Poradna duly
Jana Čurdová
@luc86
bez medikace? a ty jsi mela taky problem s NK cells, dostala jsi intralipid pres infuzi a prave ted jsi těhotná bez medikace a vse je ok???
@penalda muj muz to take nesl velmi spatne, nikdy jsem ho nevidela se slzami, ale kdyz se to stalo po 3. tak ho to hodne vzalo.. ale jak pisu nahoře
podari se to ![]()
@Borůvka27 jj syn je z ivf a chodila jsem na intralipid v těhotenství, mám/ měla jsem zvýšenou aktivitu nk bunděk a af syndrom. Teď jsem těhotná přirozeně bez jakékoliv medikace, ani utrogestan nic. Teď jsem ve 13tt, ještě nejásám (druhý potrat byl ve 14tt) ale vypadá to všechno dobře
@luc86 @Borůvka27: ahoj holky, já první těhotenství také po ivf s vysokou aktivitou NK buněk a nízkým T-treg, docházela jsem na aplikaci Igamplie a teď druhé těhotenství přirozené, že začátku vše ok bez medikace a teď po pokles T-Treg chodím opět na aplikaci Igamplie, ale NK buňky v normě.
@luc86 no vůbec nechápu… já jsem s tím vlastně ani nepočítala, že by se to takhle lehce mohlo stát, takže mně ani nezarazilo, že jsem měla zpoždění:)))…mazec, co to ženské tělo dokáže…
Holky a mate za sebou všechny už triple test???
me busilo srdce jak u zkousek na VS, kdyz mi doktorka rikala vysledky ![]()
@Borůvka27 já na tripple test v 16.tt nepůjdu, stačí mi screening, který je přesnější ![]()
@Borůvka27 píše:
Holky a mate za sebou všechny už triple test???me busilo srdce jak u zkousek na VS, kdyz mi doktorka rikala vysledky
Ne já jdu teprve v úterý na sreening a pak mě čeká plodovka. takže tripple testy asi dělat nebudeme. jeste nevim
@Borůvka27 já na tripple nepůjdu, jdu jen na screening a to už docela pozdě, budu 13+4 a potom na screening ve 20tt ![]()
@luc86 píše:
@Borůvka27 já na tripple nepůjdu, jdu jen na screening a to už docela pozdě, budu 13+4 a potom na screening ve 20tt
Ti ani nebrali dřív krev? Mně brali a teď jdu na uz 13+2.
Ahoj holky…jsem pakos
, myslela jsem prvotrimestalni screening..uz jsem z tech vsech pojmu misuge sorry
@luc86 píše:
@misulinka27 jj krev mi brali v 11+4
Tak to je dobře to je akorat kvůli tomu riziku preklapsie..taky jsme byla 11+2 a teď půjdu na UZ a oni to pak vyhodnotí dohromady.
Příspěvek upraven 30.10.22 v 12:46
@Borůvka27 píše:
Ahoj holky…jsem pakos, myslela jsem prvotrimestalni screening..uz jsem z tech vsech pojmu misuge sorry
Já ještě ne. Jdu 14.11. (14+0tt).
Krev už mi brala.
@Borůvka27 Ja jsem ted ted tehotna bez medikace. Nemam teda zvysene NK bunkdy, ale mam ANXA5 a protilatky proti anexinu, coz znamena, ze mam protilatky proti vlastni placentne a mela bych brat silny davky kortikoidu a clexane a neberu nic a zatim vse ok.