Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminky,
Jak se máte?
Mám takovou otázku cpu se sladkém jak blázen.. Jak jste na tom vy? Bojím se abych neměla cukrovku
@Anča93 já jedu taky hrozně sladký, zrovna teď jsem zbouchala celou milku
a upřímně doufám, že jsou to prostě jen chutě a cukrovce se vyhnu
Jako nejsem odborník, ale chuť na sladké není příznak.. otázka co to s tělem udělá, když toho cukru bude dlouhodobě hodně no..
já se třeba sladkým nijak extra necpu a ani jsem se necpala a ejhle.. mám těhu cukrovku ![]()
@Anča93 chuť na sladké neznamená, že nys měla mít cukrovku. Pokud to bude jen v těhotenství a nebude to pak i další roky stále ve zvýšené míře, tak bych to úplně neřešila. Ono je těžké najít něco, co těhotné chutná ![]()
Na druhou stranu je dobře se snažit to sladké vykompenzovat něčím zdravější kvůli miminku, přece jen má na jeho vývoj strava vliv..
Každopádně v tom sladké jedu s vámi…
Gratuluji k skvělým zprávám že screeningů. Mě to čeká až v pondělí…
@Anča93 píše:
Ahojky maminky,
Jak se máte?
Mám takovou otázku cpu se sladkém jak blázen.. Jak jste na tom vy? Bojím se abych neměla cukrovku
Těhotenská cukrovka není ze sladkyho.. hlavní roli hraje věk, pohyb a hlavně jak pracuje slinivka.
@Anča93 píše:
Ahojky maminky,
Jak se máte?
Těhotenská cukrovka není ze sladkyho.. hlavní roli hraje věk, pohyb a hlavně jak pracuje slinivka.
@Anča93 píše:
Ahojky maminky,
Jak se máte?
To mít nemusíš ale já se tak cpala u druhé holky a narodila se 4200g. A ja 28kg na vrh. ![]()
Přijde mi, že toho pindika tam prostě vidí jasně a hned a u holek to doktoři řeknou déle.
Jsem nadšená, fakt. Sexovala jsem i podle nějakých metod
den pred a při ovu kluk, dva a vice dnů před děvče. A ono to vyšlo.
Jasně, hlavně aby to bylo zdravé. Ale z chlapce mám opravdu hroznou radost.
Ahoj holky tak nás screening nic moc
vůbec nevím co si mám myslet. Kromě toho že to vypadá na kluka jsme se dozvěděli, že tam je v záhlaví větší krvácivost,
no ale ostatní vysledky v normě. Zítra mám jít do genetického centra a uvidíme co dál, ale pravděpodobně nás čeká odběr plodové vody nebo placenty. ![]()
@rosen163 tak to mě mrzí. a co to znamená větší krvacivost v záhlaví?
Moc vám děkuji za názory a rady
… Normálně mi stačí čtvereček čokolády za týden
takže tohleje pro mě nové
… Jedu spíš bonbóny pořád mít něco v puse…
Holky vše m závidím mě čeká teď jen vyšetření ale bez ultrazvuku
až 20.12 fazolku uvidím ![]()
@Amy93 já vlastně ani sama nevím, co jsem vyčetla na netu, tak by to mohlo znamenat postižené miminko- píšou vyšší riziko postižení dítěte genetickým syndromem. Ale říkala, že je pravděpodobnost, že bude vše v pořádku ale ta plodovka že je nutná pro jistotu pak se dá říct jestli to vše bude v pořádku.
@Anča93 píše:
Moc vám děkuji za názory a rady… Normálně mi stačí čtvereček čokolády za týden
takže tohleje pro mě nové
… Jedu spíš bonbóny pořád mít něco v puse…
Holky vše m závidím mě čeká teď jen vyšetření ale bez ultrazvukuaž 20.12 fazolku uvidím
Dr ti nedela utz na kazde kontrole?:) To by se mi teda taky desne tahlo