TP - Červen 2023

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
19.10.22 18:54

@bjetuschka tak 4+1 a 4+0 je úplně zanedbatelný rozdíl :lol: :lol: já když s prvním těhotenstvím byla poprvé na utz, tak jsem měla být 7+3 a nakonec jsem byla 6+1 - rozdíl víc než týden a vše bylo v pořádku :srdce:
Ten první trimestr se to často mění i podle toho, jak doktor embryjko změří a v těchto maličkých velikostech je každý den rozdíl třeba desetina milimetru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 07:22

mimi 4

Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale ještě není nic jisté, tak nechci nic zakřiknout, ale potřebuji se „vykecat“, až to bude aspoň nějaká jistota, tak se odtajním ;) Jsem tady ve více diskuzích a nerada bych, aby mě někdo odhalil dřív, než to bude opravdu aktuální a bude to vědět i manžel ;)
Máme tři děti, nejstaršímu je 7, prostřední 3 a nejmladší 8 měsíců :D s MS to mám takové divoké skrz kojení, nicméně se dostavila už 2 měsíce po porodu. Potom jednou vynechala a zase se objevila. Teď meškám už skoro 2 měsíce a minulý týden jsem si udělala test. Byl tam duch opravdu při velké fantazii, nebo tak něco :lol: Manžel mi včera povídá, ať se znovu otestuju, že mám jakési velké břicho :D (V prvním trim. jsem vždy nafouklá, klasika). Takže jsem si po týdnu udělala znovu test, jenomže hned po smočení jsem musela utíkat za dcerkou na kojení. Takže jsem se k němu dostala až po více jak těch 5 minutách no a tam už poměrně viditelná čárka. Takže ale nevím, v testu je napsáno, že po 5 min už výsledek neodečítat. Zítra to zopáknu a uvidíme.
Mám tedy obavy, jak bychom to zvládali, když by byl rozestup mezi nejmladším a tímto jen 16 měsíců :lol: Navíc manžel se několikrát nechal slyšet, že další dítě mít nemůžeme, že je to na něj děsný tlak teď s tou mezinárodní situací, že se prostě bojí o každý nový život. Také jsme počítali s tím, že konečně půjdu do práce, abychom dosáhli na hypotéku a postavili :lol: Nabídek mám hodně už teď, ale prostě se nerozkrájím :lol:
No, tak ještě jednou se omlouvám za anonym a můj výlev… Samozřejmě že by případné miminko bylo milované a možná by to byl ten chlapeček, kterého si manžel tak moc ještě přál :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12588
20.10.22 07:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale ještě není nic jisté, tak nechci nic zakřiknout, ale potřebuji se „vykecat“, až to bude aspoň nějaká jistota, tak se odtajním ;) Jsem tady ve více diskuzích a nerada bych, aby mě někdo odhalil dřív, než to bude opravdu aktuální a bude to vědět i manžel ;)
Máme tři děti, nejstaršímu je 7, prostřední 3 a nejmladší 8 měsíců :D s MS to mám takové divoké skrz kojení, nicméně se dostavila už 2 měsíce po porodu. Potom jednou vynechala a zase se objevila. Teď meškám už skoro 2 měsíce a minulý týden jsem si udělala test. Byl tam duch opravdu při velké fantazii, nebo tak něco :lol: Manžel mi včera povídá, ať se znovu otestuju, že mám jakési velké břicho :D (V prvním trim. jsem vždy nafouklá, klasika). Takže jsem si po týdnu udělala znovu test, jenomže hned po smočení jsem musela utíkat za dcerkou na kojení. Takže jsem se k němu dostala až po více jak těch 5 minutách no a tam už poměrně viditelná čárka. Takže ale nevím, v testu je napsáno, že po 5 min už výsledek neodečítat. Zítra to zopáknu a uvidíme.
Mám tedy obavy, jak bychom to zvládali, když by byl rozestup mezi nejmladším a tímto jen 16 měsíců :lol: Navíc manžel se několikrát nechal slyšet, že další dítě mít nemůžeme, že je to na něj děsný tlak teď s tou mezinárodní situací, že se prostě bojí o každý nový život. Také jsme počítali s tím, že konečně půjdu do práce, abychom dosáhli na hypotéku a postavili :lol: Nabídek mám hodně už teď, ale prostě se nerozkrájím :lol:
No, tak ještě jednou se omlouvám za anonym a můj výlev… Samozřejmě že by případné miminko bylo milované a možná by to byl ten chlapeček, kterého si manžel tak moc ještě přál :srdce:

Tak dej vědět, jak to u vás vypadá :) J

Příspěvek upraven 22.10.22 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 08:43

@bjetuschka též jsem teď zjistila tehotenstvi. Půl roku v nové práci, doma už dvě děti ( mladší má rok a pul). Též vstrebavame. Třetí jsme nechtěli. Teda, já jo ale ne teď. muž ne. V prvních chvílích jsem I nad potratem přemýšlela. Teď už ne ale ještě jsem to ani neřešila s mužem. Ten ví že jsem těhotná ale zatím dělá ze nejsem :) :). Zřejmě si nechal čas na rozmyšlenou. K doktorce jdu příští týden.

• Citovat
  • Upravit
12588
20.10.22 08:59
@Anonymní píše:
@bjetuschka též jsem teď zjistila tehotenstvi. Půl roku v nové práci, doma už dvě děti ( mladší má rok a pul). Též vstrebavame. Třetí jsme nechtěli. Teda, já jo ale ne teď. muž ne. V prvních chvílích jsem I nad potratem přemýšlela. Teď už ne ale ještě jsem to ani neřešila s mužem. Ten ví že jsem těhotná ale zatím dělá ze nejsem :) :). Zřejmě si nechal čas na rozmyšlenou. K doktorce jdu příští týden.
.

Příspěvek upraven 22.10.22 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 11:09
@Anonymní píše:
@bjetuschka též jsem teď zjistila tehotenstvi. Půl roku v nové práci, doma už dvě děti ( mladší má rok a pul). Též vstrebavame. Třetí jsme nechtěli. Teda, já jo ale ne teď. muž ne. V prvních chvílích jsem I nad potratem přemýšlela. Teď už ne ale ještě jsem to ani neřešila s mužem. Ten ví že jsem těhotná ale zatím dělá ze nejsem :) :). Zřejmě si nechal čas na rozmyšlenou. K doktorce jdu příští týden.

To je vtipné, jak jako dělá, že nejsi? :D

• Citovat
  • Upravit
3077
20.10.22 11:12

mimi4

Jako já přemýšlím, jestli to chlapovi vůbec říkat, aby se z toho nesesypal :D Jako dost jsme řešili problémy s jeho pitím alkoholu, teď 2 měsíce abstinuje. Krásně vycházíme, nehádáme se… fakt si po třech letech vztah zase užívám! Tak aby ho to nějak nevykolejilo a nezačal zase znova :zed: a nedával mi to za vinu, protože jsem nechtěla antikoncepci… a nedej bože nepřišel s návrhem potratu :zed: Takže ani nevím, jestli si ty // přát nebo ne… už jsem koupila další testy, tak v sobotu zkusím znovu :) nebo možná už zítra a potom nechám pár dnů pauzu abych měla finální „dálnice“ někdy příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
20.10.22 11:14

No, tak teď koukám, že jsem se už provalila :D Zapomněla jsem zaškrtnou anonym a v úpravách to už nelze :zed: Tak to nechám tak, snad mě nikdo nikomu nenapráská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
20.10.22 11:24

Krásný den všem, ráda bych se k vám přidala. Z IVF máme 10ti měsíčního chlapečka a po prázdninách jsme se rozhodli s manželem do toho znovu praštit a pořídit malému sourozence. Vyšel hned další KET - tedy myslím. Na UTZ mě objednali až za 3 týdny, takže zatím mám potvrzeno jen testem z moči a z krve 🙂 a dnes jsem 5+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 14:49
@Anonymní píše:
To je vtipné, jak jako dělá, že nejsi? :D
:D nevidi, neslyší, diskuzi se vyhýbá
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 15:43

Krvácení

Ahoj, včera večer jsem krvácela. Nenazvala bych to špinění, spíš začátek ms, ale jen jednorázově krev na toaleťáku. Jasná krev a takový velký kus 1cm sliznice nebo čeho 8o hrozné. Pak už celý večer ok bez krvácení. Dnes také v pořádku. Dnes ani včera mě nic nebolelo. Doktor neordinuje a s pohotovostí mám špatné zkušenosti :? Poraďte prosím, jestli jste se s tím někdo setkal. 6. týden

• Citovat
  • Upravit
2190
20.10.22 17:41

@kambalaka jeee moc gratuluji! To máš ale úplně stejně jako já! Z druhého ivf - ET máme syna (3 roky). Na začátku září se mi povedlo přesvědčit konečně manžela, že půjdeme do KET a zkusíme druhátko a hned vyšel KET v nativu a dvě jsem 5+1 :srdce: :srdce: :srdce: kdy jdeš na utz? Já 31.10. a už se klepu nedočkavostí :srdce:
A na krvi už jsi byla? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.10.22 17:42
@Anonymní píše:
Ahoj, včera večer jsem krvácela. Nenazvala bych to špinění, spíš začátek ms, ale jen jednorázově krev na toaleťáku. Jasná krev a takový velký kus 1cm sliznice nebo čeho 8o hrozné. Pak už celý večer ok bez krvácení. Dnes také v pořádku. Dnes ani včera mě nic nebolelo. Doktor neordinuje a s pohotovostí mám špatné zkušenosti :? Poraďte prosím, jestli jste se s tím někdo setkal. 6. týden

To mě moc mrzí, snad to bude v pohodě. Já se s krvácením Nesetkala, ale bohužel v této fázi je to buď a nebo. Nemusí to být nic není to taky mě být zóně fatální :think: a zítra doktor je nebo ať příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.10.22 18:07

Ahoj holky,
tak dneska jsem byla na první kontrole…jsem 5+4tt a zatim teda srdicko tam videt nebylo, ale byl žloutkový váček s tím ze prý zatim vypada vše dobre. Na další kontrolu jdu až za 4 týdny :think: Trochu jsem doufala v to, ze mě objedná třeba za 10-14 dni znovu kvůli srdicku, ale ono prd :nevim: Tak snad vše bude probíhat tak, jak má… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 18:33
@kocourek88 píše:
To mě moc mrzí, snad to bude v pohodě. Já se s krvácením Nesetkala, ale bohužel v této fázi je to buď a nebo. Nemusí to být nic není to taky mě být zóně fatální :think: a zítra doktor je nebo ať příští týden?

Tak už je to zase tady. Tentokrát spíš hnědé špinění (to nevypadá tak hrozivě). Doktor bude až příští týden. Nevím, co mám dělat. :? Hlavně z toho, co říkal, tak podle mě není zastáncem nějakého přehnaného zachraňování takhle ranného těhotenství. Četla jsem o tom Utrogestanu, ale kde mi ho předepíší…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex