Poradna duly
Jana Čurdová
Holky hledala jsem zda je emimino jako aplikace a nic jsem nenašla… Už mě nebaví sem chodit přes Google a dnes se mi to pěkně seká
.. Nějaká rada?
@proseccino gratuluju
Tak z toho už se holka fakt nevyklube ![]()
@penalda děkujeme
taky si myslím
a doktor zněl opravdu jistě ![]()
Holky já vám to tak přeju ale i závidím, se snad toho pondělí nedočkám
nevím proč mi dali tak pozdní termín
a i z toho důvodu doufám, že bude vše v pořádku ![]()
@proseccino a jak to probíhalo? Uvažuju jestli tam vzít syna ![]()
@Katcza @Elíseček já byla teď 12+5, tak to asi takový rozdíl už nebude si myslím
krev už vám brali? Ať víte případně výsledky hned?
@penalda trvalo to asi 20 minut, první měřil veškeré hodnoty a diktoval to sestricce, to jsem měla za úkol mlčet a nehybat se, ať prcek vydrží v dobre poloze
a potom už s námi doktor vtipkoval, prohlížel hlavičku, nějaké orgány, ruce, nohy…
ultrazvuk dělal už normálně přes břicho, manžel sedel vedle na židli a dívali jsme se na televizi před námi, kde se to promitalo
potom už nám akorát vytiskl papír, vysvětlil co znamenají ta rizika tam a šli jsme
myslím si, ze jestli vydrží chvíli sedět, ničemu by tam syn nevadil ![]()
@penalda ne ne.. sám doktor říkal, že se to dělá mezi 12-13, ale prostě mě takhle objednali už před měsícem.. doktorka, která je dělá tam bývá pondělí a čtvrtek, čili svátek vliv nemá.. i sestřička začala postupně mluvit o 24.10. načež jsem ji říkala, že to mám až 31. a stejně má partner na ten den dovo a 24. je na cvičení no.. takže tak..
@proseccino mě už ji brali 7.10… tak aspoň vím, že mám GDM.. zbytek nevím ![]()
Holky a to chodíte do menších nemocnic nebo klinik na ten screening? Mě překvapilo, že hodně chodíte na krev předem. Já jdu do fakultní nemocnice v 7 ráno na krev v 11 na ultrazvuk a to už prý ty výsledky z krve mít budou
(jinak to budu 12+5, a podle MS 12+3)