TP - Červen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
11.1.23 07:08

@Alllca ahojky, my byli na konci prosince na odběru plodové vody, tak nám potvrdili kluka. Od té doby nějak nemůžu přestat nakupovat. Sice toho mám spoustu po starším synovi, ale spíš hračky atd. Věci na miminko jsem všechny prodala a hlavně stejně starší syn byl podzimní mimčo, takže na letní teď bych musela kupovat něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.1.23 07:11

Jinak já holky už pohyby cítím už tak měsíc určitě. Jsem teď začátek 19tt a už na prvním screeningu jsem to probírali s dr, že si myslím, že už něco začínám cítit. Přesvědčovala mě, že je to hloupost, ale já si jsem jistá, že to pohyby jsou. Cítím to každý den a šla se stupňuje. Je to mé druhé těhotenství (synovi jsou 3 a čtvrt roku) a je to fakt stejně jako u syna - akorát u něj to bylo až ve 20tt :lol:
A jméno teda také nemáme ještě. Mě se líbí Patrik nebo Hynek, ale manžel furt nějak remcá, že to není ono. Ale protože teď v práci toho má hodně a rozjíždí nový projekt, tak na to nemáme čas se o tom pobavit vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
11.1.23 10:27

Ahoj holky…já jsem teď 19tt a pohyby cítím jak kdy…rozhodně ne denně…a to je to 3. těhotenství…ale je fakt, že já jsem nějaká necitlivá, vždycky jsem cítila dost pozdě :) jinak pohlaví mi vědět nechceme…a ani o jméně jsme se ještě ani nebavili :oops: i když to jméno aspoň už by jsme mohli rozjet…věci neresime vůbec…kočárek máme po starším, a věci máme sice jen na kluka, ale modrá holka není zas tak hrozný jako kluk v růžovým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
11.1.23 10:45
@1V374 píše:
Ahoj holky…já jsem teď 19tt a pohyby cítím jak kdy…rozhodně ne denně…a to je to 3. těhotenství…ale je fakt, že já jsem nějaká necitlivá, vždycky jsem cítila dost pozdě :) jinak pohlaví mi vědět nechceme…a ani o jméně jsme se ještě ani nebavili :oops: i když to jméno aspoň už by jsme mohli rozjet…věci neresime vůbec…kočárek máme po starším, a věci máme sice jen na kluka, ale modrá holka není zas tak hrozný jako kluk v růžovým :lol:

Já je taky necítím denně, zrovna včera jsem je moc necítila, tak uvidím dneska (nejvíc je to vždy vpodvečer a večer). Jinak já musím kupovat vše odznova, po holkach jsem vše prodala. Ale pořád čekám do druhého screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.1.23 16:37

Kočárek, hnízdečko a tak mám taky po dceři, kupoval jsem tenkrát neutrál. Jen to oblečení budu dokupovat, ale ještě jsem nezačala no, něco i zdědím po synovci co se má teprve narodit v únoru, tak pak asi dokoupim jen co mi bude chybět

Já pohyby cítím každý den, včera večer po zmrzlině tam dokonce dělal takový kotouly že ho cítil i manžel přes břicho, asi mu chutnala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.2.23 10:43

Tak já se s vámi bohužel loučím, držím vám všem palce aby vám to dobře dopadlo 😍

Já bohužel o chlapečka přišla 30.1. byli jsme 20+4 😭 horší bolest jsem nezažila :cry:
Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.2.23 10:50

@Deni96 to neee bože co se stalo 😞 je mě to vážně hrozně líto posílám spoustu síly❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.2.23 17:01

@Nikouš123 bohužel.. ano :cry:
Začala mi protýkat plodovka, měla jsem asi 3× za den kontrakce a pak jsem se otevřela. Udělal se mi prolab vak blan a 3 dny jsem ležela v nemocnici na kapačkách a čekala jen až mi praskne voda 🙈
Nakonec praskla a já si užila 13hodin v bolestech a nakonec jsem toho mého, malého broučka musela porodit/potratit.

Děkuji, snažím se jít dál. Nikdy to nepřestane bolet, ale věřím že ne nám malý vrátí a už u nás zůstane 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.2.23 17:07

@Deni96 určitě vrátí budu se držet palce ať je to co nejdříve ❤️ ❤️ je mě to hrozně líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.2.23 17:27

@Nikouš123 děkuji :hug:
Už aby to bylo, ale musíme počkat minimálně do května :roll:

Tak vám přeji klidný a příjemný zbytek, už se vám to blíží 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
25.2.23 17:39

@Deni96 je mi to moc líto a alespoň na dálku posílám hodně sil a věřím, že brzy se dočkáš zdravého miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.2.23 17:53

@bjetuschka mockrát ti děkuji 😊
Těším se na to 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
26.2.23 00:25

@Deni96 ahoj…strašně mě to mrzí…vím přesně jak se cítíš :,( vloni v červnu jsem takhle přišla o chlapečka ve 23tt…pokud bys chtěla můžeš mi napsat zprávu…a nebo si najdi tady na emiminu skupinku: prázdná náruč…či na FB - Dítě v srdci…do ničeho tě nenutím, ale mě pomohlo být ve skupině lidí, kteří přesně vědí jak se cítíme, co je nevhodné říkat a tak…moc na tebe myslím a posílám tobě i celé tvé rodině sílu a obětí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.2.23 08:20

@1V374 Ahoj, děkuji ti za podporu 😊 i mě mrzá tvá ztráta, nepřestane to nikdy bolet to já vím 😞
Již jsem o všem slyšela, ale myslím že to zvládám za podpory rodiny a hlavně přítele velice dobře 😊Občas někde narazím na nějaké skupiny atd. a když čtu ty příběhy, je mi hrozně a vrací mě to pořád zpátky.
Je mi pořád hrozné smutno, hrozně to bolí😢
Ale snažím se soustředit na to co bude, až se nám malý vrátí a to mě drží nad vodou asi 😊 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.2.23 22:57

@Deni96 děkuju moc bohužel mám vcestnou placentu jetse to vypadá že jsou tam dokonce placenty dvě tak snad vše dobře dopadne císař je nevyhnutelný takže se to vážně blíží snad to zvládneme do plánovaného 😊 hlavně se držte ať jste na andilka až se k vám vrátí připravená ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí