Poradna duly
Jana Čurdová
@Adlys já se cítím úplně netěhotně, radši bych celou dobu zvracela
já, která cítím všechno, o těhotenství jsem byla přesvědčena už 3 dny po ovulaci, kdy mi bylo špatně. A teď? No snad to nebude další ZT 🥺
@bjetuschka já jdu taky teď v pondělí
Vydupala jsem si ještě jeden termín, abych se aspoň trochu uklidnila
tak na tebe budu myslet. ![]()
Jinak holky, mate některá z Vás výtok?
Já mám 3 dny nějaký průhledný bodový výtok, občas je takový bílý. Bez zápachu a nesvědí ![]()
@bjetuschka rozumím ti. Já biochemické v srpnu. 4dny po termínu MS strašné bolesti, pak to doma bylo jak na jatkách. Takže mám taky strach.
Co se týče slintání, to jsem v klidu, protože já slintám pořad.. teda, přes den ne, ale neumím spát se zavřeno pusou a jak spím s otevřenou hubou, tak nejdřív slintám.. pak mě vzbudí ten mokrý polštář, tak ho otočím na tu suchou stranu.. no a pak se začnu budit a lítat po baráku, protože mám vyschlé v puse a v krku, jazyk přilepenej někde v krku a kolikrát mám co dělat
takže buď ráda, že jen slintáš
můj chlap se mi za tohle směje a kolikrát mi v noci strká prsty do pusy a směje se ![]()
@Lizatko15 já třeba u prvního těhotenství neměla vůbec, ale opravdu vůbec žádné příznaky. Každopádně pokud chceš jít na hcg, jdu rovnou do laboratoře - aeskulab, sylabus atd. Stojí to většinou do 300 kč a výsledky máš ještě ten den.
Doporučuji jít v pondělí a ve středu, abys vidíš, jestli se ob den hodnota hCG zdvojnásobila
držím palce! ![]()
Ahoooj holky, můžu se k vám přidat? Dneska jsme byla u lékaře a už tam bije i
. TP půlka června, nevolnosti zatím žádné, doufám že to tak i zůstane
, jinak mám malou dceru, v únoru bude mít 2 roky.
Všem moc přeji ať nám to vyjde!
@kocourek88 ahojky, děkuji za radu. No já chtěla jít někam jako samoplátce, jenže já jsem z malé vesnice. Nejbližší město je 10km a tam mám gynekologii, ale bylo mi řečeno, že tam není kam si zajít na krev. A Brno mám 60km a při cenách nafty se mi nevyplatí jet do Brna.
To bych projela 500 v pondělí, 500 ve středu.. do toho 600 za dva odběry 🙈
Takže jdu v pondělí na gynekologii na prohlídku, doufám, že mi vezme i krev a když ne, tak ji řeknu, že ji klidně ty 300 dam a ať to prostě pošle do laboratoře.
Hledám i novou gynekoložku, tenhle přístup se mi nelíbí.
Mám za sebou jedno mimoděložní, buochemické a jeden ZP.. a ona teď vůbec nic neřeší. První kontrola měla být až 9.11. No vydupala jsem si ještě 24.10. Chci vědět, že je to v děloze a chci tu krev.
Nechci dopadnout jako posledně
![]()
Ahoj holky, já jsem teď 8tt a taky nemám téměř žádné příznaky! Měla jsem pár dní, kdy mi nebylo úplně dobře, mám trochu citlivější prsa a víc spím, ale jinak vůbec nic… tak taky doufam, ze je vše ok
srdíčko v 7tt bylo, nekrvacim, nemám křeče, to jedine me uklidňuje ![]()
@Alllca ahojky, vítej.
Gratuluji a držím palečky aby bylo vše v pořádku ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám
jsem v 6+3 a první kontrolu mám 31.10. Je to teda naše první a snažili jsme se dyl jak půl roku, tak jsem happy! Jen teda se nám to povedlo když jsem byla kovid pozitiv a do teď se nemůžu zbavit rýmy a bolesti v krku. Dva týdny dozadu jsem byla u doktorky a napsala mi antibiotika, měla jsem zvýšenou zanetlivost a otekle mandle… a já si raději udělala test a ejhle II - takže se lecim bez jakýchkoli prášku a moc to nejde.. jinak příznaky mám jako bolesti při ms, bolí mě hodně zada a dost spím a smrdí mi jidlo… Tak snad je vše ok, jsem trosku nervózní z těch mých nemoci
držme si palce ![]()
@kytka4444 drž se, to znám! první covid jsem měla v 33tt
a druhý 4 měsíce po porodu
takže ani jako kojící jsem žádné léky nemohla. Na bolest v krku je super stopkašel, ten můžou i těhotné a kojící. Taky můžeš inhalovat fyziologický roztok NaCl + mucosolvan. Jo a na bolest v krku je ještě dobré kloktat odvar ze šalvěje a levandule ![]()
@kytka4444 můžu ti doporučit čaje od dr. weise, jsou to sypané čaje jen z bylin a vhodné pro těhotné ženy, mám s ním dobrou zkušenost a už ho mám doma i do zásoby. A dokonce i dobře chutná ![]()
Tak ať je brzy lépe!
Ahoj, mohl by sem prosim nekdo dat jeste odkaz na tu fb skupinu? Asi vzdy funguji jen chvili, ted uz me vsechny odkazy hazi jen na hlavni stranku
dekuju
@hrooozen ahoj, já bych rada, ale nevím jak se to děla
![]()
Zkus jen najít TP červen 2023