Poradna duly
Jana Čurdová
@Nicoletta0 píše:
Holky, taky jste tak nafouklé?Já mam pomalu bricho jak někdy v pátém mesici
a to jsem teprve 4+5tt
Já čekám první a měla bych být v 7+2tt a jsem nafouklá šíleně. Přijde mi, že už mám teď břicho
rozhodně mi nejde zatáhnout a chuť k jídlu i hlad mám, ale cokoli si dám, tak je mi těžko a vrací se mi to. Tak radši jím jen jako ovoce, sušenky, rohlíky. Všechno postupně ![]()
@JanaBesta tak jsem rada ze nejsem sama
já jsem teď 5+1 a ve ctvrtek už jdu na první kontrolu… nevim teda proc mě objednala doktorka tak brzo, ale tak snad už tam něco malo bude videt
někdy v hloubi duše doufám i v srdicko ale to je asi jeste moc brzy
tak uvidime ![]()
@JanaBesta jee tak to jsme stejne, ja jsem taky 7+2, ale jen podle appky. Doktor by mi měl říct příští týden. Už víš termín porodu? Jinak já nějak nafouklá nejsem, ale mám problém do sebe něco dostat, musím se nutit a dělat přestávky. Nejlepší chutě jsou večer, předevčírem v půl 3 ráno na párek ![]()
@Nicoletta0 5+1 bude jeste asi fakt brzo na srdicko, ja byla 5+5 a pri veelikem priblizeni se tam neco mrcasilo.
@Nicoletta0 ajo, no tak třeba uz bude, napis pak, cos videla ![]()
@Ronie29 Já jsem byla na kontrole hodně na začátku a nebylo nic vidět
a taky to mám podle appky. Jdu až příští týden a myslím, že už něco uvidím a ten termín se snad potvrdí nějak. Měl by to být začátek června ![]()
@JanaBesta ukazuje mi to porod 3.6. na kontrolu jdu ve ct v 8+5, tak si dame pak vědět jak jsme dopadly ![]()
@Ronie29 Tak to máme úplně na den zatím
Jdu tam příští úterý. Teď tu chroupu mrkev a zatím dobrý ![]()
Ahoj všem ![]()
Můžu se se k vám přidat? Jsem momentálně 7+5tt a termín porodu mám konec května začátek června mám za sebou potvrzení z krve a ultrazvuk kde bylo vidět
další kontrolu mám až za 14 dní. Všem vám držím palce ať je vše v pořádku ![]()
@bjetuschka tak potichu gratuluji a moc držím palce
já teprve včera byla na krvi zjistit hodnotu hCG a 31.10. Jdu na utz, kde snad už bude i ![]()
@kocourek88 píše:
@Luxi457 moc gratuluji
Děkuji také gratuluji a držím palce ať je
vidět ![]()