Poradna duly
Jana Čurdová
@Tinka72 @Nicoletta0 tak zrovna s tímhle problém nemám
nepiju skoro vůbec, takže nejsem nikomu podezřelá. Spíš budu mít problém okecat to, že nechodim do práce. Vzhledem k předchozím zkušenostem to rodině dojde hned 🙈 😁 a moje babička je zrovna pěkná drbna.
Ahojte tak srdíčko nám bije ❤️️ a je o týden ještě straší takže nejsem. 8+2 podle ms ale rovných 9+0 ☺️️ další kontrola 15.11. mímo se koukalo na přímo tak je tam podle doktorky jak rozpleskla žába 😂
@Nicoletta0 zkus brusinkový džus, ten vypadá jak červené víno ![]()
Ahoj, holky jsem tady na E-miminu nováček, dnes 7+6tt, tak jsem si říkala že to bude pohoda, není to první těhotenství, ale je tady někdo komu jen nonstop blbě? Protože mám pocit že ranní nevolnosti mám celý den a to nemluvím o bolestech hlavy
Kdy se chystáte říct o miminku širší rodince??
@Maper Ahoj, taky jsem dnes podle ovu a dr 7+6
blbe mi je narazove. Vecne si prijdu, ze mam hlad, tak furt jim (ne vse
) Zatim nezvracim. Rodice a sourozenci uz to vi, zbytku az po velkem NT+, ktere mam mit 8.12.
![]()
@Maper vítej!
mě je taky blbě nárazově. Pár dní ano, pár dní zase dobrý. Spíš mi to přijde, že je to horší kolem oběda a večer
ale je mi jen šoufl, nezvracím naštěstí.
Rodině to chceme říct na oslavě mých narozenin na konci listopadu. Zatím to neví nikdo, jen šéf u mě v práci a pár holek tady na e-miminu na Facebooku - ale z rodiny a známých nikdo a ani to nikdo netuší ![]()
U prvního to věděli všichni od začátku, tak teď jsme se rozhodli jim udělat překvápko - musím totiž na ivf, přirozeně otěhotnět nemohu, tak alespoň takhle trošku to překvápko pro ostatní ![]()
Ahoj, tak my to zkusíme tajit až do Vánoc
pár lidí už to ví, ale rodina ještě ne.. Jinak mě příští týden čeká druhá prohlídka, to bych měla být na začátku 11 týdne, snad bude vše ok:) Blbě mi naštěstí nebývá, ale jsem šíleně unavená, v práci je semtam celkem náročné vydržet
doma potom okamžitě odpadávám… ![]()
Znáte takové to když usinate a po chvíli sebou škubnete? Tak to se mi stalo na poradě.
Nikdo si nevšiml byla tma, jela projekce. Ale já mám pocit že usínám za chůze. Teď jsem od úterý doma protože můj žaludek to nedává, ale snad bude líp a zas se vrhnu do procesu.
@Maper chudáku!
tak hlavně, že si nikdo nevšiml. Já teda jsem teď 3 dny doma se synem na OČR a normálně jsem úplně ráda, protože si alespoň trošku připadám odpočatá
je to hrozný ta únava!
Holky já jsem unavená a to jsem doma s malou, máte můj obdiv že tu práci zvládáte!
Také to chceme tajit do Vánoc, zatím to neví nikdo, u prvního to věděli nejbližší hned, protože jsem musela skončit s prací, tak teď to bude překvápko
@Maper přeji ti ať to brzy přejde, mě se udělá občas nevolno ale zachvíli to přejde a to mi bohatě stačí ![]()
Mám doma půlroční a dvouleté.. nedostala jsem to skoro už dva měsíce a to mi to po porodu naběhlo. Pokaždé když jsem to nedostala jsem byla v tom a já se děsím udělat test
. Rodina nepřijmula už druhé těhotenství brzo po sobě
jak bych jim to vysvětlila. Navíc auto jsme kupovali nové a je malé pro tři děti
. Zatím anonymně, nevím jak to dopadne. Každopádně všem co čekání a těší se na miminka přeji ať si toto období co nejvíce užijí
je to chvílemi náročné, ale ty miminka stojí za to ![]()
Obdivuji vás co jste čekatelky jako ja a zároveň máte doma ještě maličké dítko.. opravdu smekám. Chodíme s kamarádkou plavat ona má dětičky 3 (7,3, 4m) a vidím jak je náročné jen děti třeba obléci v šatně a co teprve vše ostatní. Ja mám syna co mu bude 8, je to pohoda. Možná proto si teď vyžíram ty nevolnosti
Jo a dnes poprvé jsem vstala bez bolesti hlavy, uvidim co na to zaludek. ![]()
Ahoj holky, po delší době se hlásím. Z fb skupiny už jsem se odhlásila. Jsem teď čerstvě po revizi, miminku přestalo bít srdíčko. Tak si nechte dařit a snad všechny bude mít v červnu vysněné miminko. Ahoj
![]()
@Kajushkaa achjo to je mi hrozně líto 😏snad se co nejdřív zase zadaří ❤️️❤️️ v kolikátem jsi byla?
@Nikouš123 podle ms 10+3, ale miminko bylo menší. V nemocnici mi řekli, že mám nechat proběhnout 2 menstruace a po té druhé se můžeme zase snažit. Takže do konce roku pěkně klídeček. Teď ještě dokončujeme byt a někdy začátkem prosince se budeme stěhovat, tak aspoň přijdu na jiné myšlenky.
Je mi to líto o to víc, že jsem před 6 měsíci byla na laparoskopii a vzali mi pravý vejcovod kvůli mimoděložnímu. Takže do třetice všeho dobrého to prostě už musí vyjít! ![]()