Poradna duly
Jana Čurdová
@misulinka27 mají napsané, ze je to pro ženy, které jsou v roce 2022 tehotne nebo po porodu, takže by to mělo byt v roce 2023 stejne a tudíž možnost čerpat znovu
v jiné diskuzi psala paní, ze to zjistovala a opravdu by to tak mělo byt, není to vázáno na těhotenství ale na aktuální kalendářní rok… bylo by to příjemné ![]()
@proseccino mně se na to ptala tchýně a mělo by to být v roce 2023 znova, taky mám 211
@luc86 píše:
@Cekk zkusila jsem to poslat znovu
Díky, když to nepůjde nic se neděje. Budu nadále diskutovat zde.
@proseccino píše:
@misulinka27 mají napsané, ze je to pro ženy, které jsou v roce 2022 tehotne nebo po porodu, takže by to mělo byt v roce 2023 stejne a tudíž možnost čerpat znovuv jiné diskuzi psala paní, ze to zjistovala a opravdu by to tak mělo byt, není to vázáno na těhotenství ale na aktuální kalendářní rok… bylo by to příjemné
No tak to by byla pecka..nakoupila bych si ještě čaj a ty vložky..to je drahý jak pras…
@luc86 píše:
@proseccino mně se na to ptala tchýně a mělo by to být v roce 2023 znova, taky mám píše: Více
Super
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala, prosim taky o pozvanku. Jsem 14+2 🤩
Holky co myslíte, pohlavní hrobek, kluk nebo děvče? Koukám na to pořád, jestli se nespletli
![]()
Ahoj,
můžu taky poprosit o pozvánku? TP 22. května 2023 ![]()
Jak se jmenuje za skupina? Zkusím ji najít q podat žádost sama
@Cekk Miminka květen 2023
Dneska jsem ti pozvánku posílala znova, koukalas na to nastavení co jsem ti psala do sz?
Je to divný, všem holkám to přišlo ![]()