolestech, kdy na me sestra hulakala, ze me hlava boli, protoze malo vetram a nechodim. Ale ja kdyz se zvedla, tak jsem se bolesti pozvracela. Dockala jsem se az na velke vizite, kdy primar hned svolal ARO konzilium a pak to teprve zacalo litat! Ale ted radeji zvolim mensi komfort a lepsi peci.
Holky a ten 14tt na registraci se pocita podle screeningu nebo podle MS? At me nikdo nevyplisni, ze to mam blbe. Do te Pribrami se registrovat nemuselo.
Ahoj holky tak u nás to nedopadlo. Na screeningu zjistili, že asi v 9 týdnu přestalo bít srdíčko.
Přeju Vám všem hodně štěstí a zdravé dětičky. ![]()