Poradna duly
Jana Čurdová
No naše frekvence je tak 1× za 14dni. Já bych mohla furt ale muž je buď moc unavený nebo ho bolí hlava
přijde mi že je tehotny spíš on. Radši se večer kouká na film a hde spát dyl. Prostě se tomu vyhýbá co to jde. Nevím co mu je
![]()
Mě muž na začátku taky mockrát odmítl, nějak se na to prý necítil, ale už dobrý. Začala jsem na to mít hroznou chuť, takže nvm co bych si počala
Zato teda ty řeči ohledně postavy. Že mám tu řiť teda už velkou, no to je děs, kdybych prý aspoň v obličeji přibrala… toto fakt nepotěší… Jinak jsem hubená. Naštěstí chodím cvičit, a tam mi chlapi řekli, že jí mám luxusní!
Takže jsem mu nato aspoň měla co říct! ![]()
@Cekk u prvního se bál když mi začalo růst břicho přišlo mu to divný, ale ke konci už si zvykl i na buben.
No a teď by chtěl pořád, ale já byla nejdřív dost unavená a taky mi vše smrdělo. Teď už dobrý, akorát z toho nic nemám. Beru gynprodyl a je to jak se smirgl papírem. Už se těším až ho vysadím. ![]()
@none21 píše:
Mě muž na začátku taky mockrát odmítl, nějak se na to prý necítil, ale už dobrý. Začala jsem na to mít hroznou chuť, takže nvm co bych si počalaZato teda ty řeči ohledně postavy. Že mám tu řiť teda už velkou, no to je děs, kdybych prý aspoň v obličeji přibrala… toto fakt nepotěší… Jinak jsem hubená. Naštěstí chodím cvičit, a tam mi chlapi řekli, že jí mám luxusní!
Takže jsem mu nato aspoň měla co říct!
Ten můj mi taky už hlásil že mám zadek jak vrata
hlavně že oni jsou hvězdy s tělem Adonise ![]()
Tak u nás mám strach já i manžel
sex máme, ale spíš jen takový mazlení
když by mělo dojít k vyvrcholení, tak mu to nejde, ptz se bojí aby neublížil miminku.Nebo si musím poradit jinak
A mě to popravdě taky není moc příjemný, to bříško je takový citlivý. Minulý tehu to bylo stejně, jen pak na konci jsem ho do sexu nutila, ptz jsem chtěla uspíšit porod ![]()
Tak my od začátku asi jen třikrát…ze začátku vůbec. Hodně mi bylo zle a bolelo břicho..taky jsem spinila takže jsme se báli…no pak jsem se kousla kvůli muži, ale já na to nemám vůbec chuť…kazdy večer mi je zatím dost zle. A nějak máme v sobě i nějaký blok, že prostě to je divný tam šťouchat kdyz tam je mimi ![]()
@penalda já beru utrogestan a tež už se nemůžu dočkat až ho vysadím.. a jestli se nepletu tak už bych teď už bych měla mít poslední balení.. tak snad.. už mi to leze krkem ![]()
@Katcza mam to uplne stejne
V kolikatem tydnu ho prestavas brat?
Holky a koupila jsem si ten angelsounds.. minulý týden došel, zkoušela jsem, nic.. ale dnes se zadařilo.. sice to chvíli trvalo, ale našla jsem
… mám z toho mega radost, ale štve mě, že ji teď nemám s kým sdílet, přítel je opět a zase na cvičení a přijede až v pátek ![]()
jo a to mě přivádí na otázku, předpokládám, že všechny máte partnery, nebo manžely.. počítáte, že budou u porodu, nebo si někdo sebou plánuje vzít někoho jiného? já třeba musím mamku, bo můj bude v lotyšsku na misi (ikdyž on se tomu tak jako tak strašně brání, že by nechtěl když by byl v čr
).. vlastně jestli se vše zadaří, tak uvidí svoje dítě face2face až tak za dva tři měsíce… ![]()
@Katchulle tak jako nemám přesnou informaci od doktora, ale dedukuju z toho, že už jedu 12tý týden a co vím tak se to bere první trimestr.. mě to nasadil hned na první kontrole někdy v 6. týdnu, takže už toho mám dost a moje pipka taky ![]()
@Katchulle v Caru psali do konce 13. ale uvidím co řekne můj Dr. Utros mi tak nevadil to jsou malé tabletky, ale gynprodyl je jako čípek.
@Katcza manžel byl i u prvního. Máš to těžké vůbec ti to teda nezávidím. ![]()
@penalda jestli se zadaří i druhé, což chceme, tak napodruhé už se tomu nevyhne
po návratu bude mít na pár let zákaz někam jezdit
a on to dost dobře ví ![]()
jo tak to pak chápu, že ten gynprodyl je horší.. ale tak co pro to mimi neuděláš viď
ženské toho umí vytrpět hodně ![]()
@Katcza píše:
@penalda já beru utrogestan a tež už se nemůžu dočkat až ho vysadím.. a jestli se nepletu tak už bych teď už bych měla mít poslední balení.. tak snad.. už mi to leze krkem
A co to s tebou dělá?
@Cekk tak musí se vaginálně zavádět.. já mám dávkování 2+0+2. A na tu noc se to jakš takš dá, ale přes den je to naprd.. zaprvé si teda musíš tam dolů dvakrát denně něco cpát a pak to z tebe jede.. chápeš.. účinná látka se vstřebá, ale ten zbylý materiál z tebe jde ven tak je to lahůdka no a řekla bych, že ten měsíc až dva jsou až až na to užívání…