Poradna duly
Jana Čurdová
@luc86 ok. No skupinu může založit kdokoliv, ale pak se z něj stává správce a schvaluje členy nebo přidává záložky témat. Tak se nedivím, že se jí do toho nechtělo.
@Anča93 ze začátku to vypadalo, že poroste rychle, ale pak jsem se asi vyfoukla a není nic moc vidět. Za to prsa už mi přetékají z košíčků. ![]()
@Anča93 já mám zatím spíš jen špek
ale je mi pořád dost špatně ![]()
@penalda já se jí taky nedivím…i když by soukromá diskuze za mě byla lepší ![]()
@Petulka21 píše:
@misulinka27 @Esmmé vím jak se cítíte holky. Snažili jsme se 6 let během těch 2×SP a 1×ZT s revizí. Ale když jsem přišla do jiného stavu s Emčou, tak nějak jsem od začátku byla úplně vyklidněná a cítila, že bude vše v pořádku 🍀. Teď to mám dost podobné, tak snad 🙏 🙏
Taky se cítím nějak jinak než vloni…vloni jsem byla od začátku tak nějak fyzicky i v prd. Už od začátku jsem si říkala že to nedám…čtvrtý dítě, porod atd…mám špatný záda a celkově mi bylo silene..teď teda jsem měla také nevolnosti..naštěstí už to ustupuje ale záda mám nějak lepší a cítím se že to zvládnu. ![]()
@luc86 píše:
@misulinka27 první příspěvek psala ranní ptáče, psala jsem jí sz už před nějakou dobou jestli nechce udělat soukromou skupinku.
Ale nenapsala mi na to.
Taky bych byla pro
Aha Oki nevadí..no ta už tu nebude.
@penalda píše:
Nedávno se loučila, protože potratila. Vážně po ní chcete aby zakládala nějakou skupinu? [/ci@Anča93 píše:
Ahojky holky, jaký jste měly víkend?
Mám otázku roste vám bříško? A hlídate si váhu? Jsem 11+5 a šíleně tlousnu a bříško také solidní![]()
…
Navíc to ještě tajím a nejsem si jistá zda to do příštího víkend ututlámJá už mám taky pěkný břicho..ale měla jsem ho ještě předtím, vloni jsem byla těhotná. Měla jsem mega břicho který mi dost zůstalo povolené..no ale teď už roste takže už to taky neutajim..naštěstí neikam nechodím..venku mám kabát když jdu do města nebo procházka nebo nákup…chceme to ještě utajit do plodovky…cože asi už bude vidět solidně..to abych chodila kanalama
![]()
![]()
![]()
že začátku jsem měla hrozny stavy a hlad…teď už se to ustálilo..naštěstí..mám nahoře 3 kg dneska podle ultrazvuku min týden bych měla být přesně 11+0 ale podle ms min…takže uvidíme na screenigu jak to bude.
@Anča93 píše:
Ahojky holky, jaký jste měly víkend?
Mám otázku roste vám bříško? A hlídate si váhu? Jsem 11+5 a šíleně tlousnu a bříško také solidní![]()
…
Navíc to ještě tajím a nejsem si jistá zda to do příštího víkend ututlám
Já si váhu hlídám, píšu si kalorické tabulky. Ale ja musím. Hlídám si cukr kvůli cukrovce. Kolik máš na hoře?
Bříško nevím jestli je to už tehotenske, každopádně večer je vždy větší
ale dnes jsem si sedla na „bobek“ je dceři nandam boty a zjistila jsem že mě to nepříjemné zatlacilo. Takže už to cítím, že tam „něco“ je. ![]()
Taky s vámi nechce partner spát? Díky tomu si přijdu super hnusná
mám nahoře 1-2 kila, ale no cítím se jak +10.
Také ty úzkosti, zvoní mi občas v hlavě jestli to byl dobrý nápad. ![]()
Jak jste na tom?
@Cekk jj, taky je mi nepříjemné, ohýbat se na bobek. Včera jsem sázela cibulky tulipánů a taky to bylo divný
nevím, co budu dělat, až tam bude ještě buben navíc ![]()
my teda sex máme, ale tak 2-4 x za měsíc ![]()
@Cekk my teda od doby zplození dítěte (srpen) sex neměli
já měla zezačátku chuť velkou, ale manžel se bál… a teď je to naopak
jak se mi zle, tak na to nemám ani pomyšlení… ale říkám si, že bych se aspon jednou hecnout mohla ![]()
@proseccino @Cekk jinak abych vás pobavila, tak se podělím o manželovu hlášku na téma sex. Říká mi: Zlato, už jsme dlouho neměli sex. Já mu na to odvětím: Já vím, teď sotva držím oči, jsem unavená. A on na to: No, ale to seš unavená teď furt
![]()
a já, no, to je vlastně pravda
![]()
@Cekk my spolu spíme normálně.. jakože první týdny moc ne, to jsem se bála a stejně mě bolelo bříško, ale potom už normálně aspoň tak 1-2× týdně podle toho jak to výjde
a mám teda super partnera co se přibírání týče… já sice teď nenabrala, ale tak během posledního půl roku asi něco jo.. a on je takové zlato, že mi řekl, že si stejně ničeho nevšiml a nedávno mi řekl, že by vlastně ani nechtěl, nebo že nepotřebuje abych v budoucnu hubla kvůli něho..
(ale stejně budu po mimču chtít - kvůli sobě že)
@Cekk my tohle měli u první - chlap měl asi nějaký blok po těch potratech - nespali jsme spolu celé těhotenství+ 3 měsíce po porodu 🤦. Teď je to úplně v pohodě, možná bych řekla častěji, než když jsme neměli malou 🤣