TP - Červen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.12.22 07:19

@1V374 magnesko beru, ale jen 2 denně (je to pak vždycky lepší, jsem jak feťák, co se těší na svou dávku) :lol: příští týden jdu na kontrolu, tak snad to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.12.22 08:30

@MojeeJmeno ono je ale magnesko a magnesko. Záleží zda berete kvalitní a něco se vám z toho vstřebá. Ja beru bisglycinat 400 mg denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.12.22 10:12

Já beru magnerot 500mg 2-3 tablety denně…bylo mi řečeno, že se tím nemůžu „předávkovat“ že kdyžtak z toho nadbytku budu mít akorát průjem a tím se nadbytku zbavím…což já teda ani při tyhle dávce nemám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.12.22 10:44

@1V374 koukam ze tam je 32,8 mg horciku v jedne tablete. To asi neni moc, ja mam 200 mg v jedne. Navíc je tam spousta balastních látek, snažím se brát opravdu jen čistě a kvalitní vitamíny, tyto lékárenské neberu vůbec. Tuto formu co má magnerot neznám (beru osobně formy jako malate, bisglycinat, threonat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.12.22 10:56

@Ronie29 já jsem to nijak nezkoumala, mě to napsal gynekolog, tak jsem víc neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.12.22 10:58

@1V374 chapu, ja se trochu zajimam i sama, co si beru. A rikam ze tohle neni moc dobra forma, co se vam nemusí ani vstrebat. Ale dejte klidně na lekare a at je dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.12.22 14:45

@Ronie29 já jsem mu prave říkala, že si klidně nějaký koupím, a on mi řekl, že mi napíše tohle, že ho má právě odzkoušeny a ví kolik toho má napsat a tak…tak jsem se víc nezajímala…ale je pravda, že oni i ty doktoři mají s obchoďáky a dealery různé smlouvy, že to nemusí být to nejlepší :) ale já v něm mám absolutní důvěru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
10.1.23 10:33

Ahoooj holky, jak se máte? Jak to všechno zvládáte? Už začínáte něco kupovat / chystat/ šít? :) Já zatím nic, trošku jsem doufala že budu mít vše po dceři, ale prý to bude klučina, což mi vůbec nevadí, hlavně ať jsme zdraví! Jen se s manželem zatím nemůžeme domluvit na žádném jméně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
10.1.23 10:37
@Alllca píše:
Ahoooj holky, jak se máte? Jak to všechno zvládáte? Už začínáte něco kupovat / chystat/ šít? :) Já zatím nic, trošku jsem doufala že budu mít vše po dceři, ale prý to bude klučina, což mi vůbec nevadí, hlavně ať jsme zdraví! Jen se s manželem zatím nemůžeme domluvit na žádném jméně :)

Ahoj, já jsem včera cítila krásně první kopnutí :srdce: jinak j mi pořá nic moc, často jsem velmi unavená, případně mi tvrdne břicho. Jsem doma a i běžné činnosti typu nákup/vařit/úklid mě zmáhají, takže často polehávám nebo proste odpočívám. Pohlaví nevíme, na 2. screening jdu v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.1.23 11:22

Ahooj, my jdeme zrovna zitra na druhý screening, tak doufame, ze se konecne dovime pohlavi miminka. Se jmeny mame zatim taky trochu nejistotu, na holčičku bych mela, ale na chlapecka se mi skoro zadna jmena nelibi. Jinak koupeno mám pár kousků, bodycky, ponozky, nejake vecicky z bazarku co mi tedka přišly, chrastici příšerku co mi ted privezla segra, pujcenou chuvicku a fusak a jinak zatim nic. Chystame se na kocarek, snad mame vybrano a az ho uvidíme, tak ho vezmem. Mimochodem me zacly bolet ted brutalne bedra, strili mi to do nohou, tak jdu ve ct na fyzio. Jo a zacinaj se ozyvat hemoroidy, myslim ze uz to zacina nabirat obratky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.1.23 11:24

@bjetuschka Už jsi cítila kopnutí? To docela brzy, když máš screening v únoru. Kolikátý jsi TT? Ja jsem 20 a zatim jasne pohyby necitim, jen obcas malinko, ale myslim, ze uz je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
10.1.23 12:13
@Ronie29 píše:
@bjetuschka Už jsi cítila kopnutí? To docela brzy, když máš screening v únoru. Kolikátý jsi TT? Ja jsem 20 a zatim jasne pohyby necitim, jen obcas malinko, ale myslim, ze uz je to ono.

Já jsem 17tt, jestli je to tvé první těhotenství, tak to možná cítíš trochu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
10.1.23 12:21

@bjetuschka taky jdu až začátkem února, teď jsem v 18 týdnu a pohyby už také cítím, ale je to už druhé těhotenství. Únava ne zmáhá taky, ale naštěstí až na večer, tak aspoň přes den funguju :)
@Ronie29 to máme stejné, na holčičku je mi jich líbí spousta, ale na kluka?… Snad ti fyzio pomůže a zítra přeji hodně štěstí ať se miminko hezky ukáže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.1.23 12:28
@Alllca píše:
@bjetuschka taky jdu až začátkem února, teď jsem v 18 týdnu a pohyby už také cítím, ale je to už druhé těhotenství. Únava ne zmáhá taky, ale naštěstí až na večer, tak aspoň přes den funguju :)
@Ronie29 to máme stejné, na holčičku je mi jich líbí spousta, ale na kluka?… Snad ti fyzio pomůže a zítra přeji hodně štěstí ať se miminko hezky ukáže :-)

Aha, tak ve druhem tehotenstvi jsou pry pohyby drive a taky uz tak nejak vis, co to presne je. Ja vzdy nevim zda mi travi nebo je to miminko :P dekuji, jestli se zitra miminko neukaze tak pritele klepne, on uz se tesil na kontrole pred mesicem a nebylo nic videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
10.1.23 12:51

Já už mám druhé těhu a první byly dvojčata, tak já mám tu dělohu elastickou, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí