Poradna duly
Jana Čurdová
@bjetuschka tak 4+1 a 4+0 je úplně zanedbatelný rozdíl
já když s prvním těhotenstvím byla poprvé na utz, tak jsem měla být 7+3 a nakonec jsem byla 6+1 - rozdíl víc než týden a vše bylo v pořádku ![]()
Ten první trimestr se to často mění i podle toho, jak doktor embryjko změří a v těchto maličkých velikostech je každý den rozdíl třeba desetina milimetru
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale ještě není nic jisté, tak nechci nic zakřiknout, ale potřebuji se „vykecat“, až to bude aspoň nějaká jistota, tak se odtajním
Jsem tady ve více diskuzích a nerada bych, aby mě někdo odhalil dřív, než to bude opravdu aktuální a bude to vědět i manžel ![]()
Máme tři děti, nejstaršímu je 7, prostřední 3 a nejmladší 8 měsíců
s MS to mám takové divoké skrz kojení, nicméně se dostavila už 2 měsíce po porodu. Potom jednou vynechala a zase se objevila. Teď meškám už skoro 2 měsíce a minulý týden jsem si udělala test. Byl tam duch opravdu při velké fantazii, nebo tak něco
Manžel mi včera povídá, ať se znovu otestuju, že mám jakési velké břicho
(V prvním trim. jsem vždy nafouklá, klasika). Takže jsem si po týdnu udělala znovu test, jenomže hned po smočení jsem musela utíkat za dcerkou na kojení. Takže jsem se k němu dostala až po více jak těch 5 minutách no a tam už poměrně viditelná čárka. Takže ale nevím, v testu je napsáno, že po 5 min už výsledek neodečítat. Zítra to zopáknu a uvidíme.
Mám tedy obavy, jak bychom to zvládali, když by byl rozestup mezi nejmladším a tímto jen 16 měsíců
Navíc manžel se několikrát nechal slyšet, že další dítě mít nemůžeme, že je to na něj děsný tlak teď s tou mezinárodní situací, že se prostě bojí o každý nový život. Také jsme počítali s tím, že konečně půjdu do práce, abychom dosáhli na hypotéku a postavili
Nabídek mám hodně už teď, ale prostě se nerozkrájím ![]()
No, tak ještě jednou se omlouvám za anonym a můj výlev… Samozřejmě že by případné miminko bylo milované a možná by to byl ten chlapeček, kterého si manžel tak moc ještě přál ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale ještě není nic jisté, tak nechci nic zakřiknout, ale potřebuji se „vykecat“, až to bude aspoň nějaká jistota, tak se odtajnímJsem tady ve více diskuzích a nerada bych, aby mě někdo odhalil dřív, než to bude opravdu aktuální a bude to vědět i manžel
Máme tři děti, nejstaršímu je 7, prostřední 3 a nejmladší 8 měsícůs MS to mám takové divoké skrz kojení, nicméně se dostavila už 2 měsíce po porodu. Potom jednou vynechala a zase se objevila. Teď meškám už skoro 2 měsíce a minulý týden jsem si udělala test. Byl tam duch opravdu při velké fantazii, nebo tak něco
Manžel mi včera povídá, ať se znovu otestuju, že mám jakési velké břicho
(V prvním trim. jsem vždy nafouklá, klasika). Takže jsem si po týdnu udělala znovu test, jenomže hned po smočení jsem musela utíkat za dcerkou na kojení. Takže jsem se k němu dostala až po více jak těch 5 minutách no a tam už poměrně viditelná čárka. Takže ale nevím, v testu je napsáno, že po 5 min už výsledek neodečítat. Zítra to zopáknu a uvidíme.
Mám tedy obavy, jak bychom to zvládali, když by byl rozestup mezi nejmladším a tímto jen 16 měsícůNavíc manžel se několikrát nechal slyšet, že další dítě mít nemůžeme, že je to na něj děsný tlak teď s tou mezinárodní situací, že se prostě bojí o každý nový život. Také jsme počítali s tím, že konečně půjdu do práce, abychom dosáhli na hypotéku a postavili
Nabídek mám hodně už teď, ale prostě se nerozkrájím
No, tak ještě jednou se omlouvám za anonym a můj výlev… Samozřejmě že by případné miminko bylo milované a možná by to byl ten chlapeček, kterého si manžel tak moc ještě přál
Tak dej vědět, jak to u vás vypadá
J
Příspěvek upraven 22.10.22 v 17:08
@bjetuschka též jsem teď zjistila tehotenstvi. Půl roku v nové práci, doma už dvě děti ( mladší má rok a pul). Též vstrebavame. Třetí jsme nechtěli. Teda, já jo ale ne teď. muž ne. V prvních chvílích jsem I nad potratem přemýšlela. Teď už ne ale ještě jsem to ani neřešila s mužem. Ten ví že jsem těhotná ale zatím dělá ze nejsem
. Zřejmě si nechal čas na rozmyšlenou. K doktorce jdu příští týden.
@Anonymní píše:.
@bjetuschka též jsem teď zjistila tehotenstvi. Půl roku v nové práci, doma už dvě děti ( mladší má rok a pul). Též vstrebavame. Třetí jsme nechtěli. Teda, já jo ale ne teď. muž ne. V prvních chvílích jsem I nad potratem přemýšlela. Teď už ne ale ještě jsem to ani neřešila s mužem. Ten ví že jsem těhotná ale zatím dělá ze nejsem![]()
Příspěvek upraven 22.10.22 v 17:32
@Anonymní píše:
@bjetuschka též jsem teď zjistila tehotenstvi. Půl roku v nové práci, doma už dvě děti ( mladší má rok a pul). Též vstrebavame. Třetí jsme nechtěli. Teda, já jo ale ne teď. muž ne. V prvních chvílích jsem I nad potratem přemýšlela. Teď už ne ale ještě jsem to ani neřešila s mužem. Ten ví že jsem těhotná ale zatím dělá ze nejsem![]()
To je vtipné, jak jako dělá, že nejsi? ![]()
Jako já přemýšlím, jestli to chlapovi vůbec říkat, aby se z toho nesesypal
Jako dost jsme řešili problémy s jeho pitím alkoholu, teď 2 měsíce abstinuje. Krásně vycházíme, nehádáme se… fakt si po třech letech vztah zase užívám! Tak aby ho to nějak nevykolejilo a nezačal zase znova
a nedával mi to za vinu, protože jsem nechtěla antikoncepci… a nedej bože nepřišel s návrhem potratu
Takže ani nevím, jestli si ty // přát nebo ne… už jsem koupila další testy, tak v sobotu zkusím znovu
nebo možná už zítra a potom nechám pár dnů pauzu abych měla finální „dálnice“ někdy příští týden.
No, tak teď koukám, že jsem se už provalila
Zapomněla jsem zaškrtnou anonym a v úpravách to už nelze
Tak to nechám tak, snad mě nikdo nikomu nenapráská ![]()
Krásný den všem, ráda bych se k vám přidala. Z IVF máme 10ti měsíčního chlapečka a po prázdninách jsme se rozhodli s manželem do toho znovu praštit a pořídit malému sourozence. Vyšel hned další KET - tedy myslím. Na UTZ mě objednali až za 3 týdny, takže zatím mám potvrzeno jen testem z moči a z krve 🙂 a dnes jsem 5+1
@Anonymní píše:
To je vtipné, jak jako dělá, že nejsi?
Ahoj, včera večer jsem krvácela. Nenazvala bych to špinění, spíš začátek ms, ale jen jednorázově krev na toaleťáku. Jasná krev a takový velký kus 1cm sliznice nebo čeho
hrozné. Pak už celý večer ok bez krvácení. Dnes také v pořádku. Dnes ani včera mě nic nebolelo. Doktor neordinuje a s pohotovostí mám špatné zkušenosti
Poraďte prosím, jestli jste se s tím někdo setkal. 6. týden
@kambalaka jeee moc gratuluji! To máš ale úplně stejně jako já! Z druhého ivf - ET máme syna (3 roky). Na začátku září se mi povedlo přesvědčit konečně manžela, že půjdeme do KET a zkusíme druhátko a hned vyšel KET v nativu a dvě jsem 5+1
kdy jdeš na utz? Já 31.10. a už se klepu nedočkavostí ![]()
A na krvi už jsi byla? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, včera večer jsem krvácela. Nenazvala bych to špinění, spíš začátek ms, ale jen jednorázově krev na toaleťáku. Jasná krev a takový velký kus 1cm sliznice nebo čehohrozné. Pak už celý večer ok bez krvácení. Dnes také v pořádku. Dnes ani včera mě nic nebolelo. Doktor neordinuje a s pohotovostí mám špatné zkušenosti
Poraďte prosím, jestli jste se s tím někdo setkal. 6. týden
To mě moc mrzí, snad to bude v pohodě. Já se s krvácením Nesetkala, ale bohužel v této fázi je to buď a nebo. Nemusí to být nic není to taky mě být zóně fatální
a zítra doktor je nebo ať příští týden?
Ahoj holky,
tak dneska jsem byla na první kontrole…jsem 5+4tt a zatim teda srdicko tam videt nebylo, ale byl žloutkový váček s tím ze prý zatim vypada vše dobre. Na další kontrolu jdu až za 4 týdny
Trochu jsem doufala v to, ze mě objedná třeba za 10-14 dni znovu kvůli srdicku, ale ono prd
Tak snad vše bude probíhat tak, jak má… ![]()
@kocourek88 píše:
To mě moc mrzí, snad to bude v pohodě. Já se s krvácením Nesetkala, ale bohužel v této fázi je to buď a nebo. Nemusí to být nic není to taky mě být zóně fatálnía zítra doktor je nebo ať příští týden?
Tak už je to zase tady. Tentokrát spíš hnědé špinění (to nevypadá tak hrozivě). Doktor bude až příští týden. Nevím, co mám dělat.
Hlavně z toho, co říkal, tak podle mě není zastáncem nějakého přehnaného zachraňování takhle ranného těhotenství. Četla jsem o tom Utrogestanu, ale kde mi ho předepíší…