Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, zase se vám hlásím, už jsem sem přispívala, ale pak se odmlčela. Pořád se bojím, že to štěstí nějak zakřiknu
Nicméně jsem UŽ 7tt
a zatím se vše jeví naprosto v pořádku
už jsem byla na 2 prohlídkách, minule v 6tt už bylo vidět i
na další kontrolu jdu v 8tt.
A je mi pěkně blbě, sice nezvracím, ale kolísá mi tlak, mám stavy na omdleni.
dneska celé odpoledne ležím, usnula jsem… jsem fakt hotovson
@Kajushkaa ahojky, tak to mě opravdu moc mrzí!
drž se, dej si teď klídek a po Novém roce to určitě do třetice vyjde už tak, jak má a do šťastného konce
![]()
@bjetuschka ahojky, to mám úplně to samé! Tlak jak na houpačce, věčně nízký, dělá se mi mdlo i z cesty do kuchyně, nedejbože, když nám vyjít schody
hrozný! Přes den bych se furt akorát jen válel a spala.
Tohle u prvního těhotenství vůbec neznám (tam jsem příznaky neměla vlastně žádné) a jsem z toho teda docela nešťastná já i manžel - ten obzvlášť už začíná být nevrlý z toho, že se furt válím a všude je bordel jak v tanku ![]()
@kocourek88 tak ať manžel uklidí?
Taky neuklizim moc když mi je zle prostě.
@kocourek88 píše:
@bjetuschka ahojky, to mám úplně to samé! Tlak jak na houpačce, věčně nízký, dělá se mi mdlo i z cesty do kuchyně, nedejbože, když nám vyjít schodyhrozný! Přes den bych se furt akorát jen válel a spala.
Tohle u prvního těhotenství vůbec neznám (tam jsem příznaky neměla vlastně žádné) a jsem z toho teda docela nešťastná já i manžel - ten obzvlášť už začíná být nevrlý z toho, že se furt válím a všude je bordel jak v tanku
Aha
tak to mám chápavějšího manžela, ten mě naopak kolikrát vypakuje, ať si jdu lehnout. Já měla teda první těhotenství s dvojčaty velmi rizikové, spoustu času jsem i ležela v nemocnici, takže myslím, že jsou všichni jak na trní, abych byla v pořádku ![]()
@Adlys však on uklízí. Jako nic mi neříká, ale je na něm vidět, že ho to už sejří
po 12 letech to už člověk na tom druhém pozná, i když nic nevyčítá ![]()
Nehledě na to, že ten jeho úklid je prostě k ničemu ![]()
Ahoj…taky se hlásím po delší době
termín dle ms bych měla mít 6.6.
takže teď jsem někde v 11tt…ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku…nikdy jsem se k doktoru tak netěšila jako teď ![]()
Ahoj, vsechny tu zdravim.
TP mam asi 23.cervna. Cekam na 3.dite a tohle tehotenstvi je tak odlisne od tech dvou, ze mam pocit, jakoby to bylo poprve 🙂
@Danka1989 píše:
Ahoj, vsechny tu zdravim.
TP mam asi 23.cervna. Cekam na 3.dite a tohle tehotenstvi je tak odlisne od tech dvou, ze mam pocit, jakoby to bylo poprve 🙂
Ahoj, taky čekám 3. dítě, ale je to druhé těhotenství, to první bylo dvojčecí
TP zatím vychází kolem 26.-28.6.
@Maper ja takto prozila prvni dve tehotenstvi. spatne mi bylo od uplneho zacatku az do konce. zvracela jsem i nekolikrat za hodinu. u prvniho to jeste slo, mohla jsem cely den lezet a nic nedelat, ale u druheho, kdyz jsem mela za zady prcka, ktery mel neco pres rok, tak to byl teprve mazec.
Zato ted si vubec nepripadam tehotna. Na zacatku mi sice byvalo blbe, ale tak lehce, nezvracela jsem ani jednou, jen se mi jakoby houpal zaludek. nejvic rano a dopoledne, pak uz to bylo o dost lepsi. Jen jsem byla silene unavena. ale ted uz 3dny mi neni vubec nic. Je to nezvyk, porad premyslim, jestli se mi to jenom nezdalo a vazne jsem v tom ![]()
Ahoj holky
tak já jsem dneska po kontrole
a všechno v pořádku
příští týden jdu už na odběry krve na screening ![]()
@1V374 píše:
Ahoj holkytak já jsem dneska po kontrole
a všechno v pořádku
![]()
příští týden jdu už na odběry krve na screening
Jeee, to je krásný, to jsi tak v 10tt?
@Kajushkaa určitě vyjde
a hlavně budete mít vše opravené. My takto začínali opravovat s mým prvním těhotenstvím a nemáme to doteď
drž se, je to těžké, ale vy to zvládnete