Poradna duly
Jana Čurdová
@NicaJ. Ahoj já teda mám termín až 18.1.23 ale malý půjde na svět dřív
taky jsem z Plzně ![]()
@Susi990 píše:
@NicaJ. Ahoj já teda mám termín až 18.1.23 ale malý půjde na svět dřívtaky jsem z Plzně
Ahoj, caka ta císařský?…taky čekáš chlapecka?…já som zvědavá kedy sa vypyta ten náš při mojom stasti budem určitě přenášet 😀 já som kusok od Plzně Vejprnice ak poznas?
@NicaJ. Mám cukrovku 2.typu a vysoké riziko preeklampsie tak proto půjde malý dřív.
Jj taky chlapečka zrovna teď jsem přišla z kontroly.
Odkud ze Slovenska? ![]()
@Susi990 píše:
@NicaJ. Mám cukrovku 2.typu a vysoké riziko preeklampsie tak proto půjde malý dřív.
Jj taky chlapečka zrovna teď jsem přišla z kontroly.
Odkud ze Slovenska?
Jeeejda tak hlavně ať to dobře dopadne 🙏 držím vsetky prsty 🤞mna caka zajtra kontrola zatial este u svojho obvodního gynekologa mám odběry a posledny 3. velký UTZ zrovna i zajtra začínám 32tt a tak to utíká silene moc rychle 🙈 a som z východu Humenné ale asi ti to nic nepovie to město
@NicaJ. Já jsem dnes 26+2 ale chodím od 16tt do nemocnice na rizikové.
Zatím je všechno v pořádku tak uvidíme.
Já jsem původně z Košic ![]()
@Susi990 píše:
@NicaJ. Já jsem dnes 26+2 ale chodím od 16tt do nemocnice na rizikové.
Zatím je všechno v pořádku tak uvidíme.
Já jsem původně z Košic
Fakt z Košic?…moj muž je Kosican 😀 inak ako to teraz vlastně na tom Lochotíně je?…viem že je tam checking ale podla toho co tam je napisane na nete som z toho jelen chcem sa na to spytat zajtra aj doktora pretože do Mulacovky ani za svet
@NicaJ. To nevím jak to přesně je zkus se zeptat doktora. Ale jednou jsem tam zaslechla paní na recepci a chtěli po ní těhu průkazku a pak ji poslali naproti do budovy na porodní na kontrolu atd.
@Susi990 píše:
@NicaJ. To nevím jak to přesně je zkus se zeptat doktora. Ale jednou jsem tam zaslechla paní na recepci a chtěli po ní těhu průkazku a pak ji poslali naproti do budovy na porodní na kontrolu atd.
No určitě sa musím spytat nech som v obraze…je to tvoje prve? 🙂
Ahojte, je tu nějaká maminka která má stejný nebo podobný TP 9.12. ako já a chystá sa rodit v Plzni na Lochotíně? Případne by sa chcela i zoznamit?