TP - Červen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
10.11.22 17:35

Holky tak jste měli pravdu, pomalu to prechazi. Dnes jsem vstala a žádná bolest hlavy žaludek v pohodě a dokonce jsem si dala oběd… a porad všechno dobrý. Ty dvě kila co mi sjely budou asi brzy zpět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.11.22 17:40

Už se vám rýsuje pupík??? Já u prvních dvou dětí měla pidibríško a vlastně až od asi 5 měsíce. Teď jsem zhubla, jak mi bylo blbě, ale nějaká „kobliha“ se mi tam rysuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
10.11.22 17:51
@Maper píše:
Holky tak jste měli pravdu, pomalu to prechazi. Dnes jsem vstala a žádná bolest hlavy žaludek v pohodě a dokonce jsem si dala oběd… a porad všechno dobrý. Ty dvě kila co mi sjely budou asi brzy zpět :D

Tak to já naopak nabírám, sice je mi blbě, ale jím s chutí. Každý den mám chuť na něco specifického :D a jak sladký běžn tolik nejím, tak teď si ve sladkém libuju :srdce: bříško mi lehce vyskocilo včera, teď jsem přesně v tom stádiu, že není poznat, jestli jsem tlustá nebo těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.11.22 17:54
@bjetuschka píše:
Tak to já naopak nabírám, sice je mi blbě, ale jím s chutí. Každý den mám chuť na něco specifického :D a jak sladký běžn tolik nejím, tak teď si ve sladkém libuju :srdce: bříško mi lehce vyskocilo včera, teď jsem přesně v tom stádiu, že není poznat, jestli jsem tlustá nebo těhotná :mrgreen:

Jj to je přesný, naše babi (ještě nevi) mi říká „ty jsi se tak popravila“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
10.11.22 18:49
@bjetuschka píše:
Jeee, to je krásný, to jsi tak v 10tt?

Podle Ms už 11…ale je to mladší :) ale už krásně bylo na tom ultrazvuku vidět, že je to miminko :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
14.11.22 09:56

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, mám skoro 11ti měsíčního chlapečka a čekáme druhé miminko (oba pres IVF). Nevolnosti mám občas večer, stejně jako u prvního, ale naštěstí nezvracim. Na kontrole mi zjistili hematom nad plodovym vejcem ( u prvního jsem taky měla), ale naštěstí zatím nijak nezlobí, tak doufám, ze se brzy vstřebá. Celkem hodně bojuju s únavou, což v kombinaci s malým dítětem doma - nic moc 🙈 obzvlášť, když mi ještě nespí celou noc. Další kontrolu mám až 2.12. (Měním gynekologa) tak snad do té doby nějak preziju 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.11.22 13:28

Ahoj @kambalaka, vítej! držím palce, ať je vše ok a únava rychle přejde! Já jsem teď v 12 týdnu a únava konečně ustupuje, ale nestěžuju si, jinak mi naštěstí celkem nic nebylo, a když mi bylo trochu zle, stejně jsem to zaspala :D jinak já čekám první a příští týden jdu na screening:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
14.11.22 13:50

@kambalaka ahoj, vítej :mavam: v kolikátým jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
14.11.22 14:06

@Tinka72 @bjetuschka díky holky, jsem 8+5. Já si pamatuju, jak jsem své 1.těhotenství hodně prožívala a teď už to ani tak neřeším. Na screening jdu v prosinci. V 1.těhotenství mi vyšel screening pozitivní na Downa - strašně mě strasili a já byla úplně vyděšená cele těhotenství. Podstupovala jsem i odběr plodové vody, ale naštěstí bylo vse ok a narodil se mi naprosto zdravý chlapeček. Takže tento screening už budu brát hodně s rezervou 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
14.11.22 14:15

@kambalaka já jsem 7+5 :andel: jsem znovu těhotná po 10 letech, takže já to zase prožívám nanovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.11.22 15:42

No, ze screeningu mám celkem respekt, nechci se bát nijak přehnaně předem, ale v hlavě to člověk stejně má:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
14.11.22 16:51

@bjetuschka musím říct, ze být těhotná a vychovávat dítě ve vyšším věku je fakt náročné. Být o 10 let mladší, tak ani nepípnu, ale těch sil teď tolik není. Obzvlášť, když ten můj chlapeček na mně tolik visí. Doufám, ze to budu zvládat, až se tohle mimčo narodí, tak synkovi bude 1,5 roku 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
14.11.22 17:19

@kambalaka mně když se narodily dvojky, tak mi bylo 25, je mi jasný, že sil teď bude ubývat, ale zase budu už mít zkušenosti, tak zase v tomhle je to lepší… já jdu dnes večer na kontrolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
14.11.22 20:22

@bjetuschka co kontrola, dobrý? Vse ok? Já jdu na kontrolu až 2.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
14.11.22 20:24

@kambalaka anooooo :srdce: slyšeli jsme srdíčko, bilo o 106 a miminko se i hýbalo :srdce: příště už bude průkazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí