TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
911
17.10.22 12:28

No naše frekvence je tak 1× za 14dni. Já bych mohla furt ale muž je buď moc unavený nebo ho bolí hlava :lol: přijde mi že je tehotny spíš on. Radši se večer kouká na film a hde spát dyl. Prostě se tomu vyhýbá co to jde. Nevím co mu je :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.10.22 12:52

Mě muž na začátku taky mockrát odmítl, nějak se na to prý necítil, ale už dobrý. Začala jsem na to mít hroznou chuť, takže nvm co bych si počala :mrgreen: Zato teda ty řeči ohledně postavy. Že mám tu řiť teda už velkou, no to je děs, kdybych prý aspoň v obličeji přibrala… toto fakt nepotěší… Jinak jsem hubená. Naštěstí chodím cvičit, a tam mi chlapi řekli, že jí mám luxusní! :lol: Takže jsem mu nato aspoň měla co říct! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.10.22 15:06

@Cekk u prvního se bál když mi začalo růst břicho přišlo mu to divný, ale ke konci už si zvykl i na buben. :roll: No a teď by chtěl pořád, ale já byla nejdřív dost unavená a taky mi vše smrdělo. Teď už dobrý, akorát z toho nic nemám. Beru gynprodyl a je to jak se smirgl papírem. Už se těším až ho vysadím. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
17.10.22 15:16
@none21 píše:
Mě muž na začátku taky mockrát odmítl, nějak se na to prý necítil, ale už dobrý. Začala jsem na to mít hroznou chuť, takže nvm co bych si počala :mrgreen: Zato teda ty řeči ohledně postavy. Že mám tu řiť teda už velkou, no to je děs, kdybych prý aspoň v obličeji přibrala… toto fakt nepotěší… Jinak jsem hubená. Naštěstí chodím cvičit, a tam mi chlapi řekli, že jí mám luxusní! :lol: Takže jsem mu nato aspoň měla co říct! :lol:

Ten můj mi taky už hlásil že mám zadek jak vrata :dance: hlavně že oni jsou hvězdy s tělem Adonise :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
17.10.22 16:36

Tak u nás mám strach já i manžel :D sex máme, ale spíš jen takový mazlení :nevim: když by mělo dojít k vyvrcholení, tak mu to nejde, ptz se bojí aby neublížil miminku.Nebo si musím poradit jinak :oops: A mě to popravdě taky není moc příjemný, to bříško je takový citlivý. Minulý tehu to bylo stejně, jen pak na konci jsem ho do sexu nutila, ptz jsem chtěla uspíšit porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
17.10.22 18:02

Tak my od začátku asi jen třikrát…ze začátku vůbec. Hodně mi bylo zle a bolelo břicho..taky jsem spinila takže jsme se báli…no pak jsem se kousla kvůli muži, ale já na to nemám vůbec chuť…kazdy večer mi je zatím dost zle. A nějak máme v sobě i nějaký blok, že prostě to je divný tam šťouchat kdyz tam je mimi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
17.10.22 19:16

@penalda já beru utrogestan a tež už se nemůžu dočkat až ho vysadím.. a jestli se nepletu tak už bych teď už bych měla mít poslední balení.. tak snad.. už mi to leze krkem :roll:

• Citovat
  • Upravit
104
17.10.22 19:21

@Katcza mam to uplne stejne :) V kolikatem tydnu ho prestavas brat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
17.10.22 19:25

Holky a koupila jsem si ten angelsounds.. minulý týden došel, zkoušela jsem, nic.. ale dnes se zadařilo.. sice to chvíli trvalo, ale našla jsem :srdce:… mám z toho mega radost, ale štve mě, že ji teď nemám s kým sdílet, přítel je opět a zase na cvičení a přijede až v pátek :think:

jo a to mě přivádí na otázku, předpokládám, že všechny máte partnery, nebo manžely.. počítáte, že budou u porodu, nebo si někdo sebou plánuje vzít někoho jiného? já třeba musím mamku, bo můj bude v lotyšsku na misi (ikdyž on se tomu tak jako tak strašně brání, že by nechtěl když by byl v čr :D).. vlastně jestli se vše zadaří, tak uvidí svoje dítě face2face až tak za dva tři měsíce… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Katcza
17.10.22 19:28

@Katchulle tak jako nemám přesnou informaci od doktora, ale dedukuju z toho, že už jedu 12tý týden a co vím tak se to bere první trimestr.. mě to nasadil hned na první kontrole někdy v 6. týdnu, takže už toho mám dost a moje pipka taky :D

• Citovat
  • Upravit
4855
17.10.22 19:38

@Katchulle v Caru psali do konce 13. ale uvidím co řekne můj Dr. Utros mi tak nevadil to jsou malé tabletky, ale gynprodyl je jako čípek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.10.22 19:46

@Katcza manžel byl i u prvního. Máš to těžké vůbec ti to teda nezávidím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
17.10.22 19:53

@penalda jestli se zadaří i druhé, což chceme, tak napodruhé už se tomu nevyhne :mrgreen: po návratu bude mít na pár let zákaz někam jezdit :D a on to dost dobře ví :D

jo tak to pak chápu, že ten gynprodyl je horší.. ale tak co pro to mimi neuděláš viď :) ženské toho umí vytrpět hodně :hug:

• Citovat
  • Upravit
911
17.10.22 20:14
@Katcza píše:
@penalda já beru utrogestan a tež už se nemůžu dočkat až ho vysadím.. a jestli se nepletu tak už bych teď už bych měla mít poslední balení.. tak snad.. už mi to leze krkem :roll:

A co to s tebou dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katcza
17.10.22 20:21

@Cekk tak musí se vaginálně zavádět.. já mám dávkování 2+0+2. A na tu noc se to jakš takš dá, ale přes den je to naprd.. zaprvé si teda musíš tam dolů dvakrát denně něco cpát a pak to z tebe jede.. chápeš.. účinná látka se vstřebá, ale ten zbylý materiál z tebe jde ven tak je to lahůdka no a řekla bych, že ten měsíc až dva jsou až až na to užívání…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex