TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
17.10.22 20:28

Muj pritel se u prvniho bal a zdrahal sexu tak od 6. mesice, kdyz uz bylo bricho jasne znatelne a i relativne velke. Uvidime jak to bude tentokrat :) Ale poznamky na postavu nema vubec. Naopak ja z toho mivam spatne nalady uz ted a vymlouva mi to. Jen at jim a odpocivam jak telo potrebuje, at ma dite vsechno a je co nejvetsi sance, ze bude v poradku a zdrave :)

A u porodu temer jiste bude. Leda by se nejak zkomplikovalo hlidani starsi. U prvniho porodu jsem si tim nebyla uplne jista, ale byl covid, takze tam se mnou byl az ke konci a bylo to moc pekny :srdce: I vim, ze uz tam nechci byt X hodin temer sama. To ho radsi na chvili vyhodim na chodbu, kdyz to budu potrebovat :D A premyslim, ze si tentokrat necham moznost studentu na praxi. Maji vic casu nez personal a myslim, ze by byli schopni mi ten porod taky zprijemnit - povzbuzeni, masaz zad, nahrivani, aromaterapie,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.10.22 06:40

Holky uz asi 2 tydny me silene boli nohy, od kolenou pres lytka az k chodidlum, mate nebo mela jste to nektera? U prvnich 2 si tohle vubec nepamatuju, ale uz fakt nevim cim to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.10.22 06:57

U porodu určitě bude, u prvního byl a bylo to krásný, teda hlavně ten konec až byl prcek venku :srdce: v průběhu to bylo horší, měla jsem rychlý porod, nestihl se klystyr, takže jsem se v průběhu tlačeni i po… Tak to bylo trošku nepříjemný, ale myslím, že ho to nějak nesokovalo :zed:
@jaanul.e nohy mě nebolí, ale mohl by to být nedostatek mg :nevim: zkus popijet magnezii, nebo nějaký šumák s Mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.10.22 07:11
@jaanul.e píše:
Holky uz asi 2 tydny me silene boli nohy, od kolenou pres lytka az k chodidlum, mate nebo mela jste to nektera? U prvnich 2 si tohle vubec nepamatuju, ale uz fakt nevim cim to je :nevim:

Bereš Magnesko? Je dobrý na bolest svalů. Uvolnění a křeče v lýtkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.10.22 07:12
@P.petru píše:
Muj pritel se u prvniho bal a zdrahal sexu tak od 6. mesice, kdyz uz bylo bricho jasne znatelne a i relativne velke. Uvidime jak to bude tentokrat :) Ale poznamky na postavu nema vubec. Naopak ja z toho mivam spatne nalady uz ted a vymlouva mi to. Jen at jim a odpocivam jak telo potrebuje, at ma dite vsechno a je co nejvetsi sance, ze bude v poradku a zdrave :)A u porodu temer jiste bude. Leda by se nejak zkomplikovalo hlidani starsi. U prvniho porodu jsem si tim nebyla uplne jista, ale byl covid, takze tam se mnou byl az ke konci a bylo to moc pekny :srdce: I vim, ze uz tam nechci byt X hodin temer sama. To ho radsi na chvili vyhodim na chodbu, kdyz to budu potrebovat :D A premyslim, ze si tentokrat necham moznost studentu na praxi. Maji vic casu nez personal a myslim, ze by byli schopni mi ten porod taky zprijemnit - povzbuzeni, masaz zad, nahrivani, aromaterapie,…

Druhý porod byl tak rychlý že jsme nestihla žádnou koupel ani masáž. A u třetího jsme tam dojeli a do hodiny byla venku.. vloni jsem měla císaře takže teď ti vidím taky nás císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.10.22 07:15
@Katcza píše:
Holky a koupila jsem si ten angelsounds.. minulý týden došel, zkoušela jsem, nic.. ale dnes se zadařilo.. sice to chvíli trvalo, ale našla jsem :srdce:… mám z toho mega radost, ale štve mě, že ji teď nemám s kým sdílet, přítel je opět a zase na cvičení a přijede až v pátek :think:jo a to mě přivádí na otázku, předpokládám, že všechny máte partnery, nebo manžely.. počítáte, že budou u porodu, nebo si někdo sebou plánuje vzít někoho jiného? já třeba musím mamku, bo můj bude v lotyšsku na misi (ikdyž on se tomu tak jako tak strašně brání, že by nechtěl když by byl v čr :D).. vlastně jestli se vše zadaří, tak uvidí svoje dítě face2face až tak za dva tři měsíce… :roll:

Manžel bude určitě semnou, ale budu mít na 99,9 % císaře takže nebude moct na sál ale bude čekat někde vedle na miminko :hug: ještě nevím v jaké porodnici budu a jak to přesně bude. Každá má jina pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.22 08:26

Mě se včera manžel ptal, jestli může přestřihnout pupeční šnůru, celkem mě to překvapilo :D takže aniž bych se ho ptala, s tím, že bude u porodu počítá. Ale jestli budu rodit, když bude zrovna učit, tak nvm… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.22 08:29

Holky a v kolikátým přesně týdnu jdete na 1. screening? Já podle UZ v 12+5 (podle MS budu 12+3). Chtěla jsem to o den posunout, aby mohl přijít i manžel a ona mi řekla, že ale 12+5 je nejlepší pro měření… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
18.10.22 08:36

Přítel od prvního porodu „nestihl“ ujet, přijeli jsme a za hodinu byl malý venku, u druhého to bylo podobně. Teď bude záležet na hlídání, naši mají naplánovanou dovolenou v termínu, tak je otázka, jak to vše vyjde…

Na screening dostanu termín snad v pátek.

Nemáš ty nohy oteklé, zarudlé? Magneskem nic nezkazis, ale určitě bych to řekla dr. Na kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
18.10.22 08:37

@none21 já jdu 12+4 podle posledního měření na ultrazvuku…. Ale nezdá se mi, ze by jeden den udělal nějaký veliký rozdíl, vím i o holkach, co jdou později :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
18.10.22 09:23

@none21 mě objednali už dávno a vychází mí to nějak mezi 13tým a 14tým týdnem..

tyo.. tak s tou pupeční to je krásné, že to tak chce :kytka:.. a myslíš, že se nebude dát domluvit případný záskok za manžela v práci, nebo nějaké ukončení hodiny?

• Citovat
  • Upravit
4855
18.10.22 10:03

@noyne21 12+4.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.10.22 10:16

@none21 13+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.10.22 10:24
@none21 píše:
Holky a v kolikátým přesně týdnu jdete na 1. screening? Já podle UZ v 12+5 (podle MS budu 12+3). Chtěla jsem to o den posunout, aby mohl přijít i manžel a ona mi řekla, že ale 12+5 je nejlepší pro měření… :nevim:

Mě zase dr řekl že kvůli tomu výpočtu rizika preklapsie je nejlepší jít na screening na krev od 11+0 dokonce to mají i na stránkách nemocnice kam jedu a jedu tam dneska. Podle uz jsem 11+2 podle ms min… A na uz mi dají termín..počítám příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
18.10.22 10:35

Výbavička atd.

Holky a já mám ještě další dotaz..

Nejvíc asi pro ty, které čekají první jako já, ale vlastně můžou odpovědět i ty, které už mimi mají - jak to dělaly v minulosti.

Strašně už mě svědí prsty na to si začít objednávat věci pro mimčo (samozřejmě nějaké neutrální), ale vždy mě nakonec zastaví takový červíček co mi říká ať počkám aspoň do screeningu, že co by kdby. Jak to máte, nebo jste měly vy? Už jste nakupovaly, nebo jste si daly na čas? :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex