TP - Červen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
25.10.22 12:08

@Tinka72 @Nicoletta0 tak zrovna s tímhle problém nemám :mrgreen: nepiju skoro vůbec, takže nejsem nikomu podezřelá. Spíš budu mít problém okecat to, že nechodim do práce. Vzhledem k předchozím zkušenostem to rodině dojde hned 🙈 😁 a moje babička je zrovna pěkná drbna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.10.22 16:34

Ahojte tak srdíčko nám bije ❤️️ a je o týden ještě straší takže nejsem. 8+2 podle ms ale rovných 9+0 ☺️️ další kontrola 15.11. mímo se koukalo na přímo tak je tam podle doktorky jak rozpleskla žába 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.10.22 11:16

@Nicoletta0 zkus brusinkový džus, ten vypadá jak červené víno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.10.22 14:25

Ahoj, holky jsem tady na E-miminu nováček, dnes 7+6tt, tak jsem si říkala že to bude pohoda, není to první těhotenství, ale je tady někdo komu jen nonstop blbě? Protože mám pocit že ranní nevolnosti mám celý den a to nemluvím o bolestech hlavy :zed: Kdy se chystáte říct o miminku širší rodince??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
31.10.22 16:36

@Maper Ahoj, taky jsem dnes podle ovu a dr 7+6 :dance: blbe mi je narazove. Vecne si prijdu, ze mam hlad, tak furt jim (ne vse :poblion: ) Zatim nezvracim. Rodice a sourozenci uz to vi, zbytku az po velkem NT+, ktere mam mit 8.12. :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
31.10.22 18:36

@Maper vítej! :srdce: mě je taky blbě nárazově. Pár dní ano, pár dní zase dobrý. Spíš mi to přijde, že je to horší kolem oběda a večer :nevim: ale je mi jen šoufl, nezvracím naštěstí.
Rodině to chceme říct na oslavě mých narozenin na konci listopadu. Zatím to neví nikdo, jen šéf u mě v práci a pár holek tady na e-miminu na Facebooku - ale z rodiny a známých nikdo a ani to nikdo netuší :mrgreen:
U prvního to věděli všichni od začátku, tak teď jsme se rozhodli jim udělat překvápko - musím totiž na ivf, přirozeně otěhotnět nemohu, tak alespoň takhle trošku to překvápko pro ostatní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.11.22 09:46

Ahoj, tak my to zkusíme tajit až do Vánoc :lol: pár lidí už to ví, ale rodina ještě ne.. Jinak mě příští týden čeká druhá prohlídka, to bych měla být na začátku 11 týdne, snad bude vše ok:) Blbě mi naštěstí nebývá, ale jsem šíleně unavená, v práci je semtam celkem náročné vydržet :D doma potom okamžitě odpadávám… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.11.22 19:43

Znáte takové to když usinate a po chvíli sebou škubnete? Tak to se mi stalo na poradě. :( Nikdo si nevšiml byla tma, jela projekce. Ale já mám pocit že usínám za chůze. Teď jsem od úterý doma protože můj žaludek to nedává, ale snad bude líp a zas se vrhnu do procesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.11.22 22:49

@Maper chudáku! :mrgreen: :lol: tak hlavně, že si nikdo nevšiml. Já teda jsem teď 3 dny doma se synem na OČR a normálně jsem úplně ráda, protože si alespoň trošku připadám odpočatá :lol: je to hrozný ta únava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
3.11.22 23:17

Holky já jsem unavená a to jsem doma s malou, máte můj obdiv že tu práci zvládáte!

Také to chceme tajit do Vánoc, zatím to neví nikdo, u prvního to věděli nejbližší hned, protože jsem musela skončit s prací, tak teď to bude překvápko

@Maper přeji ti ať to brzy přejde, mě se udělá občas nevolno ale zachvíli to přejde a to mi bohatě stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.22 00:11

Mám doma půlroční a dvouleté.. nedostala jsem to skoro už dva měsíce a to mi to po porodu naběhlo. Pokaždé když jsem to nedostala jsem byla v tom a já se děsím udělat test 8o. Rodina nepřijmula už druhé těhotenství brzo po sobě :think: jak bych jim to vysvětlila. Navíc auto jsme kupovali nové a je malé pro tři děti :zed:. Zatím anonymně, nevím jak to dopadne. Každopádně všem co čekání a těší se na miminka přeji ať si toto období co nejvíce užijí :hug: je to chvílemi náročné, ale ty miminka stojí za to :hug:

• Citovat
  • Upravit
9
4.11.22 07:02

Obdivuji vás co jste čekatelky jako ja a zároveň máte doma ještě maličké dítko.. opravdu smekám. Chodíme s kamarádkou plavat ona má dětičky 3 (7,3, 4m) a vidím jak je náročné jen děti třeba obléci v šatně a co teprve vše ostatní. Ja mám syna co mu bude 8, je to pohoda. Možná proto si teď vyžíram ty nevolnosti :think: :D Jo a dnes poprvé jsem vstala bez bolesti hlavy, uvidim co na to zaludek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.11.22 17:01

Ahoj holky, po delší době se hlásím. Z fb skupiny už jsem se odhlásila. Jsem teď čerstvě po revizi, miminku přestalo bít srdíčko. Tak si nechte dařit a snad všechny bude mít v červnu vysněné miminko. Ahoj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
5.11.22 01:59

@Kajushkaa achjo to je mi hrozně líto 😏snad se co nejdřív zase zadaří ❤️️❤️️ v kolikátem jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.11.22 10:37

@Nikouš123 podle ms 10+3, ale miminko bylo menší. V nemocnici mi řekli, že mám nechat proběhnout 2 menstruace a po té druhé se můžeme zase snažit. Takže do konce roku pěkně klídeček. Teď ještě dokončujeme byt a někdy začátkem prosince se budeme stěhovat, tak aspoň přijdu na jiné myšlenky. :) Je mi to líto o to víc, že jsem před 6 měsíci byla na laparoskopii a vzali mi pravý vejcovod kvůli mimoděložnímu. Takže do třetice všeho dobrého to prostě už musí vyjít! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí