Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak, mám asi kovid nebo chřipku. Je to výživný.
nevíte kolik Paralenu můžu denně sníst?
@Cekk to mě mrzí, snad ti bude brzy dobře. Kolikátý tydenjsi přesně, ve 2. Trimestru můžeš případně i jiné léky na bolest a teplotu než v prvním…
Každopádně můžeš 1-2 paraleny po 6h..
@Mrkma píše:
@Cekk to mě mrzí, snad ti bude brzy dobře. Kolikátý tydenjsi přesně, ve 2. Trimestru můžeš případně i jiné léky na bolest a teplotu než v prvním…
Každopádně můžeš 1-2 paraleny po 6h..
Díky, zatím jim Paralen 3× denně. Je mi faktna umreni
na krk jsem si dala zábal s tvarohu.
@Cekk To mě mrzí, jsme v tom spolu
Já se z toho ne a ne vyhrabat už 10. den…doktoři si mě přehazují jak horký brambor, PCR testy negativní, ATB nedostupná, takže jsem už druhý týden jen na Strepsils, mořské vodě a Stoptussinu
Ale co mi doktor říkal, tak Paralen se jako jeden z mála léků může brát v těhu podle příbalového letáku stejně jako pro netěhu.
@luc86 já kdyžtak taky prosím pozvánku 🙏 děkuji
U nás jsme taky postupně lehli - ve středu chlap, od pátku malá kašel a rýmu, a já to začala cítit včera večer 🤦 taky do sebe peru paralen
@Cekk jak ti je? Jestli je to covid, tak určitě dechová cvičení a neležet
@luc86 píše:
@Cekk jak ti je? Jestli je to covid, tak určitě dechová cvičení a neležet
Je to ve vlnách, chvíli líp a pak na umreni. Dýchá se mi zatím dobře. Ležet moc nemůžu, mám tady 3letou.
@Cekk jestli máš doma Vincentku, můžeš kloktat, případně inhalovat…
Holky, prosim.taky pozvanku ![]()
A i u nas doma lezime. Terka nastydla po aquaparku a mame to od ni vsichni, nastesti bez teplot ![]()
Holky já jsem na tom podobne, taky nachcipana ale já i za normálních okolností ( myslím, když nejsem těhotná ), většinou to rozchodim dopuju se čajem s medem, když je nejhůř, tak paralen a odpočinek, když je možnost. Ale málo, kdy ležím v posteli, že bych jako narodila. Samozřejmě teď se šetřím víc a když si řekne tělo, tak odpočívam. Napadlo mě holky, není tu některá z pardubického kraje?
Tak koukám, že v tom nejsem sama. Hlavně ať se brzo všechny uzdravime.
kam.mi má přijít ta pozvánka? Nic jsem ještě nenasla.
@luc86 píše:
@Cekk posílala jsem ti pozvánku včera
Jsem úplně mimo, alekde si tu pozvánku mám vyzvednout?
resp.kam se posílá?