Poradna duly
Jana Čurdová
@pelanda děkuji už jsem to někde videla.. Tak to opravdu vypadá víc na holku… Jdu ve středu takže snad mi to řekne
.. A máte nějaké přání?
@Anča93 zdravou holku
U prvního jsem to brala automaticky, že bude vše ok. A teď mám z toho vítr.
Mě se taky zdá že to sedí víc na holku ![]()
Já jdu na screening ve středu a jsem nervózní, je to už měsíc od předchozí kontroly ![]()
tak ať nám to všem dobře dopadne ![]()
@Anča93 já bych řekla, že asi kluk, ale když jsem takto švagrové řekla, že to vidím na kluka, vyklubala se z toho neteř
![]()
@pelanda víš co mě bylo od kolegyně řečeno.. Klid a když je v pořádku a v klidu maminka bude i miminko tak se tím drž! A upřímně mě to teď čeká že až po měsíci kontoroly tak si to neumím představit
.. Posloucháš srdíčko?
@none21
děkuji za názor
.. Úplně jste mi daly většího broučka do hlavy
.. Prostě bych tam chtěla pindíka
.
@Anča93 ne srdíčko neposlouchám. Myslím, že bych pak byla víc ve stresu kdybych ho nemohla najít. ![]()
Jo holky včera jsem si všimla, že mi vylezlo břicho
Přitom ještě v sobotu to byl jen špek.
@penalda jj, minulý týden se mi vyfouklo taky, manželova teta si mě včera podezřele prohlížela, když jsem vozila neteř a pak jsem slyšela, jak se šla zeptat tchýně jestli nejsem těhotná
Ti zatím nic neví, tak jsem slyšela jen: Neee,…neee?
![]()
@penalda @none21 tak holky mě břicho vyskočilo ještě dřív než jsem věděla že jsem v tom
… Byla jsem jak když jím fazole hned ráno… Teď už je vidět že se tam něco děje no a večer?
to jsem jak meloun ![]()
Holky tak mě napadlo mate někdo zkušenost nebo jste uvažovali o porodu do vody? 😊
Ahoj holky ![]()
Mě čeká kontrola zítra, tak už jsem pěkně nervózní, naposledy jsem měla 3 hematomy, doufám, že dva jsou pryč. Ve středu a dnes že mě vypadla hnědá sraženina s hlenem, tak snad to byly ty hematomy. Jinak zítra mám být 9+6.
@Amy93 To nemám, ale horká voda (sprcha) byla super a hodně jsem si tím urychlila porody.
Ahoj, tak my máme po screeningu, všechny výsledky dopadly skvěle, termín posunutý na 3.5. a čekáme chlapečka 😁
@proseccino moc gratuluji a moc závidím že víte pohlaví
… Poznala jsi to sama?
@Anča93 děkujeme
doktor přiložil ultrazvuk a asi za 30 sekund se zeptal, jestli bychom chtěli vědět pohlaví, kdyby ho videl… řekli jsme, ze ano, a on hned na to “je to chlapec”
na téhle fotce to prý jde videt, ze je to jasný kluk ![]()
@proseccino tak ten pahorek nejde prohlédnout zda je to pindík
… Moc moc gratuluji
![]()