Poradna duly
Jana Čurdová
@njn19999 jsem cekala az tu skupinku nekdo vytvori😁 😅 👋podle ms 2.2. a ty?:)
Ahoj holky, podle poslední MS a KET nám to vychází na 5.2.
Kdy vás čeká kontrola u doktora? Mně dnes budou volat z CAR, takže budu termín vědět až odpoledne. ![]()
Ahoj, taky bych se pomalu ráda přidala.. Zatím jsem teda 26 DC, ale doufám, ze testy nelžou - ten dnešní je 25 mmol.. Dle kalkulačky by mi termín vycházel na 12.2.24.
@SpringFrost tak pak napiš, co Ti řekli..
já se budu objednávat asi až v pondělí a uvidím, na kdy mi dají kontrolu.. ![]()
@SpringFrost ja jdu 12.6. to budu 6+3tt tak ty pujdes 3 dny po mne?😁 to nam to hezky vyslo ![]()
@snehurka000 kezby.. Snazili jsme se vic jak rok..
Máme doma skoro 18 měsíčního syna, ale kvuli našemu věku jsme chtěli druhé co nejdřív.. Ale nějak se nedařilo.. Tak budeme doufat.. ![]()
A vy, holky, co tu už jste, máte doma nějaké děti? ![]()
@Ssfr85 tak to je super! ja mam za sebou 3. KET od prosince…bohuzel v unoru jsem mela ZT, v dubnu se nepodarilo a kveten vysel♥️… doma mam 3 letou holcicku☺️
@snehurka000 my se o prvního syna snažili tak 3 roky, taky jsme byli na nekolika inseminacich, ivf, 1× et, 1× ket a nic.. Tak jsme se na to vyprdli, změnili prostředí a zadarilo se..
a ted uz jsem taky házela flintu do žita, a snad.. ![]()
Me vychazi TP na 1.2. a u doktorky jsem uz byla, i kdyz vim ze bylo dost brzo a jsem znovu objednana na 16.6. jinak o dite jsme se snazili nak pres rok a pul a ted prislo kratky okno, kdy se otehotneni fakt nehodilo a snazila se tomu zabranit jak to slo no a jsem v tom, tak asi fakt staci nechtit
![]()
@Ssfr85 js tim ze jsem byla na ket a od 5. dne jsem vedela ze jo tak jsem testovala tyden😅ale koupila jsem si blby testy dr.max a ta carka mela proste blbou barvu a az jsem koupila mama test tak me to uklidnilo ze i z odpoledni moci je syta carka tak jsem prestala testovat😂 po 14 dnech po ket jsem byla na odberech a od te doby uz jsem dalsi test nedelala:)
@Ssfr85 ja ze zacatku taky jela co den test…teď už mám testovací silnější než kontrolní, tak nemam kam dal testovat 😅 ale dneska jsem si delala clearblue a poskocil na 3+, tak teď už se jen dočkat doktorky a snad potvrzení srdíčka ![]()