TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
7.11.22 11:34

@Anča93 jasně, já vím. Jen je to těžké :lol: mám nárok na rizikovku už od začátku těhu. Odmítla jsem s tím, že do konce roku to zvládnu a od ledna zvolním. Štve mě, že dělám všechno možný, abych tam vydržela co nejdéle a ony se takhle chovají. Navíc potřebuji sociální kontakt a ony se chovají, jak kdybych tu nebyla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
7.11.22 11:50
@Elíseček píše:
@Anča93 jasně, já vím. Jen je to těžké :lol: mám nárok na rizikovku už od začátku těhu. Odmítla jsem s tím, že do konce roku to zvládnu a od ledna zvolním. Štve mě, že dělám všechno možný, abych tam vydržela co nejdéle a ony se takhle chovají. Navíc potřebuji sociální kontakt a ony se chovají, jak kdybych tu nebyla :zed:

Tak jestli máš nárok na to zůstat doma..tak bych zůstala a vyprdla se tam na ně. Užívala bych si vánoční pripravu, pekla cukroví, poslouchala koledy a Balíla dárky.. já už se na to moc těším. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
7.11.22 11:54

@misulinka27 já dárky zatím nemám :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
7.11.22 12:16

@Elíseček ty jo to mě mrzí 😦 já to s první měla uplně v pohodě, spíš naopak - všichni se ještě snažili mi práci ubírat, ale já o to nestála ☺️️. Rozhodně bych se nenechala deptat a klidně bych odešla na PN, když se k tobě takhle chovají (nemrzelo by mne, že je nechávám ve štychu) a jak píše @misulinka27 užívala bych si přípravy na vánoce ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
7.11.22 14:48
@misulinka27 píše:
Tak jestli máš nárok na to zůstat doma..tak bych zůstala a vyprdla se tam na ně. Užívala bych si vánoční pripravu, pekla cukroví, poslouchala koledy a Balíla dárky.. já už se na to moc těším. :pankac:

@Elíseček Souhlasím. Udelala bych to úplně stejně, jak píše @misulinka27;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.11.22 05:06

@Wenndy..88 asi máš pravdu snad to po screeningu přijde, už teď se moc těším a doufám, že bude vidět pohlaví, možná to asi je i tím, že rodině jsme ješte neřekli, že čekáme miminko… @Elíseček já taky ještě pracuju, jsem v kovovýrobě, práce je tam občas náročná ale dělám jen ranní směnu. Tu práci mám fakt ráda i když jsem někdy teda hodně unavená, tak zase mám úžasné kolegyně, které naopak mě hodně šetří a nenechávají mě dělat žádné úplně těžké práce a opravdu mám pocit, že to se mnou vše prožívají a fakt mi ta práce asi bude chybět, i když na miminko se hodně těším. Pokud v té práci chceš vydržet za každou cenu, co třeba s kolegyněmi promluvit, a říct jim, že tě trápí jak se chovají, že víš, že odejdeš ale že bys ráda aby do té doby se chovali jako dřív, že tě to trápí a že to není od nich moc hezké. Možná se v nich hne nějaké svědomí a když by to nepomohlo a nedalo by se to vydržet, tak hold neschopenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.11.22 06:59

Holky ještě se zeptám, taky cítíte takové změny nálad. U prvního si to absolutně nepamatuju, že bych to měla. Ale teď u druhého strašně ve stresu mám pocit, že nic nestíhám sem podrážděná přitom jako jinak sem celkově dost optimista ale teď mě i vytočí dost věcí úplně zbytečně. Chtěla bych to změnit ale nejde to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.11.22 09:34

@rosen163 já furt jenom brecim 🙈 všechno mi přijde líto a dojmu se nad vším a brecim 🙈 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.11.22 12:59

Já teda musím říct, že jakmile jsem se dostala do 2 trimestru, tak se cítím skvěle. Ustala únava, nevolnosti a i naladovost :palec: tak ono to holky třeba ještě přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
8.11.22 13:31

@Elíseček souhlasím s holkama buď doma, když se tak chovají :zed:.. Ještě když rizikové a zbytečně se tam trápíš :oops:.. @resen163 tak u mě zatím dobrý, nálady i trošku přešla únava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.11.22 13:32

U mě taky dobrý… jsem 15. tt a už přes týden je mi dobře, takže si to začínám užívat (respektive o tom ted ani nevim, takže mám zase energii věnovat se dcerce) :) jinak to teda vubec neresim… u prvního clovek resi vse.. a ted? co přijde, to přijde :)
Jediný co, že si užívám, že můžu zatim sladké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.11.22 14:59

Mně už je konečně taky docela dobře. Jen mám občas nízký tlak a bolí mě hlava. Jsem 14+3 zítra jdu na odběry a ve čtvrtek do poradny.. a řekla bych že už cítím v Břiše takové bublinky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.11.22 15:24

Ahoj, já mám takovou radost, že nám dnešní screening dopadl na výbornou, že se s vámi o to musím podělit :) v březnu jsem potratila a teď posledních pár dní jsem docela dost špinila, a tak to pro mě byla veliká náplast na srdíčko, že je všechno v pořádku :) přeji vám všem, abyste dostávaly také jen samé šťastné zprávy a těhotenství si užívaly :)

Tohle je naše Jasmínka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.11.22 16:37

DenyDenery gratuluji krásná je Jasmínka. Jinak teda taky doufám, že za pár týdnů už bude lépe, je hrozný když s těma náladama člověk nemůže vydržet ani sám se sebou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
8.11.22 19:19

@DenyDenery Skvělé zprávy a hezké jmeno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie