TP - Červen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.22 15:06

@Kajushkaa určitě vyjde :srdce: a hlavně budete mít vše opravené. My takto začínali opravovat s mým prvním těhotenstvím a nemáme to doteď :hug: drž se, je to těžké, ale vy to zvládnete :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12603
5.11.22 18:57

Ahoj, zase se vám hlásím, už jsem sem přispívala, ale pak se odmlčela. Pořád se bojím, že to štěstí nějak zakřiknu :D Nicméně jsem UŽ 7tt :D a zatím se vše jeví naprosto v pořádku :srdce: už jsem byla na 2 prohlídkách, minule v 6tt už bylo vidět i :srdce: na další kontrolu jdu v 8tt.
A je mi pěkně blbě, sice nezvracím, ale kolísá mi tlak, mám stavy na omdleni. :roll: dneska celé odpoledne ležím, usnula jsem… jsem fakt hotovson

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
6.11.22 12:33

@Kajushkaa ahojky, tak to mě opravdu moc mrzí! :hug: drž se, dej si teď klídek a po Novém roce to určitě do třetice vyjde už tak, jak má a do šťastného konce :srdce: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
6.11.22 12:35

@bjetuschka ahojky, to mám úplně to samé! Tlak jak na houpačce, věčně nízký, dělá se mi mdlo i z cesty do kuchyně, nedejbože, když nám vyjít schody :nevim: hrozný! Přes den bych se furt akorát jen válel a spala.
Tohle u prvního těhotenství vůbec neznám (tam jsem příznaky neměla vlastně žádné) a jsem z toho teda docela nešťastná já i manžel - ten obzvlášť už začíná být nevrlý z toho, že se furt válím a všude je bordel jak v tanku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.11.22 12:41

@kocourek88 tak ať manžel uklidí? :zed: Taky neuklizim moc když mi je zle prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
6.11.22 12:46
@kocourek88 píše:
@bjetuschka ahojky, to mám úplně to samé! Tlak jak na houpačce, věčně nízký, dělá se mi mdlo i z cesty do kuchyně, nedejbože, když nám vyjít schody :nevim: hrozný! Přes den bych se furt akorát jen válel a spala.
Tohle u prvního těhotenství vůbec neznám (tam jsem příznaky neměla vlastně žádné) a jsem z toho teda docela nešťastná já i manžel - ten obzvlášť už začíná být nevrlý z toho, že se furt válím a všude je bordel jak v tanku :zed:

Aha 8o 8o tak to mám chápavějšího manžela, ten mě naopak kolikrát vypakuje, ať si jdu lehnout. Já měla teda první těhotenství s dvojčaty velmi rizikové, spoustu času jsem i ležela v nemocnici, takže myslím, že jsou všichni jak na trní, abych byla v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
6.11.22 14:00

@Adlys však on uklízí. Jako nic mi neříká, ale je na něm vidět, že ho to už sejří :lol: po 12 letech to už člověk na tom druhém pozná, i když nic nevyčítá :mrgreen:
Nehledě na to, že ten jeho úklid je prostě k ničemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.11.22 07:03

@kocourek88 tak ta poslední věta mě rozesmála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.11.22 16:38

@Maper jako je to blbý, ale je to fakt :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.11.22 12:36

Ahoj…taky se hlásím po delší době :) termín dle ms bych měla mít 6.6. :) takže teď jsem někde v 11tt…ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku…nikdy jsem se k doktoru tak netěšila jako teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.11.22 14:41

ahoj ????

Ahoj, vsechny tu zdravim.
TP mam asi 23.cervna. Cekam na 3.dite a tohle tehotenstvi je tak odlisne od tech dvou, ze mam pocit, jakoby to bylo poprve 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
9.11.22 16:36
@Danka1989 píše:
Ahoj, vsechny tu zdravim.
TP mam asi 23.cervna. Cekam na 3.dite a tohle tehotenstvi je tak odlisne od tech dvou, ze mam pocit, jakoby to bylo poprve 🙂

Ahoj, taky čekám 3. dítě, ale je to druhé těhotenství, to první bylo dvojčecí :) TP zatím vychází kolem 26.-28.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.11.22 18:16

@Maper ja takto prozila prvni dve tehotenstvi. spatne mi bylo od uplneho zacatku az do konce. zvracela jsem i nekolikrat za hodinu. u prvniho to jeste slo, mohla jsem cely den lezet a nic nedelat, ale u druheho, kdyz jsem mela za zady prcka, ktery mel neco pres rok, tak to byl teprve mazec.
Zato ted si vubec nepripadam tehotna. Na zacatku mi sice byvalo blbe, ale tak lehce, nezvracela jsem ani jednou, jen se mi jakoby houpal zaludek. nejvic rano a dopoledne, pak uz to bylo o dost lepsi. Jen jsem byla silene unavena. ale ted uz 3dny mi neni vubec nic. Je to nezvyk, porad premyslim, jestli se mi to jenom nezdalo a vazne jsem v tom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
10.11.22 13:13

Ahoj holky :) tak já jsem dneska po kontrole :) a všechno v pořádku :srdce: :) příští týden jdu už na odběry krve na screening :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
10.11.22 16:19
@1V374 píše:
Ahoj holky :) tak já jsem dneska po kontrole :) a všechno v pořádku :srdce: :) příští týden jdu už na odběry krve na screening :)

Jeee, to je krásný, to jsi tak v 10tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital