TP - Červen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1239
21.10.22 12:30

@Adlys já se cítím úplně netěhotně, radši bych celou dobu zvracela :D já, která cítím všechno, o těhotenství jsem byla přesvědčena už 3 dny po ovulaci, kdy mi bylo špatně. A teď? No snad to nebude další ZT 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.10.22 12:32

@bjetuschka já jdu taky teď v pondělí :D Vydupala jsem si ještě jeden termín, abych se aspoň trochu uklidnila :D :D tak na tebe budu myslet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.10.22 12:36

Jinak holky, mate některá z Vás výtok?
Já mám 3 dny nějaký průhledný bodový výtok, občas je takový bílý. Bez zápachu a nesvědí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
21.10.22 12:41

.

Příspěvek upraven 22.10.22 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.10.22 12:45

@bjetuschka rozumím ti. Já biochemické v srpnu. 4dny po termínu MS strašné bolesti, pak to doma bylo jak na jatkách. Takže mám taky strach.
Co se týče slintání, to jsem v klidu, protože já slintám pořad.. teda, přes den ne, ale neumím spát se zavřeno pusou a jak spím s otevřenou hubou, tak nejdřív slintám.. pak mě vzbudí ten mokrý polštář, tak ho otočím na tu suchou stranu.. no a pak se začnu budit a lítat po baráku, protože mám vyschlé v puse a v krku, jazyk přilepenej někde v krku a kolikrát mám co dělat :D :D :D :D takže buď ráda, že jen slintáš :D :D :D můj chlap se mi za tohle směje a kolikrát mi v noci strká prsty do pusy a směje se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.10.22 13:05

@Lizatko15 já třeba u prvního těhotenství neměla vůbec, ale opravdu vůbec žádné příznaky. Každopádně pokud chceš jít na hcg, jdu rovnou do laboratoře - aeskulab, sylabus atd. Stojí to většinou do 300 kč a výsledky máš ještě ten den.
Doporučuji jít v pondělí a ve středu, abys vidíš, jestli se ob den hodnota hCG zdvojnásobila :andel: držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.10.22 13:07

Ahoooj holky, můžu se k vám přidat? Dneska jsme byla u lékaře a už tam bije i :srdce:. TP půlka června, nevolnosti zatím žádné, doufám že to tak i zůstane :lol:, jinak mám malou dceru, v únoru bude mít 2 roky.
Všem moc přeji ať nám to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.10.22 13:13

@kocourek88 ahojky, děkuji za radu. No já chtěla jít někam jako samoplátce, jenže já jsem z malé vesnice. Nejbližší město je 10km a tam mám gynekologii, ale bylo mi řečeno, že tam není kam si zajít na krev. A Brno mám 60km a při cenách nafty se mi nevyplatí jet do Brna.
To bych projela 500 v pondělí, 500 ve středu.. do toho 600 za dva odběry 🙈
Takže jdu v pondělí na gynekologii na prohlídku, doufám, že mi vezme i krev a když ne, tak ji řeknu, že ji klidně ty 300 dam a ať to prostě pošle do laboratoře.
Hledám i novou gynekoložku, tenhle přístup se mi nelíbí.

Mám za sebou jedno mimoděložní, buochemické a jeden ZP.. a ona teď vůbec nic neřeší. První kontrola měla být až 9.11. No vydupala jsem si ještě 24.10. Chci vědět, že je to v děloze a chci tu krev.
Nechci dopadnout jako posledně :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.10.22 13:20

Ahoj holky, já jsem teď 8tt a taky nemám téměř žádné příznaky! Měla jsem pár dní, kdy mi nebylo úplně dobře, mám trochu citlivější prsa a víc spím, ale jinak vůbec nic… tak taky doufam, ze je vše ok :think: srdíčko v 7tt bylo, nekrvacim, nemám křeče, to jedine me uklidňuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.10.22 13:20

@Alllca ahojky, vítej.
Gratuluji a držím palečky aby bylo vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.22 19:56

Ahoj holky, taky se přidávám :srdce: jsem v 6+3 a první kontrolu mám 31.10. Je to teda naše první a snažili jsme se dyl jak půl roku, tak jsem happy! Jen teda se nám to povedlo když jsem byla kovid pozitiv a do teď se nemůžu zbavit rýmy a bolesti v krku. Dva týdny dozadu jsem byla u doktorky a napsala mi antibiotika, měla jsem zvýšenou zanetlivost a otekle mandle… a já si raději udělala test a ejhle II - takže se lecim bez jakýchkoli prášku a moc to nejde.. jinak příznaky mám jako bolesti při ms, bolí mě hodně zada a dost spím a smrdí mi jidlo… Tak snad je vše ok, jsem trosku nervózní z těch mých nemoci :roll: držme si palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.10.22 22:32

@kytka4444 drž se, to znám! první covid jsem měla v 33tt :D a druhý 4 měsíce po porodu :D takže ani jako kojící jsem žádné léky nemohla. Na bolest v krku je super stopkašel, ten můžou i těhotné a kojící. Taky můžeš inhalovat fyziologický roztok NaCl + mucosolvan. Jo a na bolest v krku je ještě dobré kloktat odvar ze šalvěje a levandule ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.10.22 23:45

@kytka4444 můžu ti doporučit čaje od dr. weise, jsou to sypané čaje jen z bylin a vhodné pro těhotné ženy, mám s ním dobrou zkušenost a už ho mám doma i do zásoby. A dokonce i dobře chutná :)
Tak ať je brzy lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.10.22 16:59

Ahoj, mohl by sem prosim nekdo dat jeste odkaz na tu fb skupinu? Asi vzdy funguji jen chvili, ted uz me vsechny odkazy hazi jen na hlavni stranku :( dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
23.10.22 19:35

@hrooozen ahoj, já bych rada, ale nevím jak se to děla :lol: :lol:

Zkus jen najít TP červen 2023

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...